Anbefalte konkurranser høstsesong

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Sep 2019


Høsten byr på mange flotte løp og noen rulleskirenn. Høydepunktet for skigruppa er selvfølgelig vårt eget motbakkeløp Brannfjell Opp. I tillegg pleier mange barn, ungdom og voksne å delta på Nøklevann Rundt som både har eget barneløp og 5 og 10 Km. Nedenfor finner dere oversikten over anbefalte konkurranser i Oslo området:


Dato

Arrangement

Sted

Type

Alder og distanser

Informasjon

19. sept

Oslo Rulleskicup

Holmenkollen

Rulleskirenn Skate

9-16 år

Link info og påmelding

21. sept

Oslo Maraton/ Barnas Maraton

Oslo Sentrum

Gateløp

0-4 år (100M), 5-9 år (500M), 10-12 år (1 KM ), +12 år (10 KM, +16 år (21 KM), +18 år (42 KM)

Link info og påmelding

26. sept

Brannfjell Opp

Ekeberg

Motbakkeløp

 

2 år og eldre (0,5 – 3 km)

Link info og påmelding

28. sept

Oslos Bratteste

Wyllerløypa

Motbakkeløp

7 år og eldre (2,7 km)

Link info og påmelding

12. okt.

Nøklevann Rundt

Haraløkka

Grusveiløp

Fra 7 år (5 KM) og 11 år (9,7 km).

Link info og påmelding

20. okt

Bygdøymila

Bygdøy

Grus/asfaltløp

Alle aldre (1 KM, 3 KM, 6 KM), +12 år (10 KM)

Link info og påmeldingInvitasjon og påmelding til årets første Trenerforum!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 11. Sep 2019

Vår nye Hovedtrener i skigruppa Kari Vikhagen Gjeitnes og BSKs Sportslige leder Tord Bakke Arvesen inviterer til årets første Trenerforum. Bækkelagets Sportsklub langrenn ønsker å skape en møteplass for alle trenere i skigruppa. Du er hjertelig velkommen om du er hovedtrener, hjelpetrener eller ungdomstrener,  eller om du bare er nysgjerrig med et ønske om å bli trener en dag. Trenerforumet vil være en møteplass for erfaring- og kunnskapsutveksling på tvers av aldersgrupper og utviklingstrinn. Målet er å skape engasjement, motivasjon og øke kompetansenivået blant klubbens tidligere, eksisterende og fremtidige trenere. Gjennom dette ønsker vi å gi kunnskap samtidig som man blir bedre kjent med hverandre. Målet er å etablere et godt trenermiljø der erfaringsutveksling henger løst, og som på sikt vil rekruttere flere trenere til skigruppa.

DATO/TID: TORSDAG 10. OKTOBER KL. 19:30-21:00

STED: BSK KONTORET NC-FLØYEN

TEMA: BSKs UTVIKLINGSTRAPP

MELD DEG PÅ HER

Tema for det første møtet er Utviklingstrappa i BSK, der vi vil gjennomgå steg for steg og åpne for diskusjon og innspill.  Bækkelagets utviklingstrapp ligger til grunn for all langrenns trening som utøves i klubben og er utviklet i tråd med  Skiforbundets retningslinjer. BSKs utviklingstrapp har som hensikt å presentere en tydelig treningsfilosofi for hvert steg i en utøvers utvikling. Utviklingstrappa skal sikre en helhetlig tankegang blant både trenere og utøvere. Målet er at alle trenere utøver BSKs utviklingstrapp og filosofi i sitt treningsarbeid, slik at vi får en positiv utvikling for alle utøvere med tanke på bredde og topp. Skigruppa vektlegger sterkt viktigheten av å bygge gode, sunne og bærekraftige miljøer i alle aldersgrupper.

Vi ser fram til en lærerik kveld og håper å se at så mange som mulig tar seg tid og ser viktigheten av å stille på dette. Vi ønsker å bli så gode som mulig sammen, for VI ER BSK!  

 

Med vennlig hilsen

Sportslig Komité BSK Skigruppa

 

 

   

 Bli med på Brannfjell Opp 26. september 2019!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019

Vil du måle kondisen mot de sprekeste i vår bydel? Tradisjon tro inviterer skigruppa i BSK til motbakkeløpet «Brannfjell Opp». Arrangementet går av stabelen på kvelden torsdag 26. september. Løpet er gratis og åpent for alle BSK-medlemmer og andre som ønsker å teste formen. Bli med og utfordre skiløperne i alle aldersklasser fra 2 år til gubbeklasse! Vi oppfordrer også foreldre til å bli med og måle seg mot andre foreldre – det synes barna er gøy! 

Arrangementet vil følge samme mal som tidligere år, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne i samlet gruppe nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken og hvor vi "slipper av" de yngre gruppene etter hvert som vi passerer deres startpunkt.

Etter løpet blir det gratis pølser og saft til alle deltakere.

Vi har i år vært så heldige å få 10 gratisbilletter til motbakkeløpet Oslos Bratteste som går 28. september som vil bli brukt som premier til beste jente og gutt i følgende aldersgrupper; 13-14, 15-16, junior, senior, foreldre. 


Påmelding:

Deltakelse er gratis. For å lette håndtering av startnummer og dimensjonere innkjøp av pølser og saft ber vi om at alle melder seg på i forkant. Frist for påmelding er satt til 26. september kl 14. Om du ikke har rukket det innen fristen er det mulig å melde seg på ved oppmøte, men som sagt - vi setter pris på forhåndspåmelding.

Påmelding gjøres her: http://palisoft.no/bsk/index.php?arrid=23


Frivillige:

Vi trenger som vanlig hjelp fra foreldre i skigruppa som ikke selv har tenkt til å løpe. Setter stor pris på om dere melder dere i god tid :)

Oppgavene vi trenger hjelp til er utdeling av startnummer, start av løperne, hjelp med tidtaking ved målgang, noen løypevakter, grille og dele ut pølser og saft. Om du kan hjelpe til så meld deg på her: http://palisoft.no/bsk/?arrid=22. På forhånd tusen takk til alle som stiller opp!


Resultater:

Relativt manuell tidtakning, resultatlister lages etter løpet og publiseres på nett. Inntil da kan dere kose dere med "Brannfjell Opp Hall-of-Fame" som inneholder alle tidligere resultater her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 


Lurer du på hva dette løpet er kan du lese stemningsrapport fra fjorårets arrangement her: http://ski.bekkelagets.no/blog/post/132297/deltakerrekord-i-brannfjell-opp!?ispage=true 


Løyper:

Løpere født 2012 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2010-2011: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2008-2009: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2006-2007: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

 Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter.

Løypekart:Invitasjon til hjemmesamling for de yngste gruppene lørdag 7. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Aug 2019


Skigruppa inviterer gruppene;

  • 7-8 år (f. 2012-2013)
  • 9 år (f. 2011
  • 10 år (f. 2010)  
  • 11 år (f. 2009)

Til høstens første hjemmesamling lørdag 7. september!


Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret. Det blir to økter; første økt fra 09:30 - 11: 00 og andre økt fra 12:00 – 13:30. Kl. 11:00 er det felles lunsj på BSK kontoret.

Påmelding her

Skriv inn fornavn, etternavn og velg hvilken klasse (dvs. gruppe) barnet tilhører. Har du eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at barnet har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer. Trenere skal også melde seg på, skriv da "trener" under kommentar.

Vi trenger foreldre som kan hjelpe til med lunsjen. De melder seg på i det samme skjemaet og velger «lunsjhjelpere» under klasse.

De enkelte gruppene vil informere nærmere om treningsplanen i de de respektive facebookgruppene i forkant av samlingen.
Klesbutikken vår åpen fram til 8/9

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 18. Aug 2019

Det er nå mulig å bestille klær fra skigruppas kleskolleksjon. Webshop'en er åpen fram til 8. september. Forventet levering i uke 42. 

BESTILLINGSFRIST: SØNDAG 8. september 2019

Husk bestillingsfristen - det vil ikke være mulig å bestille etter at fristen har gått ut!

For å bestille gjør du følgende:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:https://trimtex.no/no/min-trimtex/baekkelagets-sportsklub---langrenn/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn bsklangrenn i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Levert av IdrettenOnline