Klubbkveld torsdag 1.11

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2018

Vi inviterer vi til KLUBBKVELD torsdag 1.11 kl. 18.00-20.00 i Bekkelagshuset. Her blir det tilbakeblikk på sesongen, informasjon om strategien for friidrettsgruppen, BSK Arena, premieutdelinger, informasjon om innendørs trening, servering og loddsalg

Det er koselig om alle som kommer tar med NOE; Vi trenger kaker, fruktfat, kaffe og te - håper noen kan bidra med dette. Vi trenger også enkle gaver/premier til loddsalg som kan passe store og små, verdi ca. 50 kr. Fint om dere kan si fra til deres oppmann så snart som mulig hva man kan bidra med.

Alle foreldre og utøvere er hjertelig velkommenKlubbavtale med Power Bootcamp!

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2018

Sammen med Bækkelagets raskeste mann, Khoa Henrik Luong har vi inngått en samarbeidsavtale med Power Bootcamp, hvor fokuset er å skape et sterkt samhold i friidrettsgruppen gjennom et positivt -og mestringsorientert treningsmiljø for våre unge utøvere.
Her får våre utøvere morsom og variert trening med eksklusivt utstyr som boksesekker, battleropes og slammer balls!

Første trening var igår. Det var knallhard og effektiv trening. Det blir treninger her hver mandag fremover!


Gå inn her for mer informasjon om Power Bootcamp: https://www.powerbootcamposlo.com/


Puls Apotek gir 25% rabatt til alle BSKs medlemmer

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2018


BSK Håndball Elite har for denne sesongen inngått sponsoravtale med Puls Apotek. En avtale hele klubben kan nyte godt av..

"Puls Apotek" blir en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt, men også en avtale som gir alle klubbens øvrige medlemmer 25% rabatt ved kjøp i butikk og på nett.

"Puls Apotek er og vil være en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt" Sier sportslig administrativ leder Nina Kristiansen.

Bruk rabattkode BSK ved kjøp på nett og i butikk i din nærmeste Puls Apotek butikk. 

Nettside: https://www.pulsapotek.no/

Puls Apotek finner du på Skøyen: Sjølyst plass 1, 0278 Oslo Vi søker ny turnerningsleder for Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en erfaren leder til en operativ administrativ stilling i Bækkelagets Sportsklub som ansvarlig for Norway Cup. Om du brenner for å skape fotballglede for barn og unge er dette stillingen for deg!

Bækkelagets Sportsklub arrangerer i uke 31 hvert år en av verdens største fotballturneringer i samarbeid med mer en 1 600 frivillige ildsjeler. Nå trenger BSK en strukturert og engasjert leder som kan stå for planlegging og gjennomføring av turneringen sammen med sine medarbeidere og de frivillige i klubben. Som turneringsleder kommer du til å rapportere direkte til generalsekretæren i Bækkelagets Sportsklub. Din fremste oppgave er å jobbe internt for å sikre god organisering og gjennomføring av Norway Cup. Du kommer til å jobbe tett med leverandører, sponsorer, frivillige og deltagere, slik at turneringen er godt tilrettelagt for alle involverte. I tillegg vil du ha en sentral rolle i den strategiske utviklingen av Norway Cup, sammen med Generalsekretæren og Norway Cup-styret.

Det er et sterkt fokus på frivillighet og idrettsglede i BSK, og det er et tett samarbeid mellom det administrative apparatet og de frivillige i organisasjonen. Du vil komme inn i en engasjert administrasjon som vil bidra til at du skal lykkes!

Riktig kandidat har god forståelse for logistikk, administrasjon, prosjektgjennomføring og økonomi. Kandidaten har også bred erfaring med frivillige organisasjoner og kjennskap til norske idrettsforeningers struktur. I tillegg til dette har riktig kandidat tidligere ledererfaring, både med frivillige og ansatte. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig. Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup kan tilby gode lønnsbetingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Agathon Skei-Hart på mobil: 975 59 099. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke på stillingen se HER.
Levert av IdrettenOnline