Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

Oppsummering NM-sluttspill

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Apr 2016

OK, gutta. Da var sesongen over. Dessverre fikk vi helt til det vi hadde håpet på i NM-sluttspillet.

BSK - GIF 2-5
Vi antok at kampen mot GIF ville være nøkkelen til å komme videre. Det startet som vi hadde satset på og vi styrte virkelig første periode. Nicolay fighet inn 1-0, men vi slapp inn en enkel scoring i undertall rett før pause. I andre omgang var vi enige om at det handlet om vilje og innsats. Dessverre var det GIF som var best på dette og satte inn 3 mål på få minutter midtveis i perioden. Vi fikk redusert en gang, men GIF satte en ny scoring og avgjorde.

Perioderesultater: (1-1) (1-4)
Poengplukkere: Nicolay 1+0, Sondre 1+0, Fredrik 0+1
Utvisninger: Oskars 2


Sarpsborg - BSK 6-2
Når vi tapte mot GIF, måtte Sarpsborg slås. Men vi gjorde en dårlig førsteperiode og Sarp satte hele 4 baller og vi ble statister. I andre periode spilte vi noe bedre og fikk redusert to ganger, men Sarpsborg scoret også to og hadde kontroll.

Perioderesultater: (4-0) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 1+0, Nicolay 1+0, Henrik 0+1, Sondre 0+1


BSK - Sola 5-2
Vi var i praksis allerede slått etter de to første kampene og spilte mest om æren og for å vise at vi er et av de bedre lagene i landet.
Vi var ikke spesielt gode og Sola tok ledelsen, men vi kom tilbake og gikk til pause med 2-1 ledelse. Sola utlignet tidlig i andre periode før vi tok over.

Perioderesultater: (2-1) (3-1)
Poengplukkere: Sondre 3+1, Fredrik 1+2, Lauritz 1+1, Nicolay 1+0, Oskars 0+1
Utvisning: Oskars


Ajer - BSK 1-9
Vi trengte en seier mot Ajer for å ta tredjeplass i gruppa og det gikk greit. Vi ledet med 4-0 etter første periode og spilte rundt et svakt Ajerlag. Andre periode var også OK og Ajer var uten sjanse. Dessverre sprakk nullen i undertall rett før slutt.

Perioderesultater: (0-4) (1-5)
Poengplukkere: Fredrik 2+4, Sondre 3+2, Henrik 2+0, Daniel 1+0, Nicolay 1+0, Erlend 0+1, Oscar 0+1
Utvisning: Oskars


Da ble det tredjeplass i gruppa og dessverre ikke semifinale som vi hadde håpet på. Litt synd at vi ikke klarte å komme opp på vårt beste nivå i de to første kampene. Hadde vi vært på topp mener jeg vi kunne ha vunnet begge to. Men alt i alt godkjent.

Vil gjerne benytte anledningen til å takke Lennart for det gode arbeidet med gutta når han nå gir seg som trener. Takk, Lennart!

Vi sees snart på trening, gutta! Håper mange av dere blir med til neste år.
Kos dere i kveld - det er velfortjent etter en lang sesong! Vi kommer sterkere tilbake:-)
Uansett stolt av dere!!!NM-sluttspill for G16 i Ekeberghallen 2. april - møt opp!

Postet av Morten Victor Sundell den 19. Mar 2016

BSK G16 spiller NM-sluttspill i Ekeberghallen 2. april. Møt opp og støtt gutta!

Kampoppsett for NM-sluttspillet:

Pulje B
Sola IBK
Sarpsborg IBK
Ajer IBK
Gjelleråsen IF
Bækkelagets Sportsklub

Kamper:
Gjelleråsen – Sola Lør 2/4-2016 kl.1000
Sarpsborg – Ajer Lør 2/4-2016 kl.1100
Bækkelaget – Gjelleråsen Lør 2/4-2016 kl.1200
Sola – Ajer Lør 2/4-2016 kl.1300
Sarpsborg – Bækkelaget Lør 2/4-2016 kl.1400
Ajer – Gjelleråsen Lør 2/4-2016 kl.1530
Bækkelaget – Sola Lør 2/4-2016 kl.1630
Gjelleråsen – Sarpsborg Lør 2/4-2016 kl.1730
Ajer – Bækkelaget Lør 2/4-2016 kl.1830
Sola – Sarpsborg Lør 2/4-2016 kl.1930

Nr 1 pulje A - Nr 2 pulje B Søn 3/4-2016 kl.1000 Semi Høyenhallen
Nr 1 pulje B - Nr 2 pulje A Søn 3/4-2016 kl.1200 Semi HøyenhallenSølv i Tigerscup!

Postet av Morten Victor Sundell den 13. Mar 2016

Tigerscup ble en bra opplevelse for gutta.

Fredag startet vi mot Tunets førstelag (selv om de var oppført som andrelaget i oppsettet. Nok om det). Vi startet bra og det stod 1-1 et stykke ut i første periode, men så raknet det og 1-5 til pause. Andre periode noe bedre, men 3-9 tap.

På lørdag måtte vi derfor skjerpe oss og det gjorde vi. Først 3-0 seier over Sarpsborg og deretter 4-2 seier over Ajer. Dermed andreplass i gruppa og klar for kvartfinale.

I kvarten møtte vi Slevik. Det ble en kontrollert 2-0 seier. I semifinalen møtte vi Greåker, et lag vi hadde slått i Plankecup i fjor høst. Vi startet dårlig, men John spilte meget bra. Etter hvert var det kun et lag på banen og vi cruiset inn en 4-0 seier.

I finalen møtte vi Tunet og det var tid for revansje. Vi ledet 4-2 etter første periode, men Tunet kom tilbake etter pause. Først 4-3 som lignet veldig på en høy kølle og deretter 4-4 med 10 minutter igjen. Vi ga alt, men klarte ikke å avgjøre. Det endte 4-4 og avgjørelse på straffer. Der ble Tunet for sterke og stakk av med seieren.

Uansett en meget sterk turnering av oss og spillemessig bedre og bedre utover i turneringen. Gutta er klare for NM-sluttspill! Stolt av innsatsen deres, gutta!


BSK - Tunet 3-9

BSK - Sarpsborg 3-0

BSK - Ajer 4-2

BSK - Slevik 2-0

BSK - Greåker 4-0

BSK - Tunet 4-4 (tap på straffer)


Poengplukkere:

Fredrik 7+4, Nicolay 3+2, Sondre 2+3, Oskar 1+3, Oscar 3+0, Daniel 1+2, , Roald 1+1, Herman 2+0, Henrik 0+1BSK - GIF 4-3

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Mar 2016

Første periode startet litt nervøst fra oss med et par enkle balltap. Men så tok vi tak i kampen og skapte sjanser. Dessverre satt GIF inn 0-1 litt heldig etter 5 minutter, men vi stod opp bra og skapte flest store sjanser. Men ballen ville ikke i mål. 0-1 etter en jevn første periode med veldig høyt tempo i kampen og to gode keepere som holdt unna det meste som kom..

I andre periode var det lenge stillingskrig. Kampen bølget frem og tilbake, men med flest sjanser til oss. Fremdeles høyt tempo og bra forsvarsspill av begge lag. Kanskje litt for høyt tempo iblant. Etter 16 minutter fikk Sondre tak i en løs ball og løftet ballen opp i krysset alene med keeper. 1-1. Herlig! Rett før pause fikk Fredrik en tversoverball fra Oskar og smalt inn et 2-1 på et fint slagskudd. 2-1 etter to perioder og sure GIFere. Veldig bra!

I tredje periode hadde vi litt mindre intensitet i starten og ble spilt noe lavere. Men vi kjempet godt. Etter 5 minutter kom likevel utligningen på et langskudd vi ikke kom opp i. Etter 9 minutter kom en ny GIF-scoring. Et forsøk på pasning fra bak mål traff en fot og snek seg inn. Veldig uheldig. Skulle vi gå på et litt kjedelig tap igjen? Ikke denne gangen. Vi fikk frislag i hjørnet etter 14 minutter og Sondre tittet raskt opp. Det kjappe frislaget fant Fredrik som scoret sikkert. 3-3! To minutter senere fikk Fredrik ballen fra Oskars langs vantet og fintet bort backen før han skjøt et kjapt skudd i hjørnet. 4-3 til BSK! Deilig. Etter 17 minutter fikk Oskar en utvisning og vi fryktet ny GIF-scoring, men den kom ikke. Selv ikke om GIF tok ut keeper i forsøket på en utligning. Denne gangen holdt vi unna og det var veldig bra, gutta!! Herlige jubelscener etter matchen og fullt fortjent seier!

Totalt sett en meget godt gjennomført kamp, gutta. Bra innsats av alle sammen - morsomt å se! Kampen viser at når vi har riktig innstilling kan vi slå alle lag! Da er det bare å se frem til Tigers cup og NM-sluttspill!

Perioderesultater: (0-1) (2-0) (2-2)
Poengplukker: Fredrik 3+0, Sondre 1+1, Oskar 0+1, Oskars 0+1BSK - Grei 5-5

Postet av Morten Victor Sundell den 6. Mar 2016

Litt slapp innstilling før kampen og det viste seg på banen. Første periode ble litt rotete og preget av at Grei satset alt på å spille fysisk. Det var ikke pent, men fungerte OK mot litt passive BSK-gutter. Vi satte likevel inn 1-0 etter 13 minutter da Oskars raidet hele veien fra backposisjon og satt ballen i krysset bak Greis gode keeper. Dessvere utlignet Grei med en lompe fra midtbanen. 1-1 etter første periode.

I pausen forsøkte vi å få litt mer guts inn i laget og det så litt bedre ut i starten av andre periode. Erlend brøt fint på midten etter to minutter og spilte opp Sondre som smalt ballen i krysset. Men Grei utlignet igjen etter 8 minutter. Midtveis i perioden viste vi at vi egentlig er et bedre lag enn Grei. Først scoret Roald på et fint langskudd etter pass fra Henrik. Rett etterpå kombinerte Fredrik, Nicolay og Sondre fint og Nicolay puttet til 4-2. Men så gjorde vi en markeringsfeil i forsvar og Grei reduserte før pause.

Vi forsøkte å gjøre noen grep før siste periode og fikk en god start. Nicolay fant Fredrik, som hadde løpt seg fri foran kassa, og det stod 5-3. Grei begynte å bli skikkelig sure og spilte, etter vår mening, litt i overkant tøft. Men dommerne lot det passere og etter 6 minutter kom første redusering. Vi hadde sjanser etter dette, men fikk ikke ballen i mål. I stedet tok Grei ut keeper med ca. 1 minutt igjen av kampen. Vi klarte ikke å fange opp alle i feltet og 25 sekunder før slutt kom utligningen. Veldig unødvendig, men samtidig ikke første gang vi ikke klarer å avgjøre på slutten. Det må vi bli bedre på!

Totalt sett en litt rotete match, der vi hadde litt for lite guts og ble fighet ut av stilen og spillet vårt. Det positive er at med dagens poeng holdt vi Grei bak oss på tabellen og det var fortjent! OK innsats gutta. På onsdag skal vi to knepp opp før møtet med GIF!!

Perioderesultater: (1-1) (3-2) (1-2)
Poengplukkere: Nicolay 1+2, Sondre 1+1, Fredrik 1+0, Roald 1+0, Oskars 1+0, Henrik 0+1Powered by: Bloc