Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

Grei G16 - BSK G16 10-7

Postet av Morten Victor Sundell den 13. Des 2015

Vi var ikke helt med fra start og Grei ledet 2-1 etter tre minutter. Det jevnet seg ut, men vi klarte ikke å spille noe bra. 3-3 etter første periode. Andre periode startet noe bedre og vi gikk opp til 5-3 ledelse, men på slutten fikk vi en dum utvisning og Grei scoret. De fikk blod på tann og utlignet rett før pause. Vi var enige om å gå i krigen i siste periode, men Grei puttet to til etter slett forsvarsspill. Vi måtte forsøke å toppe litt og etter 13 minut...ter utlignet vi til 7-7. Så fikk Oskars 2 + 10 for usportslig opptreden og rullegardinen gikk ned. 3 kjappe scoringer på slutten.
Totalt sett for mange balltap i farlig sone, føring av ball på uvanlig underlag, slapp markering og generelt ikke god nok innsats. En skuffende kamp og nok en sisteperiode som vi taper. Er vi for dårlig trent?
Foreslår at vi glemmer dette så fort som mulig og fokuserer på kampen mot GIF førstkommende lørdag.

Perioderesultater: (3-3) (2-2) (5-2)
Poengplukkere: Sondre 3+2, Fredrik 2+2, Oskar 1+0, Lauritz 1+0, Herman 0+1, Henrik 0+1, Daniel 0+1
Utvisninger: Oskars 2+10, Henrik 2, Herman 2BSK - Nor92 7-3

Postet av Morten Victor Sundell den 29. Nov 2015

Nor kom fra seier mot Grei og vi hadde mange spillere som hanglet og noen kunne heller ikke stille på grunn av sykdom. Dermed kunne det fort bli en slitekamp og det ble det.

I første periode var vi det førende laget, men klarte ikke å score på en meget god Nor-keeper. Nor kom til noen få sjanser, men John stengte også buret. 0-0 til pause.

Andre periode startet med massivt BSK-press, men ballen ville ikke i mål selv om noen av sjansene var gedigne. Men etter 3 minutter tok Herman kjøkkenveien og satte inn en fin scoring. Nå trodde vi det skulle løsne, men vi pådro oss en utvisning og klarte ikke å holde unna. 1-1. Overtaket vårt fortsatte, men uttellingen var dårlig. Vi måtte vente helt til Nor pådro seg en utvisning. Sondre finner Fredrik med en fin tversoverpasning og vi er i ledelsen igjen etter 13 minutter. Og nå renner plutselig målene inn. Nytt mål av Fredrik, deretter Herman og til slutt Sondre rett før pause. 5-1 og stor forskjell på lagene!

I tredje periode inviterer vi Nor med i kampen igjen. De reduserer etter kort tid og vi er ikke spesielt gode. Fredrik roer nervene etter 7 minutter og vi er igjen 4 mål foran. Etter 14 minutter reduserer Nor igjen, men det er for kort tid igjen og et par minutter før slutt fastsetter Sondre sluttresultatet til 7-3.

Det var ingen stor kamp av oss, men vi vinner på en middels dag og det er bra! Med tanke på at alle ikke var i toppslag var det godt å se at vi halte dette i land. Morsomt å se at Daniel også kjempet godt gjennom hele kampen og at Henrik var med igjen. Nå er det en liten pause frem til neste kamp og da får vi håpe at de fleste er friske og raske!
Nor92 skal ha for at de kjempet hele kampen og ikke ga opp.

Perioderesultater: (0-0) (5-1) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+2, Sondre 2+1, Herman 2+0, Oskar 0+2, Lauritz 0+1, Oskars 0+1BSK - Tunet 5-11

Postet av Morten Victor Sundell den 21. Nov 2015

Mange slitne gutter etter gårsdagens kamp. Ok førsteperiode, vi setter 1-0 etter to minutter ved Oscar. Tunet utligner, før Oskar scorer etter fem minutter. Etter 7 minutter står det 2-2. Vi klarte ikke å plukke opp spillerne. Etter 9 minutter får vi frislag og Sondre, Fredrik og Oskar fikser målet etter en nydelig variant. Deretter stillingskrig og vi gikk til pause med 3-2 ledelse. Bra!

Andre periode startet på verste vis. 3-3 etter 40 sekunder, 3-4 etter 1,20 min. Da gikk lufta ut av slitne gutter. 4-7 etter to perioder. Lauritz scoret på tennis. Flott!

Tredje periode glemmer vi, bortsett fra Roalds vakre skudd i krysset kun 1 minutt før kampslutt.
Vi glemmer denne kampen, gutta. Det ble for tøft med to topplag på to dager. Vi får komme sterkere tilbake i neste kamp mot Nor92, men dere skal ha for god innsats! Tunet spilte bra når vi ble slitne, men jeg mener bestemt at vi skal gi dem vesentlig bedre kamp neste gang :-)

Perioderesultater: (3-2) (1-5) (1-4)
Poengplukkere: Oskar 2+1, Lauritz 1+1, Roald 1+0, Oscar 1+0, Fredrik 0+1BSK - Fredrikstad 3-5

Postet av Morten Victor Sundell den 20. Nov 2015

Vi manglet Henrik og Nicolay, pluss at en del av gutta ikke følte seg helt i form. Men alle skulle gi alt.

Første periode startet med høy fart og vi ble gradvis spilt lave. Fredrikstad kom til en del farligheter, men John stod meget bra i mål og holdt oss inne i kampen. Fredrikstad presset høyt og vi slet med å spille oss ut, men det stod 0-0 etter første periode. Uansett meget god innsats av alle.

I andre periode var vi ikke helt på plass i starten. Fredrikstad satte 0-1 etter kun et minutt. Spilleren fikk stå nokså alene i slottet og avsluttet pent i kassa. Det gikk kun tre minutter før neste scoring satt. Igjen Fredrikstad. Vi hang i tauene, kjempet godt, men ble dratt ut av posisjoner og det så ut som om det kunne bli værre. Men sakte, men sikkert, jevnet det seg ut. Mye på grunn av et en del utvisninger. 0-2 etter to perioder. Denne perioden var ikke spesielt god av oss.

Tredje periode startet meget bra for oss. Herman kjempet som en løve rundt kassa og serverte Oskars som dundret inn 1-2 i krysset. Kanonscoring. Da satte Fredrikstad opp farten igjen og satte to kjappe scoringer. Vi hang ikke helt med. Midtveis i sisteperioden fikk vi frislag. Sondre passet til Fredrik som smalt til. 2-4. Men dessverre satt 2-5 kort tid etterpå. Fredrikstad lot noen spillere hvile og resten av kampen styrte vi, men vi klarte bare å redusere en gang ved Fredrik, etter pass fra Oskars.

Kampen viste at vi har fått bedre skikk på forsvarsspillet og at John spiller meget bra. Men vi sliter med tempoet og skaper litt for lite fremover. Tempoet vil vi venne oss til og vi skal bli bedre også fremover i banen :_)

Uansett veldig god innsats, gutta. Dere ga alt og noe mer er det vanskelig å be om. Stolt av innsatsen og vi må ta med oss at vi holdt Fredrikstad til uavgjort i to av periodene! Da er det bare å hvile litt før Tunet kommer på besøk i morgen. Det blir sikkert minst like tøft!

Perioderesultater: (0-0) (0-2) (3-3)
Poengplukkere: Fredrik 2+0, Oskars 1+1, Sondre 0+1, Herman 0+1Sveiva - BSK 7-7

Postet av Morten Victor Sundell den 14. Nov 2015

Vi har aldri slått Sveiva i serien tidligere og vi klarte det heller ikke denne gangen. Men det var veldig, veldig nære. I fjor tapte vi tilsvarende oppgjør 2-12, så vi hadde noe å revansjere.

Før kampen fikk vi forfall fra Daniel og Nicolay pga sykdom. I tillegg følte Lauritz og Erlend seg ikke helt på topp. Som om det ikke var nok hadde flere av gutta vært med til Hamar for å spille herrekamp dagen før. Dermed var vi litt reduserte før kampstart.

Men kampen startet bra og Sondre satte både 0-1 og 0-2 før halve periode var spilt. Spesielt mål nummer to var vakkert, med klikk-klakk gjennom hele Sveiva-laget. Sveiva reduserte ved kampens store spiller, Marius Pedersen, men Oskar scoret rett etterpå til 1-3. Vi var det førende laget resten av perioden, men fikk ikke satt flere scoringer.

Andre periode startet i sammen sporet og vi hadde god kontroll, men igjen reduserte Sveiva før vi igjen økte til to mål foran med Sondre etter flott samspill med Fredrik. Etter halvspilt periode var vi 3 mål foran da Herman banket ballen i krysset etter langpasning fra Roald. Dessverre reduserte Sveiva på nytt før pause, men vi var to mål foran til pause.

Gutta begynte å bli slitne, men var klare for å gjøre en god sisteperiode og det startet strålende. Oskar scorer etter kun 1 minutt og vi er igjen 3 mål foran. Men nå begynner vi å merke tempoet og mister litt av kontrollen på matchen. Sveiva reduserer til 4-6 og det ser litt tungt ut. Vi tar en timeout etter 13-14 minutter for å få litt hvile, men det hjelper ikke. Sveiva topper og setter to baller og plutselig er det uavgjort med under tre minutter igjen. Veldig kjedelig, men nå er det spennende! Det svinger frem og tilbake og med 1 minutt igjen på klokka skyter Oskars, ballen går via flere spillere før den går i mål. Vi leder og fokuserer alt på at dette skal holdes inn. Men Sveiva tar ut keeper, spiller oss lave og med kun 15 sekunder igjen sitter utligningen i krysset bak John på et langskudd. Det skjer ikke mer i kampen og det ender 7-7.

Sveiva var litt heldige som klarte å få uavgjort, men de kjempet godt på slutten når vi var slitne. Vi burde egentlig ha vunnet denne kampen, men uavgjort på bortebane er akseptabelt. Vi får ta dem hjemme og da er forhåpentligvis alle friske og raske. Veldig bra innsats av alle sammen og en veldig morsom og velspilt kamp! Stolt av dere i dag, gutta!

Perioderesultater: (1-3) (2-2) (4-2)
Poengplukkere: Sondre 3+1, Oskar 1+1, Herman 1+1, Fredrik 0+2, Oskars 1+0, Roald 0+1, Oscar 1+0, Henrik 0+1Nes - BSK 3-9

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Okt 2015

Vi har hatt godt tak på Nes tidligere og regnet med at det burde være gode muligheter for en seier.
Første periode startet bra og vi styrte spillet. Mye bra spill, selv om det kunne vært litt flere pasninger og bedre presisjon. Før 10 minutter var gått stod det 3-0 til oss etter scoringer av Daniel og to ganger Fredrik. Så fulgte en litt rolig periode, men vi var relativt overlegne og kom til en del sjanser. Kort tid før pause satt 4-0 og 5-0 ved Oscar og Sondre. Særlig den siste var pen med nydelig samspill mellom Daniel og Sondre.

Andre periode fortsatte i samme spor og vi var overlegne. Nytt mål av Oscar etter pasning av Nicolay, før Oskar smeller ballen i krysset til 7-0. Sondre setter en ny scoring til 8-0 etter halvspilt andreperiode og det er lekestue. Dessverre stopper vi å spille ball etter dette - det blir mye føringer og lite samspill. Nes reduserer etter dårlig forsvarspill, før Nicolay scorer til 9-1. Resten av perioden er det hawaii-spill og mye rot.

Tredjeperiode er nok noe av det dårligste vi har gjort, men kampen var også avgjort. Nes får sette to reduseringer uten at vi svarer.

Alt i alt en meget overbevisende seier, men vi må ta med oss at vi etter å ha ledet stort halvveis slutter å spille god innebandy. Det må vi rette til neste kamp mot Fredrikstad, som blir vesentlig tøffere! Nes kjempet godt hele veien og skal ha honnør for å ikke gi opp.
Uansett veldig bra med årets første serieseier!

Perioderesultater: (0-5) (1-4) (2-0!)
Poengplukkere: Fredrik 2+2, Nicolay 1+2, Oscar 2+1, Sondre 2+0, Oskar 1+1, Daniel 0+1, Oskars 1+0,Nes - BSK 3-9

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Okt 2015

Vi har hatt godt tak på Nes tidligere og regnet med at det burde være gode muligheter for en seier.
Første periode startet bra og vi styrte spillet. Mye bra spill, selv om det kunne vært litt flere pasninger og bedre presisjon. Før 10 minutter var gått stod det 3-0 til oss etter scoringer av Daniel og to ganger Fredrik. Så fulgte en litt rolig periode, men vi var relativt overlegne og kom til en del sjanser. Kort tid før pause satt 4-0 og 5-0 ved Oscar og Sondre. Særlig den siste var pen med nydelig samspill mellom Daniel og Sondre.

Andre periode fortsatte i samme spor og vi var overlegne. Nytt mål av Oscar etter pasning av Nicolay, før Oskar smeller ballen i krysset til 7-0. Sondre setter en ny scoring til 8-0 etter halvspilt andreperiode og det er lekestue. Dessverre stopper vi å spille ball etter dette - det blir mye føringer og lite samspill. Nes reduserer etter dårlig forsvarspill, før Nicolay scorer til 9-1. Resten av perioden er det hawaii-spill og mye rot.

Tredjeperiode er nok noe av det dårligste vi har gjort, men kampen var også avgjort. Nes får sette to reduseringer uten at vi svarer.

Alt i alt en meget overbevisende seier, men vi må ta med oss at vi etter å ha ledet stort halvveis slutter å spille god innebandy. Det må vi rette til neste kamp mot Fredrikstad, som blir vesentlig tøffere! Nes kjempet godt hele veien og skal ha honnør for å ikke gi opp.
Uansett veldig bra med årets første serieseier!


Perioderesultater: (0-5) (1-4) (2-0!)
Poengplukkere: Fredrik 2+2, Nicolay 1+2, Oscar 2+1, Sondre 2+0, Oskar 1+1, Daniel 1+1, Oskars 0+1,Sarpsborg - BSK 6-4

Postet av Morten Victor Sundell den 12. Okt 2015

Vi forventet tøff motstand, men fra start var vi det klart førende laget og skapte mange sjanser. Dessverre fikk vi ikke hull på byllen i første periode, men det gjorde heller i Sarpsborg. Dermed noe uvanlig 0-0 etter første periode, men vi burde ha ledet etter mye bra spill.

I andre periode fikk vi en pangstart. Sondre blåste ballen i krysset fra lang distanse nesten direkte fra start. Sarpsborg brukte under et halvt minutt på å utligne... Deretter va...r det lenge stillingskrig, men med overvekt av sjanser til oss. Spillet var litt rotete og det var mye kriging. Etter 16 minutter stakk Oskar oppover på vanlig måte og passet nydelig til Lauritz som scoret sikkert. Før perioden var slutt puttet Oskar et heldig mål på et nytt raid langs høyresiden. Vi var i klar føring og tok pause.

Dessverre startet siste periode på dårlig vis. Fredrik var på vei gjennom og ble slått på kølla mange ganger - får ingen ting. Blir frustrert og takler en Sarpsborgspiller som faller noe lett. 2 minutters utvisning. Dette var starten på en omgang der dommerne mistet grepet på kampen og mange avgjørelser gikk mot oss. Sarpsborg brukte 4 sekunder i undertall før ballen satt i nettet. Deretter gikk det kun et minutt før utligningen satt. Liggende spill i hjørnet før pasning til back som skyter i mål. Burde helt klart vært avblåst. Men fremdeles gode muligheter - vi var det førende laget. Dessverre scorer Sarpsborg på nytt når vi ikke får kommet nok opp i langskuddet for tredje gang på rad. Noe å lære av dette, gutta. Vi kutter litt ned på rekkene og går for utligningen og den kommer med fire minutter igjen på klokka (på et av få frislag vi fikk). Sondre passer til Fredrik som smeller inn 4-4. Fullt fortjent. Sarpsborg bruker kun ti sekunder før et langskudd igjen sitter i nettet. Ikke bra. Vi trykker voldsomt på de siste minuttene og skaper masse sjanser, blant annet har Sondre en sjanse på blank goal der han blir dyttet overende i skuddøyeblikket og bommer - dommerne blåser ikke - helt utrolig. Flere liknende situasjoner følger uten at vi får noe hjelp av dommerne. I stedet forsøker vi å ta ut keeper John og spille 6 mot 5. Det gir trykk, men Sarpsborg scorer i tomt bur seks sekunder før slutt. Veldig surt. Sarpsborg skal ha all ære for at de kjempet godt og stresset oss, men denne kampen burde vi fått med oss poeng fra.

Vi tar med oss alt det gode spillet og at vi var det førende laget. Stolt av hele gjengen! Også bra at vi ikke lot oss påvirke mer enn vi gjorde når avgjørende situasjoner ikke gikk vår vei. Vi kommer sterkere tilbake og satser på at vi slår Sarpingene når de kommer på besøk til Bækkelagshallen!

Perioderesultater: (0-0) (1-3) (5-1)
Poengplukkere: Sondre 1+1, Oskar 1+1, Fredrik 1+0, Lauritz 1+0, Erlend 0+1Plankecup 2015

Postet av Morten Victor Sundell den 6. Sep 2015

Jeg er virkelig imponert over innsatsen i helgen! Spesielt gøy med John som står sine første kamper i buret og virkelig leverer. I tillegg spiller vi veldig mye bra innebandy - herlig!

Gruppespill
BSK - St.Croix 17-0
BSK - Hultsberg (Sverige) 5-2
BSK - Strømmen 5-1
BSK - Greåker 2-1
Vi satset på å vinne gruppen for å få best mulig vei i sluttspillet og gutta var tagget. St. Croix stilte med et blandingslag, med både eldre og yngre spillere. De møtte en meget spillesugen BSK-gjeng. Full overkjøring.
Kampen mot Hultsberg var veldig fartsfylt og spennende. Vi går opp i en 2-1 ledelse og kampen står og vipper. Hultsberg er gjennom alene og finter vekk John, men klarer å sette ballen over mål. Rett etter kommer 3-1 til oss og vi tar over. Med 2-2 der kunne kampen endt annerledes, men vi spilte meget bra og tok en fortjent seier.
Strømmen hadde vi møtt i treningskamp før cupen og vi var godt forberedt på deres aggresive stil. Vi spilte ikke vår beste kamp, men hadde full kontroll. I siste kamp mot Greåker manglet vi sprut, men vi prøvde også å spare krefter da vi uansett ville vinne gruppen. Det stod lenge 1-1, men på slutten satte vi inn et støt og sikret seieren.

Kvarfinale
BSK - Øreåsen 6-0
Øreåsen var rett og slett ikke gode nok. Vi fikk noen utvisninger, men vi scoret blant annet to mål i undertall :-) Overbevisende seier!

Semifinale
BSK - Tunet 4-5
Rapportene forteller om en meget god og spennende kamp. Oskar går hele veien og setter 1-0 til BSK. Deretter putter Tunet tre ganger, før vi scorer to ved Fredrik. Seks minutter før slutt setter Herman inn 4-3 til oss og det ser lyst ut, men dessverre holder det ikke helt inn. Tunet får sette to baller og går til finalen (der de senere taper 1-3 for Fredrikstad). Veldig kjedelig, men vi får komme sterkere tilbake i serien.

Poengplukkere denne helgen:
Sondre 7+9, Fredrik 10+5, Oskar 7+4, Oskars 4+2, Daniel 3+1, Henrik 1+3, Herman 3+0, Lauritz 2+1, Erlend 1+2, Andre 1+0

Gleder meg til fortsettelsen gutter. Dette lover meget bra!! Vi skal bli vanskelige å slå i serien :-)


Treningskamp: BSK G16 - Strømmen G16 14-7

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Sep 2015

Treningskamp mot Strømmen - en perfekt oppladning til Plankecup.
Vi spilte 5 x 15 minutter. Da ikke John kunne lånte vi keeper Casper av Strømmen. Han spilte bra:-)
Første periode startet OK, men litt rustent. Må bli litt bedre på å være på fra start. Men perioden ender likevel 3-0. Vi var det klart førende laget.
Andre periode var mye bedre og endte 4-1 til oss. Noen veldig fine scoringer. Tredje periode ikke så god, men den endte også 4-1. I fjerde periode begynte vi å bli litt ovenpå, førte mye ball, snakket litt lite sammen og det ble mer rotete. Likevel 3-2 til oss. I siste periode ble det enda mer av det samme og Strømmen, som fighet bra, fikk sette inn tre enkle goaler uten at vi svarte. Vi var nok litt slitne, men burde likevel klart å avslutte kampen bedre.
Selv om siste periode var dårlig viser kampen totalt sett at vi er på gang og at Plankecup vil bidra til å spisse formen enda mer. Bra innsats av alle! Og det beste er at det bare kommer til å bli bedre fremover :-)
Morsomt også at mange tegnet seg med poeng og at Herman ble assistkonge!

Perioderesultater: (3-0) (4-1) (4-1) (3-2) (0-3)
Poengplukkere: Sondre 4+1, Fredrik 3+2, Herman 0+4, Oscar H 3+0, Erlend 2+1, Oskar 2+0, Oskars 0+2, Lauritz 0+2.Vellykket Kick-off tur til Sandö innebandyklubb

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Aug 2015

Det ble en veldig fin start på sesongen med kick-off tur til Sandö innebandyklubb.
14 spillere ble med på turen (både 00- og 99-spillere).

Fredag dro vi ned for å installere oss i Kungsbacka, på lørdag var det 2 treninger, med en god pizzalunsj mellom øktene. Etter siste trening stakk vi på Liseberg og det ble også tid til kveldsbading. Søndag var det miniturnering mot Onsala og Sandö. Vi spilte 15 minutters kamper og det ble veldig spennende i alle matcher.
Resultater:
Onsala - BSK 3-3 (vi utlignet få sekunder før slutt)
BSK - Sandö 1-1 (igjen lå vi under før vi fikk utlignet)
Sandö - Onsala 1-1
BSK - Onsala 1-1 (vi utlignet 3 sekunder før slutt)
Sandö - BSK 2-1 (eneste kampen vi ledet i, men et par feil bakover førte til litt uheldige baklengs).
Onsala - Sandö 1-0
Vi ble dermed sist i turneringen, men vi burde nok ha vunnet siste matchen og tatt hjem pokalen :_)
Uansett veldig god lærdom. Svenskene spiller en vesentlig tøffere og hurtigere innebandy og det tillates mye mer fysisk kontakt enn vi er vant til. De presser over hele banen og dermed må gutta være 100 % fokusert hele tiden.
Uansett veldig god innsats av alle gutta - dette lover godt for sesongen, men vi nok bli litt flinkere til å være på fra første stund i kampene og også bli litt tøffere :-)

Veldig vellykket tur og vi håper vi kan få til et samme opplegg også til neste år!GIF G16 - BSK G16 10-4

Postet av Morten Victor Sundell den 20. Mar 2015

Kampen ble spilt i vår hall grunnet søndagens avlysning. Kampen startet nokså likt som forrige kamp. Veldig høyt tempo og to lag som stod godt til hverandre. Det var sjanser begge veier, men som sist klarer vi ikke å sette våre. Det måtte komme en scoring og det ga en liten ketchupeffekt for GIF. To mål på 10 sekunder etter 13 minutter. Typisk oss :-) En ny scoring til GIF etter 17 minutter og 3-0 til GIF etter første periode. Litt flatterende, men likevel viser det forskjellen på et effektivt lag og et mindre effektivt lag. Banespillet var nokså jevnt.

Andre periode fortsatte på samme vis, men Oskar fikk en utvisning etter 5 minutter og GIF benyttet anledningen til å putte en til. Og kun noen sekunder etter var de oppe i 5-0! Ikke bra. Heldigvis fikk Sondre slått inn en ball til 1-5 rett etterpå. Nå var vi helt klart mer med, men klarte ikke helt å holde GIF unna. 6-1 etter 12 minutter. Etter 13 minutter klarte Oskars å pådra seg en 5minutter. Veldig god innsats i undertall ga ingen baklengs, faktisk fikk GIF en utvisning når vi var på vei gjennom. Spill 4 mot 4 og senere overtall til oss uten uttelling. Men rett før pause gikk Oskars kjøkkenveien og puttet 2-6. En periode vi kan være bekjent av.

I tredje periode var vi lenge det førende laget og vi trykket på. Fredrik fant Sondre til 3-6, før vi igjen klarte å holde unna en utvisning. GIF fikk en ny enkel scoring etter 12 minutter, men igjen fant Fredrik Sondre som scoret nydelig i krysset. Vi var i ferd med å komme ordentlig inn i kampen. GIF tok timeout og det skulle vise seg å være smart. GIF scoret 3 mål på slutten av kampen og avgjorde.

Alt i alt viser denne kampen at vi er på rett vei. Litt flinkere til å rydde foran egen kasse og det blir meget bra. I tillegg må vi bli mer effektive - skuddtrening :-)
Egentlig stolt av dere etter denne kampen, gutta. Vesentlig forbedring sammenlignet med tidligere kamper i år! Dette lover godt for neste år.
Takk til alle spillere som har bidratt på G16 i år - det har vært mange tap, men også utrolig mange gode perioder i kampene som viser at vi virkelig har noe på gang. Dere har vokst på dette og vil stille bedre forberedt til neste år.

Perioderesultater: (3-0) (3-2) (4-2)
Poengplukkere: Sondre 3+0, Fredrik 0+2, Oskars 1+0GIF G16 - BSK G16 6-4 (Avlyst)

Postet av Morten Victor Sundell den 15. Mar 2015

Kampen var flyttet på grunn av at GIF skulle spille cup neste helg. Dermed søndag sen ettermiddag i Lihallen.

Første periode startet meget bra for oss og vi hadde plenty med sjanser uten å sette noen. Styringsspillet fungerte bra og senter og backer plukket opp det meste som kom gjennom i sonen. Dessverre setter GIF et langskudd etter 6 minutter, men ellers er vi helt på høyden og fortjente virkelig scoring. Men vi er rett og slett ikke d...yktige nok foran GIFs kasse, samtidig som GIF har en god keeper.

I pausen er vi enige om å fortsette og kun 21 sekunder ut i andre periode finner Fredrik Sondre, som putter pent. Vi har utlignet og nå er det bare å stå på. Samtidig kommer en av laglederne bort til oss og forteller at det er en utfordring med dobbeltbooking av hallen. Vi diskuterer om vi skal kutte litt ned på siste pause og kanskje spille litt kortere i siste periode. Kampen går likevel videre og GIF skjønner alvoret. De setter litt større fart på sakene og putter to kjappe scoringer etter 8 minutter. Så kommer 4-1 etter 14 minutter og 5-1 etter 16 minutter. I denne perioden er vi ikke fullt så skarpe i forsvarsarbeidet og det straffer seg mot effektive GIF-spillere. Rett før periodeslutt får vi overtall. Henrik finner Fredrik som scorer pent.

I pausen blir vi enige med GIF om å spille 15 minutter i siste periode for å være greie mot håndballdamene som står og venter. Tredje periode starter bra og vi scorer en nydelig goal etter 30 sekunder der Fredrik finner Sondre, som i stedet for å skyte, passer til en helt ledig Herman. Åpen kasse og 3-5. Nå bølger det frem og tilbake, men GIF setter dessverre 6-3 etter 5 minutter. Så får vi en utvisning på Henrik. Det gjorde lite - Oskar kjemper seg gjennom og blir taklet i skuddøyeblikket. Straffe!  Oskar tar den selv og vi er kun to mål bak. Men så invaderte håndballdamene hallen og kampen ble avsluttet etter kun 7 minutter av siste periode. Avlyst!

En liten skandale hvis det hadde vært en avgjørende kamp, men nå får vi heller finne et nytt tidspunkt. Dermed ble det en treningskamp for oss og den viste at vi har bedret oss masse i løpet av sesongen. Sannsynligvis en av våre bedre G16-kamper i år. Hvis vi hadde satt litt flere av de mange sjansene våre hadde vi kanskje slått GIF (og hvem vet hva som faktisk hadde skjedd i de siste 13 minuttene...)
Veldig bra, gutta!

Perioderesultater: (1-0) ( 4-2) (1-2)
Poengplukkere: Sondre 1+1, Fredrik 1+1, Oskar 1+0, Herman 1+0, Henrik 0+1


BSK G16 - Grei G16 5-3

Postet av Morten Victor Sundell den 7. Mar 2015

Sist kamp mot Grei var veldig jevn og det ble denne kampen også. Fredrik og Nicolay var tilbake og dermed stilte vi med to rekker. Grei hadde færre spillere enn oss og vi håpet de skulle merke det.

Innledningsvis var det likevel Grei som var hvassest og puttet to mål før 10 spilte minutter. Hadde vi ikke forstått noe av gårsdagens kamp mot Sveiva? Sakte, men sikkert kom vi mer inn i kampen og skapte mange farligheter. Greis målvakt storspilte og holdt buret rent helt til Fredrik snappet en ball og fra slottet scoret pent. 1-2 etter første periode, men nå var vi mere med.

Andre periode kjørte vi fra start til slutt, men igjen sleit vi med å få hull på målvakten. Vi må rett og slett bli litt smartere foran kassa. Midtveis i perioden satte vi likevel en nydelig scoring der Oskar passet tversover til Sondre som dundret inn 2-2. Bra. Resten av perioden styrte vi uten å sette flere scoringer. Nicco i vårt bur var stort sett arbeidsløs.

Før tredje periode ble vi enige om å spille ballen til enda bedre plasserte spillere for å få målvakten utspilt og det funket. Etter kun 1 minutt passet Sondre nydelig til Fredrik, som satte ballen i tomt bur. Og nå gikk det kjapt. Kun et par minutter senere skjedde det samme igjen. Flott pasning fra Oskars, som hadde tatt hele løpet opp langs kanten, til Nicolay. Nicolay scoret pent. Grei hang i tauene og vi hadde full kontroll. Etter 10 minutter fant Fredrik Sondre på nytt og det stod 5-2 på tavla. Dessverre slapp vi inn en scoring rett etterpå, men vi holdt unna resten av kampen til tross for et par utvisninger.

I dag var innsatsen totalt sett vesentlig bedre enn i går og da blir det straks vanskeligere å slå oss. Det hjalp oss selvsagt litt at Grei var få spillere og ble litt slitne utover i kampen. Grei kjempet meget bra, men kreftene holdt ikke helt inn.

Endelig en seier i serien igjen - det var lenge siden sist. Nå skal vi yte GIF god motstand i siste serierunde før vi tar en velfortjent pause......

Bra innsats, gutta!

Perioderesultater: (1-2) (1-0) (3-1)
Poengplukkere: Fredrik 2+1, Sondre 2+1, Nicolay 1+0, Oskars 0+1, Oskar 0+1


BSK G16 - Sveiva G16 2-12

Postet av Morten Victor Sundell den 7. Mar 2015

Kampen ble spilt i Rommenhallen da vi ikke fant ledig tid i egen hall. Ikke et sjakktrekk, men det hadde ingenting med utfallet å gjøre. Vi hadde forfall fra Fredrik og Nicolay00, men stilte med gode erstattere. Vi burde kunne gi Sveiva en god kamp.

Det starter bra. Sveiva setter en scoring etter 4 minutter, men Oskars scorer nydelig etter pasning fra Oskar rett etterpå. Stillingskrig resten av perioden og vi går til pause. En grei periode.

Andre periode starter på samme måte. Sveiva setter opp farten litt og har nå mer ball, men fremdeles står vi OK i forsvar. Etter 11 minutter glipper det og Sveiva setter inn 1-2. Rett etter dette får vi en utvisning på Oskar. Vi rir den av, men akkurat når vi er fem på banen sitter 1-3. Og da går rullegardinen ned. Sveiva putter 3 nye mål og vi lengter etter pause.

Vi forsøkte å legge en plan for tredje periode, men vi klarte ikke å gjennomføre. Oskar gikk gjennom alene etter to minutter og satte en backhand. Ellers lite å skrive hjem om - her må gutta gå i seg selv. Det er helt OK å tape, men vi må kunne gi 100 %. Siste halvdel av 3. periode var godkjent. Sveiva klarer å vinne 3. periode 6-1, det sier det meste.

Ny mulighet mot Grei. Nå skal vi reise kjerringa!!

Perioderesultater: (1-1) (0-5) (1-6)
Poengplukkere: Oskar 1+1, Oskars 1+0


Nor92 G16 - BSK G16 15-6

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Mar 2015


Kampene i helgen satt nok fremdeles litt i beina, samtidig som vi hadde et par forfall. Kun 8 utespillere i kveld. Coachen valgte likevel en litt krevende 2+2+1 formasjon fra start og det startet bra. Sjanser begge veier, men vi satte ingen. I stedet puttet Nor92 etter fire minutter. Vi forsøkte videre, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. I stedet fant Nor92 etter hvert ut av vår formasjon og vi ble løpende litt som hodeløse kyllinger i 4-5... minutter. Det resulterte i 4 kjappe scoringer og i tillegg enda en scoring til Nor92 før pause. Nor92 fant egen spiller i slottet gang på gang. På ingen måte coaching i verdensklasse....

Vi endret tilbake til vår vante formasjon i andre periode og straks ble det jevnere. Sondre satte en fin scoring etter pass fra Fredrik etter kun 40 sekunder og vi fortsatte med bedre spill og ikke minst bedre rydding foran egen kasse. Nor92 scoret igjen etter 3 minutter, men det tok ikke lang tid før vi rullet opp Nor92 på vakkert vis og Henrik serverte Sondre. God periode nå, men nytt baklengs litt over halvveis i perioden. Etter 17 minutter finner Fredrik igjen Sondre på løp gjennom og Sondre setter sin tredje for dagen. Bra og vi leder andre periode. Dessverre setter Nor92 en ny goal rett før pause.

Tredje periode startet som den andre perioden med bra spill fra oss. Erlend med nydelig pasning på tvers til Sondre som scorer igjen. Kun 5 baller bak. Men som i første periode får vi en dårlig periode og 2 nye baklengs på kort tid. Vi får en heldig scoring på et langskudd fra Herman, men slipper raskt inn to mål til. 3 minutter før slutt scorer Nicolay etter pasning fra Fredrik og vi er sju mål bak. Men utrolig nok klarte Nor å score 2 mål til på de siste 9 sekundene....

Ikke den beste avslutningen på kampen vi har hatt :-)

Sett under ett spilte vi en meget dårlig førsteperiode, mye grunnet feil formasjon, en bra andreperiode og en OK sisteperiode. Vi skal ta lærdom av denne kampen og komme sterkere tilbake til helgen!
God innsats av alle og det må nevnes at Henrik ikke var helt i form, Kristian ble kvalm under matchen og Fredrik hadde vondt i knærne. Da blir det tøft mot et lag som kniver om seriemesterskapet og stilte med tre fulle rekker :-)

Perioderesultater: (6-0) (3-3) (6-3)
Poengplukkere: Sondre 4+0, Fredrik 0+3, Herman 1+0, Nicolay 1+0, Erlend 0+1, Henrik 0+1


Regionscupfinale G15: GIF - BSK 2-3

Postet av Morten Victor Sundell den 1. Mar 2015

Vi visste at dette ville bli en jevn kamp, selv om vi aldri har slått dette laget før. Det nærmeste var 2-2 i serien i fjor, men på en god dag skal vi kunne ta dem.

Vi valgte å gå ut i en 2+2+1 formasjon for å forstyrre oppspillene til GIF.
Det fungerte godt. Vi fikk bra med trykk fra start i første periode og kom til en god del gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål bak en meget god GIF-keeper. Heldigvis hadde vi også en god keeper i vårt mål, Jørgen, som tok det som kom andre veien. En skikkelig stillingskrig, men etter 19 minutter kom første mål og det var av det meget heldige slaget. En pasning fra bak mål gikk i leggen på Jørgen eller et annet bein og trillet inn ved nærmeste stolpe. Veldig irriterende, men første periode viste likevel at vi helt klart kunne hamle opp med GIFerne.

I pausen fokuserte vi på å fortsette i samme stilen og det gikk bra. VI fortsatte å skape sjanser, men ballen ville ikke inn. Etter 8 minutter kommer GIF opp på høyre og spiller en fin tversover til venstre. Nicco, som nå hadde tatt over i kassa, rekker ikke helt over og 2-0 til GIF fyker inn. Og nå sitter ikke vårt spill like godt lenger - vi blir presset litt bakover og Nicco har noen gode redninger. Vi diskuterer nødvendige endringer til tredje periode på benken. Men rett før pause kommer Fredrik seg inn foran GIF-målet og setter en nydelig redusering i nettaket. Pasning fra Oskar. Den trengte vi før pausen :-).

Kampen står nå og vipper og i pausen legger vi en slagplan for siste periode. Vi kutter litt ned på rekkene og skal forsøke å hente hjem seieren. Spillet bølger frem og tilbake, men vi tar større og større grep over kampen - et mål ligger i lufta. Men dommerne utsetter dette litt ved å gi Sondre en utvisning for røft spill. Vi rir av utvisningen og nå styrer vi kampen. Trykker GIF voldsomt tilbake. Men det er knapt med tid igjen. GIF tar timeout med 6 minutter igjen på klokka for å omgruppere. Det var en tabbe - kun 19 sekunder etter timeouten setter Fredrik et nytt skudd i nettaket og vi har utlignet. Pasning fra Oskars. Men kun 17 sekunder etter dette får vi en meget strengt utvisning på Herman for å pirke etter ballen foran keeper. Skulle vi virkelig tape dette på slutten? Nei, vi rir av igjen og med 2,30 igjen på klokka tar vi timeout. Vi blir enige om hvilke som skal på banen og at vi skal forsøke å sette en goal. Det blir nervepirrende, men vi har trykket. Vi ser på klokka og det nærmer seg slutten. Kun få sekunder igjen. Nicolay finner Fredrik til høyre for goalen og jammen går ikke skuddet i nettaket denne gangen også. 3-2 til oss med 6 sekunder igjen. Gutta løper over hele banen for å gratulere hverandre! Herlige scener! De siste sekundene ebber ut og vi vinner 3-2.

En virkelig god kamp fra oss og slik vi ser det meget fortjent seier!
God innsats av alle sammen!
Stolt av innsatsen dere la ned i dag!!

Perioderesultater: (1-0) (1-1) (0-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+0, Oskar 0+1, Oskars 0+1, Nicolay 0+1Regionscup semifinal G16: GIF - BSK 11-7

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Feb 2015

Vi stilte med 8 utespillere og en Nicco klar for match i mål. Vi visste vi ville møte et GIF-lag som ville tro at de hadde vunnet på forhånd, med 3 fulle rekker, og vi som underdogs. Vi satset derfor på en 2+2+1-formasjon for å overraske noe og stresse dem litt høyt oppe. Krevende med kun 8 utespillere, men gutta var med fra start og kjørte på.
Allerede etter få sekunder er Herman alene gjennom, det ble ikke mål, men dette setter standarden for perioden. Gutta kjenner at dette kan være mulig. Etter 4 minutter scorer vi etter en god start. Jonas får kjempet inn en scoring, etter "assist" av Sondre. Vi fortsetter og etter fem minutter sitter en til. Oskar etter pasning fra Oskars. GIF reduserer etter 9 minutter, men vi bare kjører på. Etter tolv minutter sitter den igjen. Herman etter pasning fra Oskar! Og utrolig nok sitter en ny scoring 16 minutter. Sondre etter ny pasning fra Oskar. En utrolig start på kampen. GIF er frustrerte og pådrar seg en utvisning. Vi spiller et godt overtall og Fredrik sniker seg inn på høyre side og etter nydelig pasning fra Sondre sitter 5-1 til BSK! En perfekt omgang av gutta, men krevende.
I pausen forsøker vi å fokusere på å gjennomføre oppgavene også i neste periode. GIF reduserer kjapt til 2-5, men så har vi en OK periode der vi holder unna og samtidig skaper en del sjanser. Men GIF skrur opp tempoet, legger to spillere høyt og presser oss bakover. Vi blir tatt på en del overganger og klarer ikke å plukke opp folkene i slottet. 3-5 etter ni minutter, 4-5 etter 11 minutter og nå henger vi i tauene. Vi kommer til færre sjanser, men mange av de kunne gitt BSK-scoring. Vi setter dessverre ingen av disse og begynner å bli slitne og henger dessverre ikke helt med. Det ligner litt på tidligere kamper der vi har perioder der vi ikke helt klarer å gjøre de enkle grepene. 5-5 kommer med to minutter igjen på klokka og rett før pause et uheldig mål som ga GIF ledelsen. Uflaks, men vi var slitne.
Pausen gjorde godt og gutta var klare for innsats igjen. Kun et mål bak. Med riktig fokus i siste periode kunne dette likevel gå veien. Vi fortsatt med et relativt høyt press. Litt risikabelt, men vi måtte forsøke å snu kampen igjen. 7-5 til GIF kom likevel etter kun et minutt. Fredrik puttet to fine scoringer i det sjette og åttende minutt og plutselig var det full kamp igjen. 7-7! Skulle vi likevel klare å ta hjem dette?
Men dessverre varte det ikke lenge før GIF scoret igjen og nå hadde vi ikke krefter igjen til å stå imot. Vi forsøkte å hente inn GIFs ledelse på slutten og satset fremover, men i stedet kontret GIF inn flere mål. Dermed til slutt 11-7 til GIF.

Stolt av innsatsen i dag! Alle løp og fightet hele veien. I tillegg hadde vi en del meget fine mål og flere gode sjanser som vi dessverre ikke klarte å sette. Med litt mer stang inn i andre periode kunne vi kanskje ha tuktet GIF, men vi får ta med oss at det var uavgjort langt inn i tredje periode.
GOD INNSATS, GUTTA! Lover godt for kommende kamper :-)

Perioderesultater: (1-5) (5-0) (5-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+0, Sondre 1+2, Oskar 1+2, Herman 1+0, Jonas 1+0, Oskars 0+1fffff

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Feb 2015
Regionscup semifinale G15: Strømmen - BSK 6-8

Postet av Morten Victor Sundell den 9. Feb 2015

Før kampen var vi enige om å gå ut og styre kampen. Vi skulle presse hardt og stå høyt. Strømmen hadde nok også fått samme beskjed og de tok dette på skikkelig alvor. De kriget og presset voldsomt i alle situasjoner. Det var ikke pent å se på, men det ga resultater. Etter 7 minutter ledet strømmen 1-0. Ikke ufortjent. Vi kom tilbake etter 11 minutter. Oskar skjøt og Fredrik styrte inn 1-1. Men strømmen mente alvor og fortsatte kj...øret. Nicco reddet flere 100 prosentsjanser og holdt oss inne i kampen. Men det måtte bli mål. 2-1 til strømmen etter 17 min. Men så fikk de endelig utvisning på slag og etter fint overtallsspill scoret Fredrik på pasning fra Sondre. 2-2 og pause.
Vi ble enige om å spille litt enklere bak og løpe litt mer.
Det så ut til å hjelpe. Daniel satte raskt inn 3-2 til oss etter pasning fra Sondre. Dessverre tok det kun 20 sekunder så var det uavgjort igjen. Men etter fem minutter scoret Fredrik nydelig i krysset etter pasning fra Oskar og vi var i ledelsen igjen. Masse frem og tilbake nå og det virket som strømmen ble litt slitne. Vi fikk en utvisning på Kristian rett før pause, men det gjorde lite. Fredrik og Sondre lurte strømmen og Sondre satte nydelig inn 5-3 til oss i undertall. Rett etter at strømmen var fulltallige var Fredrik gjennom alene. Keeper reddet, men Sondre satte returen. 6-3! Dessverre fikk strømmen en enkel goal før pause, men nå var vi i støtet. Vi fikk en ny utvisning rett før pause.
Vi ble enige om å fortsette - gjøre det enkelt og la ballen gjøre jobben. Strømmen begynte å bli slitne.
Tredje periode startet med nytt undertall og igjen lurte vi dem. Oskar kom fri på høyre side og løp hele veien og knallet inn 7-3 til oss. Strømmengutta hang litt med hodet og det ble ikke bedre av at Oskars scoret fra over midtbanen rett etter. 8-4 etter tre minutter av siste periode.
Men gutta fra strømmen ga seg ikke og kjempet inn et mål etter 6 minutter og et nytt etter 7 minutter. Begge etter litt ukonsentrert spill bakover. Ny giv til strømmen, men det ble ikke flere mål selv om det var en god del sjanser på slutten!
Dermed er vi i finalen! Gratulerer, gutta! God innsats av alle sammen og fullt fortjent videre til vår første finale i regionscupen :-)

Det skal bli morsomt!!!
Perioderesultater: (2-2) (2-4) (2-2)
Poengplukkere: Fredrik 3+2, Sondre 2+3, Oskar 1+2, Daniel 1+0, Oskars 1+0BSK G15 - Lørenskog G15 5-3

Postet av Morten Victor Sundell den 2. Feb 2015

Vi stilte med 9 matchklare utespillere og god innstilling.
Første periode endte 2-0 til oss etter to scoringer av Daniel. Begge etter pasning av Erlend. Bra start.
I starten av andre periode fortsatte vi og midtveis i perioden puttet Erlend, etter pasning av Kristian. Meget bra og det virket som om gutta hadde kontroll. Men Lørenskog ga seg ikke og puttet 3 raske goaler før perioden var over. Plutselig stod det 3-3 på tavla. Skummelt.....
Tredje periode startet på best mulig vis da Oskar scoret etter kun 2 minutter. Lørenskog begynte å bli frustrerte og fikk en utvisning uten av vi klarte å utnytte den. Men ikke så lenge etter satte Andre inn 5-3, etter pasning av Oskar. 10 minutter igjen på klokka..
Lørenskog tok time-out, men det hjalp ikke. De fikk ikke puttet ballen i mål. På slutten fikk Lørenskog en ny utvisning og kampen ebbet ut med BSK-seier.
Bra innsats gutta!!!

Perioderesultater: (2-0) (1-3) (2-0)
Poengplukkere: Erlend 1+2, Daniel 2+0, Oskar 1+1, Andre 1+0, Kristian 0+1


BSK G16 - Ullkisa G16 4-6

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Jan 2015

Det ble en jevn batalje sist mot Ullkisa og det forventet vi denne gangen også.

Litt dårlig oppladning til kampen med kort tid til å sette opp vant, vaske gulv for klister osv. Men det gjorde ingenting. Oskar satte et nydelig skudd i krysset etter pasning fra Fredrik etter kun 12 sekunder! En bedre start på oppgjøret var det umulig å få. Ullkisa så litt rystet ut en stund, men kom snart til hektene. Midt i første periode gikk det for fort for oss og Ullkisa nettet hele tre ganger på 2 minutter. Vi ble presset høyt av Ullkisa og klarte ikke etablere så mange gode angrep, men resultatet stod seg perioden ut.

I pausen fokuserte vi på å gjøre forsvarsjobben enda bedre, men 1-4 kom etter 5 minutter. Sakte, men sikkert kom vi likevel mer med i kampen og etter 13 minutter fyrte Oskar av et langskudd, keeper reddet, men Erlend var påpasselig frempå og lobbet inn 2-4. Nå var vi mer i dytten og forsvaret satt bra, samtidig som vi etablerte mer og mer spill på Ullkisas banehalvdel. Klokka i hallen ville ikke være med på leken og gikk i svart etter 15 minutter. Den ene dommeren startet matchen, mens den andre stod i sekretariatet. Vi scoret, men målet ble annulert fordi ikke begge dommerne var klare. Ergerlig og litt typisk for vår sesong!
Men rett etterpå serverte Fredrik til Nicolay og det stod 3-4 på tavla. Nå var vi skikkelig med! Men det ble ingen flere mål i andre periode.

Gutta var tent før siste periode og vi satset på høyere press for å få mål. Og det funket godt innledningsvis. Fredrik utlignet til 4-4 med et langskudd i krysset etter 6 minutter. Nå var det spennende. Dessverre ble vi for ivrige fremover og kun 1 minutt senere mistet vi ballen med få spillere i forsvar og Ullkisa fikk trille inn en scoring. Vi jobbet videre, men det ville seg ikke helt. Vi hadde en del gode sjanser, men greide ikke å sette disse. I stedet puttet Ullkisa på en ny kontring etter 14 minutter. Vi hadde det meste av spillet resten av perioden, og Ullkisa fikk et par utvisninger, men ballen ville ikke i mål og kampen ebbet ut med tap.

Alt i alt en godkjent kamp av oss, der vi viser at forsvarsspillet er i bedring. Men vi mangler en del offensivt fremdeles. Likevel kunne kampen godt ha vippet i vår favørt. Det kommer i de neste kampene, gutter! Husk at vi er med for å lære og at vi sakte, men sikkert nærmer oss nivået!
God kamp av alle i dag, men har lyst til å fremheve Nicco som viste noen veldig gode redninger i dag.

Perioderesultater: (1-3) (2-1) (1-2)
Poengplukkere: Fredrik 1+2, Oskar 1+1, Erlend 1+0, Nicolay 1+0


Regionscup kvartfinale: BSK G16 - GIF G16-2 9-8 e.e.o

Postet av Morten Victor Sundell den 18. Jan 2015

På grunn av mange forskjellige omstendigheter stilte vi med kun 7 utespillere pluss keeper. Dermed regnet vi med at det ville bli tøft.
Men gutta viste en meget god innstilling fra start og spilte meget godt.
Herman scoret etter kun 4 minutter, men det gikk kun et minutt så var det likt igjen. Men etter 7 minutter scoret Jonas og raskt etterpå satte Sondre 2 kjappe. Dermed plutselig 4-1 og vi hadde god kontroll i kampen. GIF reduserte en gang før første pause, men vi følte at dette var vår kamp.
I periode to endret GIF taktikk og begynte med mange lange baller rett opp mot vårt mål. Vi sleit med å få klarert og det ble mye klabb og babb foran vår egen kasse. Det ble både 3-4 og utligning til 4-4. Men etter 8 minutter var vi foran igjen ved Fredrik på et fint langskudd etter pass av Henrik. GIF svarte fort og det ble 5-5. Så smalt Sondre inn nok et flott skudd og vi var igjen oppe i ledelsen. Men det varte ikke lenge. To meget enkle mål til GIF og det stod 6-7! Er det mulig? Heldigvis nettet Sondre igjen etter pass fra Oskar og vi hadde utlignet rett før pause.
Vi var litt irriterte for at vi ikke klarte å rydde bedre foran egen kasse og skulle reise kjerringa i siste periode. Det var jevnt og vi hadde en del meget gode sjanser, men plutselig ville ikke ballen i mål. Spennende!
Etter 9 minutter fikk Herman en utvisning for slag og det benyttet GIF til å gå opp i ledelsen. Kun 10 minutter igjen og nå måtte vi ha mål. Det ordnet seg etter 12 minutter. Sondre igjen etter pass av Henrik.
Vi tok en timeout med 5 minutter og la slagplanen. Høyt press for å sikre goalen vi trengte. Vi hadde mange sjanser på kort tid, men så fikk Oskar utvisning for dytt med kun 2.40 igjen på klokka. Skulle vi tape likevel? Men vi greide å ri av utvisningen og hadde store sjanser på slutten, men det endte 8-8 etter 3x20.
Dermed golden goal. Ballen ble droppet og vi fortsatte trykket. Skulle ikke tro at vi kun hadde hatt 7 utespillere. Vi gikk virkelig for seier og etter kun 1 mininutt i overtiden setter Fredrik inn 9-8 etter pasning fra Henrik. Yes! Gutta jubler vilt og køller regner! Vi er i semi'n!
Dette ble en veldig morsom kamp og egentlig mye mer spennende enn den burde vært. Vi styrte veldig mye av spillet og hadde plenty med sjanser og spilte bra. Eneste minus er at vi slapp inn for mange enkle mål. Men så lenge vi vinner til slutt er det uansett herlig.
Veldig bra innsats av alle sammen!!! Perioderesultater: (4-2) (3-5) (1-1) (1-0)
Poengplukkere: Sondre 5+0, Fredrik 2+1, Henrik 0+3, Jonas 1+0, Herman 1+0, Oskar 0+1,


Grei G15 - BSK G15 5-12

Postet av Morten Victor Sundell den 18. Jan 2015

En del forfall til denne kampen, så vi stilte med litt for få spillere. Men de som var på plass gjorde jobben. Etter uavgjort i første periode tok vi over kampen og til slutt står det hele 12-5 til BSK på tavla. Veldig bra gutta!


Sarpsborg G16 - BSK G16 8-2

Postet av Morten Victor Sundell den 17. Jan 2015

Etter en slik kamp sitter vi igjen med en følelse av at dette kunne vi fått mer ut av.
Vi starter kampen meget bra og spiller helt jevnt med Sarpsborg og skaper gode sjanser. Vi styrer mye av spillet og lykkes godt med soneforsvaret vårt - meget bra. Etter 16 minutter kommer endelig scoringen og Sondre setter inn 1-0 til BSK etter pasning av Henrik. Dessverre glipper vi litt i markeringen i slottet etter 18 minutter og Sarpsborg prikker en scoring i krysset. En meget bra periode av oss og i pausen føler vi virkelig at dette kan vi klare.
Andre periode starter på best mulig vis. Daniel spiller nydelig Sondre gjennom på blankt. Sondre finter keeperen ut av hallen og triller inn 2-1 til BSK. Herlig og fortjent i våre øyne. Men i stedet for å fortsette, blir vi uoppmerksomme og Sarpsborg scorer på et langskudd 15 sekunder senere. Tellefeil i forsvaret! Vi må også bli bedre til å dekke skuddlinjen mot mål.
Sarpsborg legger om taktikken og presser ekstremt høyt med 2 spillere på backen som har ball. Vi blir presset bakover og blir litt mer unøyaktige bakover. Vi lever farligere. Etter 6 minutter får vi en nokså strengt idømt utvisning på Fredrik og Sarpsborg scorer kjapt til 3-2. Ergerlig. Så skjer det som har skjedd ofte - vi mister litt av troen på at det kan gå og slipper til litt for mye bakover. Det blir kjapt og for enkelt både 4-2 og 5-2. Vi tar timeout for å roe ned litt og få tilbake pusten. Spillet jevner seg mer ut igjen, men dessverre får vi 2-6 i sekken før perioden er over.
I tredje periode er vi helt på høyden, men enten redder keeperen eller så går skuddene utenfor/i stolpen. Sarpsborg scorer 7-2 etter 10 minutter og 8-2 etter 12 minutter. På slutten får vi et overtall uten å klare og putte.
Sarpsborg avgjorde kampen i andre periode, samtidig som vi ikke klarte å score på noen av våre gode sjanser. Totalt sett en mye bedre kamp mot Sarpsborg enn sist og stort sett veldig jevnt (noe også dommerne var enige i). Men det er i de små detaljer det ligger og der er fremdeles Sarpsborg et hakk bedre. Men vi nærmer oss og gir oss ikke :-).
Veldig bra innsats av alle! Har vi samme innsats skal Ullkisa slite for å ta oss i neste kamp! Perioderesultater: (1-1) (1-5) (0-2)
Poengplukkere: Sondre 2+0, Daniel 0+1, Henrik 0+1


BSK G16 - Slevik G16 2-7

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Jan 2015

Vi visste at dette ville bli en tøff kamp, men hadde likevel tro på at vi skulle gjøre en bedre kamp enn sist mot Slevik da vi sleit veldig.
Vi byttet litt på posisjoner og fokuserte i større grad på å få fasong på forsvarsspillet. I tillegg skulle vi skyte mer og gjennom trafikk foran keeper skape farligheter. I starten traff vi godt med taktikken og spilte jevnt med Slevik. Vi demmet stort sett opp for det meste som Slevik kom med og etter 10 minutter satte Oskar inn 1-0! Vi spilte meget bra, med stor bevegelighet og innsats. Herlig og veldig fortjent. Slevik hadde nok undervurdert oss litt for nå økte de tempoet og de skapte en del farligheter. Men Nicco stod bra i mål og vi holdt unna det meste. Likevel måtte vi se Slevik smelle inn en scoring etter fin pasning på tvers av vår slott. 1-1 etter første periode og det var nok en våre beste perioder så langt i G16. God stemning i garderoben i pausen - endelig hadde vi fått til en god første perode! Det gode spillet fortsatte ut i andre periode, men etter 8 minutter scoret Slevik igjen og på nøyaktig samme måte som ved forrige scoring. Vi blir dratt litt ut av posisjon og tversoverpasningen kommer. Nicco rekker ikke over og direkteskuddet fyker inn. Dessverre sovner vi et minutt når det gjenstår 5 minutter av andre periode. Slevik scorer tre mål på tre skudd. Akkurat da ligner kampen på tidligere matcher. Vi må lære oss å få en scoring imot uten å henge med hodet.
Siste periode blir ikke så spennende, men fremdeles er vi godt med og gir ikke opp. Det står det respekt av gutta! Slevik scorer to mål til, før Sondre reduserer etter fin pasning av Nicolay.
Kampen sett under ett har vi mange sjanser, men vi setter for få. Slevik derimot er effektive og setter mange av sine. Vi må bli bedre til å passe på sonene våre - 5 av Sleviks scoringer var tilnærmet identiske.
Kampen var mye jevnere enn resultatet skulle tilsi, men Slevik er skarpere i avslutningene, er litt kjappere, har en bedre plan i angrepsspillet og hadde også en god keeper.
Men god innsats av alle og en bra kamp! Dette blir veldig bra etter hvert !


BSK G15 - Nes G15 6-8

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Jan 2015

Vi ledet lenge mot Nes, men en skikkelig sluttspurt sikret Nes seieren. 
Veldig gøy med assist til Jørgen 
Synd dere tapte, men det var ikke langt unna. Tar dem neste gang!
God innsats fra alle sammen!

Perioderesultater: (2-3) (3-1) (1-4)
Poengplukkere: Sondre 3+0, Herman 2+0, Snorre 0+2, Lauritz 1+0, Henrik 0+1, Jørgen 0+1, Nicolay00 0+1


Regionscup kvartfinale: BSK G15 - BMIL G15 11-5

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Jan 2015

Dette ble en ganske så enkel match, selv om vi slapp inn noen unødvendige mål i midtperioden.
Uansett veldig gøy at vi er i semifinale i regionscupen for G15. Nå går vi for å komme til finalen!

Perioderesultater: (5-1) (4-4) (2-0)


BSK G16 - Slevik G16 2-7

Postet av Morten Victor Sundell den 11. Jan 2015

Vi visste at dette ville bli en tøff kamp, men hadde likevel tro på at vi skulle gjøre en bedre kamp enn sist mot Slevik da vi sleit veldig.
Vi byttet litt på posisjoner og fokuserte i større grad på å få fasong på forsvarsspillet. I tillegg skulle vi skyte mer og gjennom trafikk foran keeper skape farligheter. I starten traff vi godt med taktikken og spilte jevnt med Slevik. Vi demmet stort sett opp for det meste som Slevik kom med og etter 10 minutter satte Oskar inn 1-0! Vi spilte meget bra, med stor bevegelighet og innsats. Herlig og veldig fortjent. Slevik hadde nok undervurdert oss litt for nå økte de tempoet og de skapte en del farligheter. Men Nicco stod bra i mål og vi holdt unna det meste. Likevel måtte vi se Slevik smelle inn en scoring etter fin pasning på tvers av vår slott. 1-1 etter første periode og det var nok en våre beste perioder så langt i G16. God stemning i garderoben i pausen - endelig hadde vi fått til en god første perode! Det gode spillet fortsatte ut i andre periode, men etter 8 minutter scoret Slevik igjen og på nøyaktig samme måte som ved forrige scoring. Vi blir dratt litt ut av posisjon og tversoverpasningen kommer. Nicco rekker ikke over og direkteskuddet fyker inn. Dessverre sovner vi et minutt når det gjenstår 5 minutter av andre periode. Slevik scorer tre mål på tre skudd. Akkurat da ligner kampen på tidligere matcher. Vi må lære oss å få en scoring imot uten å henge med hodet.
Siste periode blir ikke så spennende, men fremdeles er vi godt med og gir ikke opp. Det står det respekt av gutta! Slevik scorer to mål til, før Sondre reduserer etter fin pasning av Nicolay.
Kampen sett under ett har vi mange sjanser, men vi setter for få. Slevik derimot er effektive og setter mange av sine. Vi må bli bedre til å passe på sonene våre - 5 av Sleviks scoringer var tilnærmet identiske.
Kampen var mye jevnere enn resultatet skulle tilsi, men Slevik er skarpere i avslutningene, er litt kjappere, har en bedre plan i angrepsspillet og hadde også en god keeper.
Men god innsats av alle og en bra kamp! Dette blir veldig bra etter hvert !

Perioderesultater: (1-1) (0-4) (1-2)
Poengplukkere: Sondre 1+0, Oskar 1+0, Nicolay 0+1


Tunet G16 - BSK G16 11-5

Postet av Morten Victor Sundell den 3. Jan 2015

En del av gutta følte seg ikke helt topp og mange var rustne etter lang tid uten innebandy. Likevel startet vi bedre enn i mange av de tidligere kampene og holdt godt unna i første periode og skapte en del gode sjanser. Men Tunets meget gode målvakt holdt buret rent og da kom til slutt baklengsmålet etter 13 minutter. Da faller vi sammen og er tilbake til det dårlige forsvarsspillet. Tunet putter 3 mål til og dere henger med hodet. Vi får ikke forsvarsspillet til å henge bra nok sammen, dessverre.
Andre periode var litt bedre, men Tunet puttet tre mål til før de fikk en fem minutters utvisning. Et par minutter før pause setter Fredrik inn 1-7 og vi går til pause. Sist match tapte vi med 7 mot Tunet og vi skulle gå på banen i tredje periode for ikke å oppleve det samme igjen. Perioden starter med en nydelig pasning fra Oskars til Fredrik som smeller inn 2-7. Dessverre putter Tunet sju sekunder senere. Men kort tid etter dette scorer Sondre etter pasning fra Fredrik og det er kamp igjen. Kampen bølger frem og tilbake og vi har sjanser, men det er Tunet som på ny scorer etter 5 minutter av siste periode. Vi gir oss ikke og rett etter scorer Herman en flott goal etter fin pasning fra Sondre. Det står 9-4 og Tunet tar timeout. Vi er i flyten. Sondre scorer på nytt etter timeouten etter fin pasning fra Oskar, men så slipper vi inn to lette mål og kamper ebber ut. Vi starter for sent med kjempingen, gutta, men Tunet hadde også en meget god målvakt. Ikke så stor forskjell på lagene, men de to beste på Tunet styrer veldig mye og viser hvor lista ligger. Alt i alt en god start, men vi faller for mye i kvalitet helt frem til 30 minutter er spilt. Det positive er at vi vinner siste 30 minutter 5-4 og spiller uavgjort i siste periode. Vi kommer sterkere tilbake - motgangen snur snart :-)

Perioderesultater: (4-0) (3-1) (4-4)
Poengplukkere: Fredrik 2+1, Sondre 2+1, Herman 1+0, Oskars 0+1, Oskar 0+1


Powered by: Bloc