​Innkalling til Årsmøte i BSK Innebandy

Postet av Bækkelagets SK den 1. Feb 2017

15. FEBRUAR 2017 KL. 19.00


Sted: BSKs lokaler

Dagsorden:
1. Åpning.
2. Godkjenning av innkalling
og dagsorden
3. Valg av dirigent, sekretær
og protokollunderskrivere
4. Årsberetning for 2016
5. Årsregnskap for 2016
6. Innkomne forslag.
Forslag skal være gruppas
fungerende leder i hende
senest 14 dager før årsmøtet
7. Budsjett for 2017. Vedta aktivitetsavgift.
8. Valg

Dokumentene blir lagt ut fortløpende her.


Velkommen!

Tom Vestby
Styreleder BSK InnebandyInnebandy Herrer på toppen av tabellene - bli med på kamp søndag!

Postet av Bækkelagets SK den 17. Nov 2016

Herrelaget vårt i Innebandy har hatt en fantastisk sesong så langt. De topper 1. divisjon Østland og har vunnet alle 6 kampene sine.

På søndag 20. November møter gutta Lillestrøm kl 18.00 i Bækkelagshallen. Det ligger an til å bli en veldig spennende kamp da Lillestøm heller ikke har gitt bort poeng og ligger på 2. plass på tabellen.

Så bli med på kamp på søndag og støtt gutta videre!Erik Thingnes er klar for kamp på søndag!Meld deg som frivillig på Norway Cup og tjen penger til din gruppe!

Postet av Bækkelagets SK den 12. Mai 2016

Registreringen av frivillige funksjonærer til Norway Cup 2016 har startet - har du husket å registrere deg? Registrer deg for skift på årets Norway Cup og tjen ekstra penger til din gruppe! Jo flere skift din gruppe tar jo større del av potten får dere.

Alle som var registrert som frivillige i fjor har mottatt en e-post om funksjonærregistreringen. Klikker du på lenken i e-posten vil dine kontaktopplysninger være forhåndsutfylt, og du trenger kun å velge hvilken gruppe du representerer og hva du ønsker å jobbe med.

"" class="redactor-linkify-object" />


Nye funksjonærer kan registrere seg her.

To viktige punkter:

  • Først etter å ha mottatt to bekreftelser pr. e-post (én om at påmeldingen er mottatt, og én om at påmeldingen er bekreftet) kan du logge deg inn for å velge skift. Det er lurt å være tidlig ute ettersom skiftene vil bli utilgjengelig så fort de blir fulle.
  • Hver registrerte bruker er unik, dvs. kun én bruker per e-postadresse. For unge barn anbefales e-postadressen alle får via skolesystemet.

Du finner detaljerte beskrivelser for hvordan du registrerer deg og bruker frivillighetsportalen her:

Vi har også laget en oversikt over hvilke jobber du kan velge mellom i Norway Cup.Flott seier og 2 plass i serien

Postet av Bækkelagets SK den 6. Mar 2016

BSK innebandy gutta vant mot Lillestrøm på torsdag og gjorde opp kampen om 2. plass i 1. divisjon Østland for menn.

Hjemmelaget startet best og tok ledelsen, men slapp Lillestrøm inn i matchen med en heldig scoring som ga stillingen 1-1 etter første periode. I andre periode var BSK dominerende hele veien, scoret 3 og kunne fort ha hatt det dobbelte.

Resultattavla viste 4-1 etter to perioder. Men 3 mål er lite i innebandy. Lillestrøm presset BSK i starten av siste periode og i løpet av noen minutter hadde de satt 2 baller bak BSKs bestemann, Mats Lambech. Dermed ble det en spennende avslutning, men gutta red av stormen og kunne fortjent juble for seier og sikret 2. plass.


Kampfakta: BSK - Lillestrøm 4-3 (1-1,3-0,0-2) Erik Thingnes 1-1, Vetle Hobbesland 1-1, Johan Solem 1-0, Alexander Simonsen 1-0, Henric Thompsson 0-1 og Erik De Santana 0-1.

Tusen takk til alle som møtte opp og heiet frem laget!
Landslag!

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014
Bækkelagsgutter på landslagssamling!

Erik Viggo Nielsen de Santana er tatt ut til herrelandslagets samling. Erlend S Vestby og Vetle M Hobbesland er tatt til samling med U-19 herrer. Begge samlingene foregår helgen 1-2 november.


Powered by: Bloc