BSK håndball elite møter studenter i 4 runde av cupen

Postet av Bækkelagets SK den 24. Sep 2018


Tirsdag 25 september skal elitelaget til BSK håndball på besøk til Domus Athletica for å møte OSI.

BSK gutta har spilt to gode kamper mot Glassverket, og Bergsøy. Begge de to kampene ble av det lettere slaget for Eliteserielaget som vant henholdsvis 16-38 og 21-35 på bortebane. Oslo studentene hadde også en grei skuring i første kamp mot Sylling hvor de vinner 10-32, men får det litt tøffere borte mot Kristiansund med en 28-32 seier i tredje runde av NM.

BSK og strekspiller Sander Rogne Myklebust hadde dette å si om 1 divisjonsklubben: «OIS er et sterkt lag med mange gode kvaliteter. Selv om vi er Eliteserie klubb skal vi passe oss for å ikke ta for lett på oppgaven og undervurdere OIS. Alt kan skje i cupen.»

Lagene har scoret henholdsvis 69 og 61 mål på 2 kamper. Så her må det være lov å håpe på en målrik og underholdene kamp.

Avkast i Domus Athletica er kl 1930.
Resultater fra årets klubbmesterskap

Postet av Bækkelagets SK den 23. Sep 2018

Det var stor og flott deltakelse på Bækkelagets klubbmesterskap på Sportsplassen lørdag. Over 50 av våre medlemmer stilte opp, fra de eldste veteraner på over 80 til de yngste rekrutter på 6. Litt vind måtte vi tåle, men forholdene var over all forventning. Det er nesten umulig å summere opp alle perser som ble satt, men høydepunktet var nok Abdis (15) 3000m på 8,49, som er på ypperste nasjonale nivå. Abdi har nå flyttet til Larvik og dette var kanskje hans siste opptreden i BSK trøya på en stund. Lykke til videre, Abdi!
Ellers fikk vi mange nye seriepoeng på kvinnesiden og nå kan vi kanskje håpe å rykke ytterligere opp et hakk på serietabellen.
Alle de minste fikk sine medaljer på Sportsplassen, mens klubbmesterne fra 11-19 år må vente på sine til klubbkvelden i oktober.


Komplett resultatliste fra klubbmesterskapet her

Bilder kommer etterhvertNy kretsrekord på 3x800m i G15!

Postet av Bækkelagets SK den 13. Sep 2018

Gustav, Sondre og Abdi satte satte igår ny kretsrekord på 3x800m under KM i stafetter med fantastiske 6.17.04. Ny klubbrekord ble det også i J18/19, med 51.60. Ellers fikk BSK sølv (58,92) og 5.plass (1,01,36) i J13, Sølv (58,08) I j14 og Bronse (55,17) i J15.

Komplett resultatliste herHåndball Jenter og gutter født 2013

Postet av Bækkelagets SK den 10. Sep 2018

Oppstart:

Flerbrukshallen Ekeberg skole

Lørdag 15. September kl. 09:30-10:30

Lørdag 22. September kl. 09:00-10:30

Ta med innesko, vannflaske og ball.

BallstørrelseMicro (00) / Soft for Kids

For påmelding, mer info og kommende treningstider, gå inn på:

BSK Håndball 2013 på Facebook

Velkommen, hilsen trenerteamet 
Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK

Postet av Bækkelagets SK den 28. Aug 2018

Pressemelding 

28.08.18 

Norway Cup/Bækkelagets Sportsklu

Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK 

Tony Isaksen velger å slutte som Generalsekretær i Norway Cup (NC) og Bækkelagets Sportsklub (BSK) etter tre år i stillingen. 

- Tony Isaksen har ledet BSK og Norway Cup gjennom store og krevende endringer siden han ble ansatt i 2015. Isaksen ble rekruttert for å gjøre nødvendige omstruktureringer, reformer og moderniseringer for å sikre en sunn økonomisk utvikling samt gjøre Norway Cup mer attraktivt for lag, deltakere, frivillige og samarbeidspartnere, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin i Norway Cup og Bækkelagets Sportsklub. 

- Tre år med jobbing døgnet rundt i perioder holder. Det har vært en herlig tid med masse flotte, engasjerte og dyktige personer. Nå er det riktig for Norway Cup med en ny person til å lede verdens største fotballturnering, sier Tony Isaksen.  

Resultatet av dette arbeidet har vært at Isaksen har ledet de tre største Norway Cup-turneringene gjennom tidene og BSK har hatt medlemsvekst hvert år under Tony Isaksens ledelse. 

- BSK og NC er langt bedre rustet for å utvikle seg videre etter at Isaksen har fullført de største grepene for modernisering og fornying vi har vært i gjennom på årtier. Samtidig har han tatt klubben gjennom de første fasene for utvikling av et større nytt idrettsanlegg ved siden av Ekeberghallen som vil være til glede for klubben og Oslo i mange tiår fremover, sier styreleder Sundelin. 

- De viktigste grepene er nå fullført, og hovedmålene for Isaksens arbeid er han og vi nå i mål med. Derfor søker Isaksen seg videre og BSK/NC vil takke han for innsatsen han har lagt ned for oss disse årene og kan bare ønske han lykke til med nye oppgaver, sier Sundelin. 

Tony Isaksen mener at Norway Cup står godt rustet for de kommende år. 

- For meg er det riktig å slutte nå etter at årets arrangement er vel i havn. Bækkelaget Sportsklub gjennomførte et fantastisk Norway Cup med rundt 60 000 dugnadstimer, nesten 1700 frivillige – som er ny rekord - og et herlig engasjement. For meg er det nå naturlig å gå videre. Jeg mener at jeg forlater et Norway Cup som er godt rustet for fremtiden, sier Tony Isaksen. 

Isaksen har fått gjort svært mye på sine tre år i førersetet 

- Verdens største fotballturnering har utviklet seg til å bli stadig bedre og mer tidsriktig. Vi har fått på plass mye, blant annet en godt fungerende organisasjon, mange store og viktige satsinger innen bærekraft og miljø, bærekraftsballen som har satt internasjonal dagsorden, et godt og viktig samarbeid med FN, medieavtaler med strømme-TV og nye satsinger innen medier og kommunikasjon, nye produkter med og uten fotball på Ekebergsletta, med mer. Mye har skjedd de siste par årene for å beholde og styrke attraktiviteten for verdens største fotballturnering. Og ikke minst for å gjøre Norway Cup enda viktigere utenfor selve fotballen, sier Isaksen. 

Tony Isaksen følte at tiden var inne for å ta nye utfordringer 

-Det er klart at det er vemodig å forlate et så flott arrangement og en så fin klubb – samt masse strålende personer som virkelig står på for Norway Cup og Bækkelaget Sportsklub. Men jeg følte at tiden var inne til å jobbe med noe annet nå. Alt har sin tid. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Da er det også riktig å gå fra Norway Cup, sier Isaksen avslutningsvis. 

Kontaktinformasjon: 

Øystein Rikheim Sundelin 

Styreleder, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

971 87 062 

 

Tony Isaksen 

Avtroppende Generalsekretær, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

928 48 598Levert av IdrettenOnline