BSK Futsal-spiller høyaktuell på overgangsvinduet

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jan 2018

Den flerårige Futsal-spilleren i BSK Sigurd Rosted er høyaktuell på overgangsvinduet nå i januar. 

Sigurd Rosted, som daglig spiller fotball i Sarpsborg 08, forteller til VG at det er innkommet bud fra en belgisk toppklubben. 

I tillegg har den Italienske Serie A klubben Benevento meldt interesse for midstopperen. 

Bækkelagets Sportsklub er stolte over å ha en så sterk profil i klubben, og ønsker Sigurd lykke til om overgangen går i havn.  

Les mere på vg.no. 
Nok en pokal i skapet for fotball G03.

Postet av Bækkelagets SK den 4. Sep 2017

BSK Fotball G2003 var i helgen tradisjonen tro i Fredrikstad, og deltok i Kråkerøy Cup for 4. året på rad.


Og som vi vet, stolte BSK'ere gir seg aldri, så målet var å komme seg til A-sluttspill.

Ikke bare det sportslige står i fokus når g2003 er på tur. Mellom og etter gruppespill kamper lørdag, så er det masse tradisjoner som skal vedlikeholdes. Luftmadrasser skal blåses opp (og noen tappes). Alle bager skal (ser i alle fall slik ut) tømmes utover gulvet, slik at det blir mest mulig klær over alt. Den årlige turen til Rema 1000 for shopping av godteri, og stoooore mengder brus, og powerade. Høydepunktet er likevel lørdagens kveldstur til Peppes Pizza i Gamlebyen. Her har vi faste plasser, kjenner betjeningen, kjenner menyen, og fortærer uhorvelig mengder pizza. Og tradisjonen tro er etegildet sponset av Bemanningsbyrået. 


Innimellom alle tradisjoner, skal jo også motstanderne knuses. Etter en sesong med mye skader og sykdom for BSK g2003, ble det siste uken bestemt at vi skulle trekke ett lag, og kun stille med ett stort felles lag for alle gutta. 20 gutter i troppen, før turneringstart..

I gruppespillet fløt det svært bra for den store gruppa. Første kamp ble vunnet komfortabelt 3-0, mot ett veldig bra Tistedalen lag, som senere skulle vise seg å ende opp på 3.plass i turneringen. Full trøkk, og  mye rullering, ga en flott start for alle gutta.


Kamp nr. 2, prates ikke om, men ett arbeidsuhell mot ett hardtarbeidende Skogstrand gjorde at vi gikk på ett surt 0-1 tap. Hadde gutta alt begynt å forberede seg til Peppes turen?

Men i neste kamp var vi på sporet igjen. Vertsklubben Kråkerøy ble slått komfortabelt 4-0.

Siste gruppespillkamp måtte vinnes for å komme seg videre. Slikt liker ivrige BSK-gutter. Presset ristet de av seg før kampen, og feide Kolbotn av banen med hele 8-0.

Dermed var det klart for a-sluttspill søndag, og kvelden fri!

Søndag var det a-sluttspill, og etter den gode opplevelsen i b.l.a. Norway Cup, begynner G2003 å få litt sluttspillerfaring nå. Skadene og slitasjen er imidlertid stor, så når vi nærmet oss semifinale tid, var det bare å tape opp, ristet av oss dårlig klasseromssøvn, nullstille og gå i krigen. Ett godt Lisleby lag sto imot lenge, men g2003 maskineriet malte dem til slutt i stykker, og 1-0 seier var nok til å kunne løfte armen over nok en finale i Kråkerøy Cup!

I finalen med ett lag, hele troppen, og samtlige gutta med masse spilletid. Slikt er moro det.

Stemningen var derfor stor når dommeren blåste (gutter, han hadde med seg fløyte) i gang kampen mot førstelaget til hjemmefavoritten Kråkerøy.

Vi i trenerteamet, skjønte kjapt at dette var en tøff batalje. Kråkerøy var tente, og skulle vinne på hjemmebane.  Selv om vi skapte noen sjanser, var tøffest i duellene, så klarte Kråkerøy å sette inn 1-0, og ri dette i land.  Litt skuffelse der og da, men mest glede. Glede over å ha tatt andre plass med en tropp bestående av 20 spillere. Glede over å ha hatt samtlige 19 spillere som var skadefrie på banen i minst 20 min i finalen. Glede over samhold, glede over kameratskap, og litt glede over endelig å komme i hjem. Slik helger er 90 prosent pur idrettsglede, og 10 prosent slit. Det lever vi godt med, i alle fall når vi har en ny pokal med hjem i bilen.

Gratulerer med strålende innats og ny pokal gutta våre! 

Hilsen Jo, OJ og Frank Robert!Kampoppsett til Myggstikk Cup klart

Postet av Bækkelagets SK den 9. Aug 2017

BSK Fotball fortsetter suksessen fra tidligere år og arrangerer DnB Myggstikk Cup i oktober - en svært populær cup og en super avslutning på sesongen for de yngste spillerne. 

Nytt i år er at cupen arrangeres i Ekeberghallen over èn helg.

Myggstikk er en turnering for spillere i alderen 6-10 år (minigutt/-jente) og arrangeres for 33. gang i 2017 og avholdes 21. oktober.

Kampoppsettet for turneringen finner du her: http://myggstikk.cups.nu/2017/result/categories

Det er gratis parkering ved Ekeberghallen. 

I alle 2011 årgangene vil kampene spilles på en halv håndballbane (på tvers). 

Er det noe du lurer på ang Myggstikk, kontakt leder av BSK fotball Marianne Brynildsen, mobil 982 08 912, marianne.brynildsen@afk.no

Betalingsinformasjon:

Faktura sendes kontaktperson ved påmelding
BSK spiller på A-landslaget i fotball

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2017

Bækkelagets futsalsspiller Sigurd Rosted ble nylig kalt inn i den norske landslagstroppen i fotball etter at Tore Reginiussen måtte melde forfall. Rosted får dermed sin første mulighet til å representere A-landslaget førstkommende tirsdag når Norge tar i mot Sverige på Ullevaal Stadion. Samtidig med flere gode sesonger hos oss gjennom de seneste vinterhalvårene har 22-åringen virkelig blitt en ledende figur for sitt formsterke Sarpsborg 08.

Rosted, som i Sarpsborg 08 står med 3 scoringer i årets Eliteserie fra sin forsvarsposisjon, gjør seg heller ikke bort på poenglista til BSKs futsallag i 1 divisjon. Med sin gode fart, teknikk og forståelse for spillet er han en spennende spiller for fremtiden. Han er en meget allsidig spiller og har bidratt sterkt til at futsallaget har stabilisert seg i 1 divisjon. Det er gledelig og ikke minst fullt fortjent at Rosted nå får muligheten blant de store gutta.

Vi gratulerer Sigurd Rosted med uttaket og ønsker BSK-spilleren lykke til!BSK dommer Espen Eskås skal dømme U21-kvalikkamp

Postet av Bækkelagets SK den 9. Jun 2017

BSKs egen dommer, Espen Eskås, har blitt utnevnt som dommer til kamp i kvalifiseringen til U21-EM 2019.

Espen, som er norsk Eliteserie- og Fifa-dommer, skal lede kampen mellom Albania og Estland mandag 12. juni kl 20.00 på Elbasan Arena i Elbasan, Albania.

Espen Eskås dommer Eliteserien

Foto: NTB scanpix
Powered by: Bloc