BSK-spillere på landslag

Postet av Bækkelagets SK den 27. Jun 2019

2 BSK-spillere er tatt ut til LM02-landslaget (guttelandslaget) som spiller European Open i Gøteborg i tiden 1.-5. juli. Gratulerer med uttaket!

Hans Gran, som er en solid sisteskanse i mål for G02, og nå også for vårt juniorlag, er reserve denne gangen. Han han spilt med flagget på brystet flere ganger tidligere.

 

Alle BSK’ere som er på Partille Cup til uken oppfordres til å dra til Valhall Arena for å se spennende kamper med hele 24 landslag fordelt på 4 grupper, bl.a. Spania, Sverige, Russland, Ungarn m.m. 

Turneringen spilles i tiden 1.-5. juli, dvs samtidig med Partille Cup. Her kan man se morgendagens seniorlandslagsspillere i aksjon! Og ikke minst heie på Norge og Fredrik og Henrik!
Mor-O-kveld

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2019Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker etter ny medarbeider til varierte arbeidsoppgaver. Hvis du ønsker du en spennende og utviklende jobb i et sportslig miljø er dette jobben for deg.

Markedsavdelingen i Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup er ansvarlig for alle avtaler i klubben, salg og oppfølging av sponsorer og leverandører til Norway Cup. Personer med ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt inngår også i avdelingen.

Vi er for tiden lokalisert ved Ekeberghallen i Oslo, men flytting innen nærområdet må påregnes i påvente av ny arena.

Klubben har høye ambisjoner om videre vekst og det søkes derfor etter en kommersiell og resultatorientert person med gode relasjonsevner.

Avdelingen har et høyt aktivitetsnivå og stort engasjement kreves. Du må like å jobbe i team, men samtidig være selvgående når det kreves. I enkelte perioder er det særdeles hektisk, og stillingen innebærer også møtevirksomhet på kvelder og enkelte helger.


For mer informasjon klikk her

Levert av IdrettenOnline