Lerøy 8. desember i BSK hallen

Postet av Bækkelagets SK den 6. Des 2018

Lørdag 8. desember er det duket for Lerøy runde 2 i Bækkelagshallen. 


G18 laget til BSK har startet sesongens Lerøyserie med to sterke seiere i Randesund. I første kampen vinner Bækkelaget mot hjemmelaget Randesund 19-28, hvor Markus Foslund Niva blir kampens storscorer for BSK med 7 kasser. I den andre kampen i Randesund blir det også seier mot Fjellhammer i en kamp som ender med siffrene 27-22. Denne kampen er det Mads Falck Rekstad som setter flest for de gule med 6 scoringer. BSK ligger på en foreløpig 2 plass i Lerøyserien. 


Til helgens runde skal gutta fra Bækkelaget få besøk av Sarpsborg og Nærbø. Sarpingene ligger foreløpig på en 11 plass av 12 lag, og har tapt begge sine kamper mot Elverum (32-25) og Charlottenlund (20-23). Nærbø på den andre siden topper tabellen i Lerøyserien, og vant begge sine kamper mot henholdsvis Falk Horten (26-15), og Lillestrøm TH (20-30).


Helgens kamper spilles slik i Bækkelagshallen:

11:00 - Nærbø mot Bækkelaget

14:00 - Nærbø mot Sarpsborg

17:00 - Sarpsborg mot Bækkelaget


Inngangspris:

Barn/Honnør/Student - Gratis.

Voksen enkelt kamp/dagsbillett  - 70/150 kr.

Markus Foslund Niva
Sondre Ringen får sjansen i verdenscupen i Nizhnij Tagil

Postet av Bækkelagets SK den 27. Nov 2018

Oliver Ringen (Bilde tatt fra Skiforbundets hjemmesider)

Sondre Ringen er tatt ut på det norske World Cup laget i hopp. Vi gratulerer Sondre masse, og ønsker lykke til i hopprenne i Nizhnij Tagil.


Les mer om saken her: https://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/2018/11/uttak-nizhnij-tagil/Vellykket Trenerseminar i Håndballgruppen

Postet av Bækkelagets SK den 22. Nov 2018


Ca 25 ivrige deltagere fikk godt utbytte av trenerseminaret som ble avholdt i BSK-hallen 15. november. I tillegg fikk mange av spillerne på våre J16- og G16-lag nyttig og morsom opplæring om skadeforebyggende trening, spenst, hurtighet og balanse i håndballtreningen av kveldens inviterte gjest, Tom Morten Svendsen. Han jobber både for Norges Håndballforbund og Olympiatoppen, og er en autoritet på området med sin store kompetanse. Kvelden ble innledet og avsluttet av vår egen trenermentor og keepertrenerressurs, Erik Andersen.


Seminaret ble innledet med et foredrag om kveldens tema. Deretter samlet deltagerne seg i hallen. Gjennom praktiske øvelser utført av spillerne og forklart for den lydhøre forsamlingen, viste Tom Morten hvordan man kan trene skadeforebyggende på en effektiv og morsom måte.


Skadeforebygging er en god investering. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er å legge vekt på skadeforebygging i håndball, så dette temaet var særdeles nyttig. Det ble også godt mottatt at deltagerne.


Neste trenerseminar arrangeres på nyåret. Fokus vil være på forsvarsjobbing. Til dette seminaret håper vi å kunne stille med en eller flere ressurser fra vårt eget eliteserielag.


Invitasjon kommer!


Vi håper å se dere alle der!Norges Cup i hopp i Falun lørdag 17. og søndag 18. november

Postet av Bækkelagets SK den 21. Nov 2018

Joachim Hauer med når 2 på brystet. (Foto tatt fra Norges Skiforbund sine hjemmesider)


Vi gratulerer 17 år gamle Sander Vossan Eriksen med seier i A-klassen i Norges Cup i helgen.

Sander gikk helt til topps i søndagens renn. Lørdag ble det en flott 3. plass.

Resten av gutta viste også fin form og resultater. I lørdagens konkurranse kom Richard Ween Haukedal på 3. og Joachim Hauer på 4. plass i eliteklassen, og det  ble en 16. plass til Carl Henning Lippestad.


Flott innsats også i søndagens renn, Joachim tok da 2. plass, Richard 5. plass og Carl nr. 14 i eliteklassen.


Første fra høyre Richard Ween Haukedal. (Foto tatt fra Norges Skiforbund sine hjemmesider)Ekstraordinært årsmøte i Bækkelagets Sportsklub

Postet av Bækkelagets SK den 14. Nov 2018

Etter klubbens lover § 17 b) innkaller Hovedstyret i BSK med dette til ekstraordinært årsmøte i Bækkelagets Sportsklub, tirsdag 11. desember 2018 kl. 18.00, i lokalene i Ekebergveien 101.

DAGSORDEN:

  1. Godkjenne de stemmeberettigete og eventuelle inviterte personer/media til årsmøtet
  2. Velge dirigent(er) og referent(er)
  3. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen
  4. Godkjenne innkallingen, sakslisten og forretningsorden
  5. Innkomne forslag

Hovedstyret innstiller på følgende vedtak: Basert på de foreløpige planene, som i innhold og størrelse fremkommer i forslaget til regulering, ber Bækkelagets Sportsklubs ekstraordinære årsmøte Hovedstyret om å arbeide videre med prosjektering, organisering, driftskonsept og finansiering av dette idrettsanlegget. 

Årsmøtet ber Hovedstyret se til at nødvendig fagkompetanse hentes inn for å kvalitetssikre alle sider av prosjektet. Årsmøtet ber Hovedstyret om å legge frem nødvendig beslutningsgrunnlag og innstilling til vedtak for å føre prosjektet videre på klubbens årsmøte i 2019.


Grunnlagsdokumentene for det ekstraordinære årsmøtet finner du her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena


Oslo, 14. november 2018 

Øystein Rikheim Sundelin, lederLevert av IdrettenOnline