Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

Regionscupfinale G15: GIF - BSK 2-3

Postet av Morten Victor Sundell den 1. Mar 2015

Vi visste at dette ville bli en jevn kamp, selv om vi aldri har slått dette laget før. Det nærmeste var 2-2 i serien i fjor, men på en god dag skal vi kunne ta dem.

Vi valgte å gå ut i en 2+2+1 formasjon for å forstyrre oppspillene til GIF.
Det fungerte godt. Vi fikk bra med trykk fra start i første periode og kom til en god del gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål bak en meget god GIF-keeper. Heldigvis hadde vi også en god keeper i vårt mål, Jørgen, som tok det som kom andre veien. En skikkelig stillingskrig, men etter 19 minutter kom første mål og det var av det meget heldige slaget. En pasning fra bak mål gikk i leggen på Jørgen eller et annet bein og trillet inn ved nærmeste stolpe. Veldig irriterende, men første periode viste likevel at vi helt klart kunne hamle opp med GIFerne.

I pausen fokuserte vi på å fortsette i samme stilen og det gikk bra. VI fortsatte å skape sjanser, men ballen ville ikke inn. Etter 8 minutter kommer GIF opp på høyre og spiller en fin tversover til venstre. Nicco, som nå hadde tatt over i kassa, rekker ikke helt over og 2-0 til GIF fyker inn. Og nå sitter ikke vårt spill like godt lenger - vi blir presset litt bakover og Nicco har noen gode redninger. Vi diskuterer nødvendige endringer til tredje periode på benken. Men rett før pause kommer Fredrik seg inn foran GIF-målet og setter en nydelig redusering i nettaket. Pasning fra Oskar. Den trengte vi før pausen :-).

Kampen står nå og vipper og i pausen legger vi en slagplan for siste periode. Vi kutter litt ned på rekkene og skal forsøke å hente hjem seieren. Spillet bølger frem og tilbake, men vi tar større og større grep over kampen - et mål ligger i lufta. Men dommerne utsetter dette litt ved å gi Sondre en utvisning for røft spill. Vi rir av utvisningen og nå styrer vi kampen. Trykker GIF voldsomt tilbake. Men det er knapt med tid igjen. GIF tar timeout med 6 minutter igjen på klokka for å omgruppere. Det var en tabbe - kun 19 sekunder etter timeouten setter Fredrik et nytt skudd i nettaket og vi har utlignet. Pasning fra Oskars. Men kun 17 sekunder etter dette får vi en meget strengt utvisning på Herman for å pirke etter ballen foran keeper. Skulle vi virkelig tape dette på slutten? Nei, vi rir av igjen og med 2,30 igjen på klokka tar vi timeout. Vi blir enige om hvilke som skal på banen og at vi skal forsøke å sette en goal. Det blir nervepirrende, men vi har trykket. Vi ser på klokka og det nærmer seg slutten. Kun få sekunder igjen. Nicolay finner Fredrik til høyre for goalen og jammen går ikke skuddet i nettaket denne gangen også. 3-2 til oss med 6 sekunder igjen. Gutta løper over hele banen for å gratulere hverandre! Herlige scener! De siste sekundene ebber ut og vi vinner 3-2.

En virkelig god kamp fra oss og slik vi ser det meget fortjent seier!
God innsats av alle sammen!
Stolt av innsatsen dere la ned i dag!!

Perioderesultater: (1-0) (1-1) (0-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+0, Oskar 0+1, Oskars 0+1, Nicolay 0+1fffff

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Feb 2015
Regionscup semifinale G15: Strømmen - BSK 6-8

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Feb 2015

Før kampen var vi enige om å gå ut og styre kampen. Vi skulle presse hardt og stå høyt. Strømmen hadde nok også fått samme beskjed og de tok dette på skikkelig alvor. De kriget og presset voldsomt i alle situasjoner. Det var ikke pent å se på, men det ga resultater. Etter 7 minutter ledet strømmen 1-0. Ikke ufortjent. Vi kom tilbake etter 11 minutter. Oskar skjøt og Fredrik styrte inn 1-1. Men strømmen mente alvor og fortsatte kj...øret. Nicco reddet flere 100 prosentsjanser og holdt oss inne i kampen. Men det måtte bli mål. 2-1 til strømmen etter 17 min. Men så fikk de endelig utvisning på slag og etter fint overtallsspill scoret Fredrik på pasning fra Sondre. 2-2 og pause.
Vi ble enige om å spille litt enklere bak og løpe litt mer.
Det så ut til å hjelpe. Daniel satte raskt inn 3-2 til oss etter pasning fra Sondre. Dessverre tok det kun 20 sekunder så var det uavgjort igjen. Men etter fem minutter scoret Fredrik nydelig i krysset etter pasning fra Oskar og vi var i ledelsen igjen. Masse frem og tilbake nå og det virket som strømmen ble litt slitne. Vi fikk en utvisning på Kristian rett før pause, men det gjorde lite. Fredrik og Sondre lurte strømmen og Sondre satte nydelig inn 5-3 til oss i undertall. Rett etter at strømmen var fulltallige var Fredrik gjennom alene. Keeper reddet, men Sondre satte returen. 6-3! Dessverre fikk strømmen en enkel goal før pause, men nå var vi i støtet. Vi fikk en ny utvisning rett før pause.
Vi ble enige om å fortsette - gjøre det enkelt og la ballen gjøre jobben. Strømmen begynte å bli slitne.
Tredje periode startet med nytt undertall og igjen lurte vi dem. Oskar kom fri på høyre side og løp hele veien og knallet inn 7-3 til oss. Strømmengutta hang litt med hodet og det ble ikke bedre av at Oskars scoret fra over midtbanen rett etter. 8-4 etter tre minutter av siste periode.
Men gutta fra strømmen ga seg ikke og kjempet inn et mål etter 6 minutter og et nytt etter 7 minutter. Begge etter litt ukonsentrert spill bakover. Ny giv til strømmen, men det ble ikke flere mål selv om det var en god del sjanser på slutten!
Dermed er vi i finalen! Gratulerer, gutta! God innsats av alle sammen og fullt fortjent videre til vår første finale i regionscupen :-)

Det skal bli morsomt!!!
Perioderesultater: (2-2) (2-4) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+2, Sondre 2+3, Oskar 1+2, Daniel 1+0, Oskars 1+0BSK G15 - Lørenskog G15 5-3

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Feb 2015

Vi stilte med 9 matchklare utespillere og god innstilling.
Første periode endte 2-0 til oss etter to scoringer av Daniel. Begge etter pasning av Erlend. Bra start.
I starten av andre periode fortsatte vi og midtveis i perioden puttet Erlend, etter pasning av Kristian. Meget bra og det virket som om gutta hadde kontroll. Men Lørenskog ga seg ikke og puttet 3 raske goaler før perioden var over. Plutselig stod det 3-3 på tavla. Skummelt.....
Tredje periode startet på best mulig vis da Oskar scoret etter kun 2 minutter. Lørenskog begynte å bli frustrerte og fikk en utvisning uten av vi klarte å utnytte den. Men ikke så lenge etter satte Andre inn 5-3, etter pasning av Oskar. 10 minutter igjen på klokka..
Lørenskog tok time-out, men det hjalp ikke. De fikk ikke puttet ballen i mål. På slutten fikk Lørenskog en ny utvisning og kampen ebbet ut med BSK-seier.
Bra innsats gutta!!!

Perioderesultater: (2-0) (1-3) (2-0)
Poengplukkere: Erlend 1+2, Daniel 2+0, Oskar 1+1, Andre 1+0, Kristian 0+1


Grei G15 - BSK G15 5-12

Postet av Morten Victor Sundell den 18. Jan 2015

En del forfall til denne kampen, så vi stilte med litt for få spillere. Men de som var på plass gjorde jobben. Etter uavgjort i første periode tok vi over kampen og til slutt står det hele 12-5 til BSK på tavla. Veldig bra gutta!


Powered by: Bloc