Puls Apotek gir 25% rabatt til alle BSKs medlemmer

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2018


BSK Håndball Elite har for denne sesongen inngått sponsoravtale med Puls Apotek. En avtale hele klubben kan nyte godt av..

"Puls Apotek" blir en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt, men også en avtale som gir alle klubbens øvrige medlemmer 25% rabatt ved kjøp i butikk og på nett.

"Puls Apotek er og vil være en viktig samarbeidspartner for elitelaget vårt" Sier sportslig administrativ leder Nina Kristiansen.

Bruk rabattkode BSK ved kjøp på nett og i butikk i din nærmeste Puls Apotek butikk. 

Nettside: https://www.pulsapotek.no/

Puls Apotek finner du på Skøyen: Sjølyst plass 1, 0278 Oslo Vi søker ny turnerningsleder for Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en erfaren leder til en operativ administrativ stilling i Bækkelagets Sportsklub som ansvarlig for Norway Cup. Om du brenner for å skape fotballglede for barn og unge er dette stillingen for deg!

Bækkelagets Sportsklub arrangerer i uke 31 hvert år en av verdens største fotballturneringer i samarbeid med mer en 1 600 frivillige ildsjeler. Nå trenger BSK en strukturert og engasjert leder som kan stå for planlegging og gjennomføring av turneringen sammen med sine medarbeidere og de frivillige i klubben. Som turneringsleder kommer du til å rapportere direkte til generalsekretæren i Bækkelagets Sportsklub. Din fremste oppgave er å jobbe internt for å sikre god organisering og gjennomføring av Norway Cup. Du kommer til å jobbe tett med leverandører, sponsorer, frivillige og deltagere, slik at turneringen er godt tilrettelagt for alle involverte. I tillegg vil du ha en sentral rolle i den strategiske utviklingen av Norway Cup, sammen med Generalsekretæren og Norway Cup-styret.

Det er et sterkt fokus på frivillighet og idrettsglede i BSK, og det er et tett samarbeid mellom det administrative apparatet og de frivillige i organisasjonen. Du vil komme inn i en engasjert administrasjon som vil bidra til at du skal lykkes!

Riktig kandidat har god forståelse for logistikk, administrasjon, prosjektgjennomføring og økonomi. Kandidaten har også bred erfaring med frivillige organisasjoner og kjennskap til norske idrettsforeningers struktur. I tillegg til dette har riktig kandidat tidligere ledererfaring, både med frivillige og ansatte. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig. Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup kan tilby gode lønnsbetingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Agathon Skei-Hart på mobil: 975 59 099. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke på stillingen se HER.
Er du vår nye generalsekretær?

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en sterkt motivert leder med erfaring fra idrett og/eller frivillighet. Om du brenner for å skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge så er dette din store mulighet!

Bækkelagets Sportsklub (BSK) har omtrent 2 800 medlemmer og enorm støtte av frivillige som bidrar hele året og spesielt i uke 31 i gjennomføringen av Norway Cup. Nå trenger organisasjonen en sterk, visjonær leder som vil utvikle BSK og Norway Cup videre.

Som Generalsekretær vil du være den øverst ansvarlige i organisasjonen og ha resultatansvar for BSK som helhet, inkludert Norway Cup. Din fremste oppgave vil være utvikling av organisasjonen og de ansatte i administrasjonen og å bidra til at den sterke frivilligheten og engasjementet i klubben fortsetter. Et annet nøkkelområde er å øke BSK og Norway Cup sin synlighet i media og jobbe aktivt med samarbeid, skape gode relasjoner med sponsorer, partnere og relevante myndigheter. Internt vil du umiddelbart få ansvar for å gjennomgå og forbedre rutiner, prosesser og systemer for å skape en moderne, effektiv og mer profesjonell administrasjon.

Vi tror du har ledererfaring, og gjerne innen organisasjoner preget av mye frivillighet. Du har en egen evne til å engasjere andre og skape samarbeid mot et felles mål. Du trives med å bygge relasjoner, og ser det som en spennende oppgave å jobbe utadrettet mot eksterne interessenter.. Den rette kandidaten kan vise til gode resultater fra ledelse, utadrettet markedsarbeid og utvikling av organisasjoner. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby en unik mulighet for deg som vil skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge.  Du blir del av en klubb med sterk lidenskap for breddeidrett, fysisk aktivitet og frivillighet. I Norway Cup får du overordnet ansvar for en av verdens største fotballturneringer, med alle mulighetene og utfordringene det innebærer.  Du vil få en engasjert administrasjon som vil bidra til at du og vi lykkes!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Richard Tidemann Havdahl på mobil: 975 59 094. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke ser HER.
BSK spillere på ungdomslandslagene

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018


I slutten av oktober er det kalt inn til landslagssamling for ungdomslagene til håndball forbundet. I den sammenheng har vi flere utøvere fra Bækkelagets Sportsklub som er tatt ut. 


På LM98 laget som skal til Ungarn den 25.-28. oktober er Fabian Sandven tatt ut i troppen, Nikolai Wiig og Sander Rogne Myklebust er på reservelista. Sandven har allerede spilt 39 kamper for LM98, og har til sammen scoret hele 119 mål. 


På LM00 laget har vi fått med oss Markus Foslund Niva, og Marcus Støen Fredriksen på reservelista til turneringa som skal spille i Romania. Foslund Niva har fra før spilt 15 kamper for landslaget, og har scoret like mange mål. Turneringen spilles 25.-29. oktober. 

På LM02 laget som skal til Danmark 23.-28. oktober har BSK fått med Hans Gran, Henrik Jevnaker og William Berget. Både Berget og Gran har spilt 2 kamper for LM02, mens Jevnaker får sin debut på laget. 


BSK ønsker alle gutta lykke til på landslags oppdrag! 
Levert av IdrettenOnline