Viktig info om Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 22. Sep 2020

Torsdag 24. september arrangerer vi Brannfjell Opp motbakkeløp for hele skigruppa med familier. Dette i stedet for normal trening. Se invitasjonen her

Husk påmeldingsfrist onsdag 23.september kl 14. Løpet er gratis, og åpent også for foreldre og småsøsken. Påmelding her:http://palisoft.no/bsk/?arrid=41

Motbakkeløpet vårt er tradisjonspreget, men i år må vi gjøre noen tilpasninger for å ivareta smittevernhensyn. Vi ber alle deltakere og foreldre om å merke seg følgende:

Generelt:

 • Alle deltakere må være forhåndspåmeldt. Max 200 deltakere.
 • Er du i karantene eller har symptomer på sykdom kan du ikke møte/delta
 • Det er kun påmeldte deltakere og arrangører som får bevege seg på inngjerdet arena på toppen av Brannfjell.
 • Foresatte som vil heie men som ikke selv skal arrangere eller løpe må etter levering av barn finne egne plasser langs løypa. 
 • Pass på å overholde avstandskrav mellom hverandre på minst 1 meter.

Oppmøte:

 • Møt i god tid før 18:00 slik at du rekker å få på deg startnummer
 • Deltakerne møter i sin normale treningsgruppe som samles på oppgitt område rundt Brannfjelltoppen. Vi skal med andre ord ikke samles som vanlig inne på selve toppen. VIKTIG: Se nederst på denne siden for kart over hvor din gruppe skal møte. Treningsgruppene skal holde sammen og holde avstand til de andre gruppene under hele arrangementet.
 • Trener/oppmann i gruppen henter startnummer for hele gruppen samlet og deler ut disse til løperne i gruppen ved oppmøtestedet
 • Småsøsken møter og holder sammen med 2013-14 gruppen og får startnummer der
 • Foreldre som skal løpe henter startnummer individuelt på toppen hos arrangør
 • Startnummer festes på brystet slik at det er synlig for tidtakerne når du kommer i mål

Start:

 • Det blir gruppevis oppvarming fra Brannfjelltoppen litt over kl 18, hvor man løper løypa motsatt vei ned til stedet hvor gruppen skal starte. Er du i tvil om hvor løypa går, så hold øynene åpne på vei til start.
 • Starten skjer som fellesstart per treningsgruppe. For noen av startstedene vil det dermed være flere starttidspunkt, ettersom flere treningsgrupper løper samme løype. Trener er startansvarlig 
 • Det vil av smittevernhensyn i år IKKE være frakt av overtrekkstøy/drikkeflasker fra start til mål, så du må selv bære med deg opp igjen det du tar med ned til start. 

Målgang:

 • Ved målgang må man spare litt krefter slik at man raskt kan bevege seg bort fra selve målområdet på toppen, og tilbake til hvor gruppen møttes ved oppmøte
 • Vi kan ikke ha oppsamling av løpere i og rundt målområdet, ikke sleng deg rett ned på bakken slik du normalt gjør i Brannfjell Opp!  
 • Det blir dessverre ikke pølsegrilling og saftutdeling etter målgang i år - husk å ta med egen drikkeflaske for drikke etter målgang!

OPPMØTESTEDER:

Kartet under viser hvor treningsgruppene skal samles. Det gule området på kartet er selve brannfjelltoppen (mål) ved det gamle vanntårnet helt på toppen av Brannfjell, og de røde sirklene markerer området hver treningsgruppe er tildelt. De yngste møter rett nord for toppen, så de litt eldre barna vest og sør for toppen, mens ungdomskullene og jr/sr møter øst for toppen. Se etter din trener som vil være på aktuelt sted. Foreldre som skal løpe henter sine startnummer på selve toppen.  

PS: På løpet selger skigruppa varme og gode BSK-fleecebuffer som passer perfekt nå som dagene blir kaldere. Dette gir inntekter til skigruppas aktivitet og vi håper alle er interessert i å kjøpe – men pass på avstandskrav og unngå opphopning og kø rundt salget. 100 kr/stk evnt 150 for to stk. Finnes i blå og hvit utgave. Betaling med Vipps.


Til tross for smittevernstiltakene håper vi på god stemning og at alle heier på alle. Løpet er uformelt og skal være gøy! Vær oppmerksom på trafikk i de lengre løypene. 


Kontaktpersoner:

Løpsleder og smittevernsansvarlig: Morten Skjørtvedt (mortenskjortvedt@gmail.com)

Påmelding/tidtaking: Pål Christian Ingierd (pingierd@gmail.com)


0 Kommentar

Brannfjell Opp 24. september

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Sep 2020

Tradisjon tro inviterer skigruppa i BSK til motbakkeløpet «Brannfjell Opp». Arrangementet går av stabelen på kvelden torsdag 24. september. Løpet er gratis og åpent for alle i skigruppa som ønsker å teste formen! Pga Covid-19 er løpet i år dessverre begrenset KUN til skigruppas medlemmer og deres søsken/foresatte. 

Arrangementet vil følge nesten samme mal som tidligere år, dvs. oppmøte på Brannfjelltoppen i god tid før kl. 18.00 (høyeste punkt på Brannfjell, litt øst for lysløypas høyeste punkt). Parkering må skje i tilstøtende småveier. Ca. kl. 18.00 løper alle deltakerne gruppevis nedover løypa mot løpsretningen og mot Middelalderparken for å forberede til start.

Covid-19:

Grunnet smitteverntiltak vil noen ting bli annerledes enn før:

 • Vi har en streng maksgrense på 200 deltagere. Alle deltakere MÅ være påmeldt på forhånd. Det gjelder også trenere/oppmenn som skal følge gruppene sine. 
 • Løpere som har symptomer på sykdom, er syke eller i karantene kan ikke møte
 • Foreldre/søsken som ikke er påmeldt vil ikke kunne oppholde seg innenfor arena (oppmerket område på toppen). Vi oppfordrer heller til å spre seg nedover langs løypa, med god avstand til hverandre.
 • Løperne vil ved oppmøte guides inn i nærheten av Brannfjelltoppen til sine respektive trenere/ oppmenn, som vil ta seg av gruppene, dele ut startnummer og følge ned til start.
 • Løperne vil startes gruppevis for å unngå blanding på tvers av treningsgruppene. 
 • Etter løpet vil utøverne sluses ut fra Brannfjelltoppen fortløpende. 
 • Det vil ikke bli servering av mat og drikke på toppen.
 • Husk på 1-metersregelen! 

Påmelding:

Deltakelse er gratis. Alle som skal løpe må være påmeldt på forhånd. Frist for påmelding er satt til 23. september kl 14. Dersom det blir mer enn 200 løpere påmeldt vil påmeldte foreldre bli nedprioritert/strøket til fordel for barna i tråd med tidspunkt for påmelding. 

Påmelding gjøres her: 

http://palisoft.no/bsk/?arrid=41

 

Foreldreklasse (strava alternativ): 

Så lenge det er ledige plasser vil det være mulig for foreldre å delta i løpet den 24/9. 

Ettersom vi har en maxbegrensning på 200 løpere og det er fare for at ikke alle foreldre som ønsker får plass så åpner vi i år også en alternativ måte for foreldre å få registrert tiden sin, nemlig gjennom strava segment. Løp lang-løypa når som helst, alene eller sammen med andre, i løpet av uke 39 og sørg for at økta logges åpent på strava. Da skal du slå inn på stravasegmentet for Brannfjell Opp. Send i så fall en mail til pingierd@gmail.com om at tiden din skal registreres, og så vil du få det godkjent inn i Hall-of-fame! Det er kun tider logget i uke 39 som vil bli godkjent! 

Aktuelt strava segment: https://www.strava.com/segments/21908272?filter=overall


Frivillige:

Vi trenger som vanlig hjelp fra foreldre i skigruppa som ikke selv har tenkt til å løpe. Setter stor pris på om dere melder på i god tid:-)

Oppgavene vi trenger hjelp til er utdeling av startnummer, start av løperne, hjelp med tidtaking ved målgang og noen løypevakter. Om du kan hjelpe til så meld deg på her: 

http://palisoft.no/bsk/?arrid=40

På forhånd tusen takk til alle som stiller opp!


Resultater:

Relativt manuell tidtakning, resultatlister lages etter løpet og publiseres på nett. Inntil da kan dere kose dere med "Brannfjell Opp Hall-of-Fame" som inneholder alle tidligere resultater her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater


Løyper:


Løpere født 2013 og senere: starter ved stort grantre på toppen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 450m.

Løpere født 2011-2012: starter i bunnen av gressletten hvor frisbee golfen holder til. Ca 730m.

Løpere født 2009-2010: starter på Ekebergsletta litt nord for Ekeberg skole, fra treklyngen hvor polarskipet Norge tok av til Nordpolen. Ca 1,1 km.

Løpere født 2007-2008: starter fra Ekebergrestauranten. Foreldre som synes den fulle distansen blir litt drøy, kan også få starte herfra. Ca 2,5 km. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Alle andre; starter fra nordenden av vannspeilet i Middelalderparken ca. kl. 18.45. Vis varsomhet ved kryssing av Ekebergveien (vi vil ha vakter utplassert).

Den fulle løypelengden fra Middelalderparken er drøyt 3 km med en høydeforskjell på 175 m mellom start og mål. De raskeste bruker ca 16 minutter, men er man i brukbar form vil man klare det under 25 minutter.0 Kommentar

Skitreningene er i gang - nye medlemmer ønskes velkommen!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Aug 2020

Skolestart markerer også starten på høstsesongen i skigruppa, og fellestreningene på barmark er allerede i full gang! 

Ønsker du å prøve ut skitrening, så er du hjertelig velkommen til det. Vi har treningsgrupper helt ned til og med 1.klasse på skolen. Treningene foregår utendørs i all slags vær, og er preget av lek og moro. 

Bli med i et knallgodt sosialt miljø som skaper livsvarige sunne verdier og vennskapsbånd! 

Les om treningstilbudet og kontaktinfo per årstrinn her: http://ski.bekkelagets.no/p/6476/treningstilbud 

Du trenger ikke melde deg inn i skigruppa for å prøve ut skitrening, men om du liker tilbudet og ønsker å fortsette etter et par prøverunder ønsker vi at du registrerer ditt medlemskap her: http://ski.bekkelagets.no/p/6488/bli-medlem 

Husk at i BSK kan du delta i alle idretter, under en og samme aktivitetsavgift! Helt suverent godt tilbud! 0 Kommentar

Nå kan du bestille skigruppas BSK-tøy!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Aug 2020

Trimtex har nå åpnet skigruppas webshop hvor du kan bestille nytt BSK-tøy for sesongen. 

Kolleksjonen er som tidligere år med unntak av at det er lagt inn ett nytt produkt nemlig Pulse Shorts. Dette er en overtrekks-shorts i samme design som overtrekksbuksa. Samme tykkelse som Pulse overtrekksbukse, og går ned til kneet. Faktisk helt nydelig å trene med når man får litt lufting på legger og samtidig holder varmen rundt hofter og lår. 

MERK:
Webshop'en vil være åpen for bestilling fram til 6. september kl 23:59. Det vil ikke være mulig å bestille etter dette tidspunkt. Forventet levering i uke 42.  Webshopen vil først gjenåpne på nytt i slutten av oktober med levering før jul. 

Bestillingsprosedyre:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/bsklangrenn

Eller logg inn med teamkode: bsklangrenn

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.0 Kommentar

Kjøp munnbind gjennom skigruppa

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Aug 2020

Er du eller noen du kjenner på jakt etter munnbind så kjøp de gjerne gjennom skigruppas samarbeidspartner Norvitae. Kjøp gjennom denne linken gir skigruppa salgsprovisjon og viktige inntekter i en sesong hvor vi ikke fikk gjennomført Norway Cup.

Legg inn din bestilling her, og støtt skigruppa:
https://www.norvitae.com/product/medisinske-munnbind-50-pk-kr-299-en-14683-class-iir/?wpam_id=6

Linken fungerer for alle, også de som ikke er medlemmer av skigruppa. Del den gjerne med venner og familie som kan være interessert. Viktig å bruke denne linken og ikke gå direkte til norvitae for å sikre skigruppa provisjoner.

Dette er medisinske munnbind av høyeste kvalitet (EN14683 Type IIR), laget i henhold til den europeiske standarden  EN14683.  Dette er munnbind med filter.  Filter effektivitet for Type I er 95%.  Type II og IIR filtrerer minst 98%. Forskjellen på II og IIR er at IIR har et væske resistent ytterlag.

Tilsvarende produkter koster betydelig mer på apotek, så ikke bare støtter du en god sak men det blir også rimeligere. Se eksempelvis her: https://www.apotek1.no/smittevern/munnbind-ved-smittevern 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline