Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

To tap i helgen

Postet av Morten Victor Sundell den 21. Des 2014

BSK G16 - GIF G16 3-15
Det var dessverre juleferie fra første dropp. 0-2 etter under to minutter.
I tillegg klarte vi i løpet av kampen å pådra oss hele 7 utvisninger! Kun en av disse greide vi å ri av - dermed ble det mange baklengs. Andreperioden var litt bedre enn de to andre, men alt i alt en dårlig kamp av oss.
Jeg tror vi kan glemme denne kampen, gutta. Vi får ta en lang og god vinterferie og komme sterkere tilbake til neste år.

Perioderesultater: (0-6) (1-3) (2-6)
Poengplukkere: Oskar 2+0, Sondre 0+2, Herman 1+0, Nicolay 0+1
Utvisninger: Herman 4! og Oskars 3! 


Sveiva G15 - BSK G15    6-5
Rapportene sier at vi lå under 0-5 etter første periode, men at vi kom sterkt tilbake og var oppe på 5-6 med litt tid igjen og at vi var et stolpetreff unna utligning. Kjedelig.
Frank får oppdatere med perioderesultater og poengplukkere!


GOD JUL ALLE SAMMEN!


BSK G15 - Holmlia G15 9-3

Postet av Morten Victor Sundell den 16. Des 2014

BSK G15 - Holmlia G15 9-3
Vi stilte med to rekker og Jørgen. 00-gjengen spilte kamp samtidig, mens det var forfall fra Erlend, Fredrik og Sondre. Dermed mye spilletid på alle. Vi var enige om starte bedre enn vi har gjort de foregående kampene og det klarte vi. Holmlia er relativt svake og ved god innsats og spill av ball kan vi spille rundt dette laget. I første periode spilte nokså bra og tok kjapt en 4-0 ledelse. Da slappet vi litt av og Holmlia kunne sette en scori...ng etter 11 minutter. Men vi scoret en gang til før pause. En godkjent periode av oss.
Starten på andre periode ble ikke så bra. Vi slapp inn to mål og måtte ta en timeout for å endre litt på innstillingen. Det hjalp litt og vi puttet en scoring før perioden var ferdig. Totalt sett en slapp periode.
I siste periode var vi mer på hugget igjen og Holmlia ble nok litt slitne. Oskar presterte å putte tre scoringer i siste periode - to av dem i undertall...
Det var ikke vår beste kamp, men vi haler i land seieren og det er jo gøy. God innsats av alle, men vi kan bedre og skal spille bedre neste gang mot Sveiva Det blir nok også en større utfordring for oss.
Uansett - godt med en seier igjen


Perioderesultater: (5-1) (1-2)! (3-0)
Poengplukkere: Oskar 6+1!, Herman 1+0, Emil 1+0, Lauritz 1+0, Daniel 0+1, Oskars 0+1, Kristian 0+1, Joakim 0+1Grei G16 - BSK G16 9-7

Postet av Morten Victor Sundell den 16. Des 2014

Grei G16 - BSK G16 9-7
Dette var en kamp vi trodde vi skulle kunne vinne. Men "som vanlig" starter vi for slapt og ukonsentrert. 4-0 til Grei i løpet av de første 11 minutter. Grr - dette må vi gjøre noe med. Deretter ble det ikke flere mål i første periode. Vi hadde mye av banespillet, men fikk kontringer mot oss og ble fraløpt bak. En god prat i pausen og gutta var klar for å reise kjerringa i andre periode. Den starter på verst tenkelige måte med et nytt Greimål før det... var spilt to minutter. Men Nicco satte en fin scoring rett etter og da kom det mer guts inn i laget. 6-1 kom likevel etter 7 minutter. Fredrik scoret på en fin volley etter 15 minutter og så ebbet perioden ut. En mye bedre periode og mer trøkk i hele laget! Vi gikk ut på banen i tredje periode for å presse høyt, ta sjansen og gå for å vinne perioden. Grei begynte å bli trøtte. Men dessverre lot vi Grei score allerede etter 10 sekunder! Ikke bra. Etter dette var det vi styrte "alt". Sondre og Fredrik satte to raske scoringer og det var kamp igjen. Grei tok timeout. Det viste seg å være smart. De fikk tilbake litt krefter og scoret to raske mål. Halvveis i perioden lå vi under med fem mål igjen og måtte satse alt fremover. Jonas scoret nydelig i krysset etter 11 minutter, mens så fikk vi ikke hull på byllen før helt mot slutten med to fine mål av Oskar og Sondre. Veldig positivt å se at vi klarte å vinne siste periode - det var gøy. Det eneste som manglet i denne kampen var starten. Vi vinner de siste 50 minuttene og viser at det bor mye bra i laget. Neste gang skal vi ta dem

Perioderesultater: (4-0) (2-2) (3-5)
Poengplukkere: Henrik 0+3, Fredrik 2+0, Sondre 2+0, Jonas 1+1, Oskar 1+0, Nicolay 1+0Powered by: Bloc