J13 seriemestre etter thriller

Postet av Bækkelagets SK den 18. Apr 2018

Den avgjørende kampen mot Sarpsborg ble en thriller av de sjeldne.

Foran siste serierunde i sluttspillet var situasjonen slik:

Bækkelaget ledet med to poeng på utfordrerne Tindlund og Ull/Kisa. Med nederlag mot Sarpsborg ville Bækkelags-jentene tape seriemesterskapet på målstreken.

Dessverre for BSK-jentene ble kampen mot Sarpsborg en tøff batalje. Bækkelaget åpnet bra, kom i ledelsen, men ble malt i stykker av de fysisk sterke Sarpsborg-jentene. Og det så svart ut da Sarpsborg gikk til pause med tre måls ledelse. Skulle seriemesterskapet ryke? Det var mange bekymrede foreldre og supportere i Bækkelagshallen.

Ellevill jubel over snappingen og seiersscoringen i de siste sekundene av kampe

Gode motstandere

Uroen og frustrasjonen varte utover i andre omgang. Sarpsborg lå i føringen hele tiden og ledet 17-15 da det bare var tre minutter igjen. Spesielt Sarpsborgs innspill til en dyktig strekspiller fikk BSK-tilhengerne til å fortvile på tribunen.

Men BSK-jentene ga ikke opp, men da det var 30 sekunder igjen av full tid sto det 17-18 til Sarpsborg.

Da oppsto et drama av de helt sjeldne. BSK var i angrep og dommerne blåste av for time out – for Sarpsborg! Klokka tikket videre i ti viktige sekunder mens forvirringen rådet både på banen og tribunen.

Time out-drama

Sarpsborg hadde levert inn time out før sitt siste mål, viste det seg. Men fløytesignalet fra sekretariatet hadde ingen fått med seg mens det kokte på tribunen.  Men rett skal være rett – Sarpsborg fikk sin time out, men målet ble annulert.

Dermed stod det 17-17, og Sarpsborg hadde ballen med kort tid igjen på klokka.

Det var da BSK-jentene tok ut sine siste krefter, presset Sarpsborg til å gjøre en feil, snappet ballen og scoret på et rush: 18-17 og seriemesterskapet var et faktum – foran sterke lag som Jar, Oppsal og Haslum – i tillegg til Tindlund og Ull/Kisa.

Så glade er seriemestrene. Trenerne er Gitte Madsen-Kaarød og Magnus Madsen-Kaarød

Slo Tindlund på målstreken Det spesielle med årets regionmestre er at de flere ganger har vendt kamper etter å ha ligget under. I den moralske seriefinalen på bortebane mot Tindlund forrige helg, skjedde det samme: Tindlund ledet store deler av kampen, men da dommeren blåste av kampen stod det 16-14 til Bækkelaget.

Tidligere i A-sluttspillet ble Ski satt på plass med knepne 16-15.

Moralen er: Det eneste tidspunktet det er avgjørende å lede, er når kampen er over! Det vet årets seriemestre i jenter 13.BSK Håndball G04 til topps i Temaserien

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mar 2018

Lørdag ble siste runde i Temaserien for 13-årsklassen arrangert, og våre egne G04 gikk helt til topps!

Tema for siste runde var «Målvaktsredninger og kontringer».

Det lå en ekstra ball ved hver målstolpe. Målvaktene satte dermed raskt i gang spillet, noe som gjorde at vi fikk se mange fine kontringer. Det ble også vartet opp med en flyver.

Takk til G05 for lån av spillere. 

Topp tre på nivå 1 denne runden var Bækkelaget, Fjellhammer og Ski. Sammenlagt over fire runder i Temaserien gikk Bækkelaget G04 helt til topps, og kunne ta med seg medaljene hjem.
Innkalling til Årsmøte i BSK Håndball

Postet av Bækkelagets SK den 29. Jan 2018

14. FEBRUAR 2018 KL. 19.00  

Sted: BSKs lokaler 

Dagsorden: 

1. Åpning. 

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden 

3. Valg av dirigent, sekretær og protokollunderskrivere 

4. Årsberetning for 2017 (Håndballgruppas årsberetning 2017_siste.docx)

5. Årsregnskap for 2017 (Endelig årsregnskap inkl budsjett.pdf)

6. Innkomne forslag. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være gruppas fungerende leder i hende senest 4 uker før årsmøtet    

7. Budsjett for 2018 

8. Valg 

Velkommen!

Frederic Ottesen, Styreleder BSK Håndball

Dokumenter kommer fortløpendeTre tidligere BSK utøvere i VG kåring

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jan 2018

De tidligere utøverne fra Bækkelagets Sportsklub, Nora Mørk, Christain O`Sullivan og Magnus Rød er alle blitt kåret blant de 100 beste idrettsutøverne i Norge for 2017. Vi er stolte over deres prestasjoner, ønsker dem lykke til i 2018 og gratulerer med et fantastisk idrettsår. 


G2001 og J2001 klare for Bring og A-sluttspill

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2017

Det er fantastisk å se at både G2001 og J2001 har klart å kvalifisere seg til håndballserien Bring! Det er det lenge siden det har skjedd i BSK.

Jentene spilte siste seriekamp i går og vant til slutt seriespillet sitt etter med 9 seire og 1 tap. G2001 endte som nr 2 i sin serie etter 8 kamper med 6 seire og 2 tap. Begge lagene har sluppet inn færrest mål i sin pulje.

Frode Kyvåg, trener av J2001, og Jørgen Spolen Erstad, trener av G2001, er begge stolte trenere av sitt lag. De har fått god drahjelp fra et godt støtteapparat, foreldregruppe og en stor supportergruppe som har bidratt til å hjelpe begge lagene mot kvalifisering.

Vi gratulerer begge lagene som er klare for både Bring og A-sluttspill! Da er det bare å glede seg til å følge begge lagene i Bring serien!

BSK Håndball G2001 klare for Bring serien

BSK Håndball J2001 klare for Bring serien 

Powered by: Bloc