Morten Victor Sundell

Morten Victor Sundell

G19: BSK - Sveiva 6-7

Postet av Morten Victor Sundell den 17. Des 2017

BSK - Sveiva 6-7

Vi startet kampen bra og var det førende laget gjennom hele første periode. Vi satte både 1-0 og 2-0, men Sveiva reduserte halvveis i perioden. Vi gikk opp til 3-1, men igjen rotet vi litt og Sveiva reduserte. 3-2 etter første periode, der vi burde ledet mer.

I andre periode er det lenge stillingskrig før vi setter 4-2 etter 10 min. Men igjen scorer Sveiva, før vi setter 5-3 etter 14 minutter. Dessverre setter vi ikke flere av de gode sjansene i periodene og ...vi lar Sveiva redusere igjen. 5-4 etter to perioder. Vi burde ha ledet mer etter to perioder.

Tredje periode starter også med sjanser begge veier. Sveiva utligner etter 7 minutter. Etter 12 min får vi en meget tvilsom utvisning. Vi holder unna til det er kun få sekunder igjen av utvisningen, men Sveiva scorer og leder for første gang. Vi utligner med fire minutter igjen på klokka, men med to minutter igjen setter Sveiva 6-7. Vi svarer med å satse alt fremover og tar også ut keeper på slutten. På tross av mange gode sjanser på slutten holder Sveiva unna og vi taper.

God innsats, gutta. Dere var det beste laget og hadde fortjent bedre i denne kampen. Alltid morsomt med tette og spennende kamper, men enda morsommere hvis vi hadde dratt denne i land

Perioderesultater: (3-2) (2-2) (1-3) Poengplukker: Sondre 3+0, Nicolay 1+1, Fredrik 1+1, Oskar 1+0, Oskars 0+1, Robin 0+1, Erlend 0+1G19: BSK - Fredrikstad 2-10

Postet av Morten Victor Sundell den 12. Des 2017

Kun 7 utespillere denne gangen. Det begynner dessverre å bli en vane :_)

Litt slapp oppvarming og vi får gjennomgå fra start. Fredrikstad setter tempo fra start og vi er ikke helt med. 0-3 etter kun 6 minutter. Men så spiller vi oss sakte og sikkert inn i kampen og det er jevnt perioden ut. 1-4 etter første periode. Med unntak av starten, helt OK.


I andre periode kommer vi ut som et annet lag og presser Fredrikstad. Vi reduserer og styrer kampen. Dessverre får vi en i heldig scoring i fleisen etter seks minutter. Men vi står på og burde satt flere scoringer. I slutten av perioden scorer i stedet Fredrikstad. 2-6 etter to perioder. Andre periode var bra.

I tredje periode merker vi at vi er for få. Slitne spillere gjør feil valg. Der vi tidligere i kampen klarte å spille oss ut, mister vi ballen. Tredje periode ender 0-4. Bra innsats i siste periode, men vi orker ikke helt.

Totalt sett en fortjent seier til Fredrikstad, men vi viser i perioder at vi kan være helt på høyde med motstanderen. Vi trenger kun noen flere spillere .-) God innsats, gutta!

Perioderesultater: (1-4) (1-2) (0-4) Poengplukkere: Oscar 2+0, Oskars 0+1G19: GIF - BSK 16-5

Postet av Morten Victor Sundell den 26. Nov 2017

Nok en kamp med for få spillere. Kun 7 utespillere denne gangen, grunnet skader/annet.

Første periode startet OK og vi stod lavt og satser på kontringer. GIF satte et par scoringer halvveis, men vi var greit med og kunne med litt hell hatt en redusering. Laget jobbet bra, men flere var slitne allerede etter første periode. Grei periode.

Vi skulle ut å gjøre en bra andre periode. Det motsatte skjedde og GIF satte fem mål i løpet av periodens sju første minutter. Ikke bra og ikke så morsomt. Men vi satte en vakker redusering etter 8 minutter, men resten av perioden rant det inn. Totalt 9 GIF-scoringer på en periode, før vi igjen satte en nydelig scoring rett før pause. Gutta trengte pausen etter en dårlig periode.

Vi startet tredje periode bra og de første 12-13 minuttene var det vi som kjørte kampen. Morsomt og vi satte også 3 fine mål. Kunne vi ta hjem perioden? Nei, det ble kollaps de siste tre minuttene og 4 nye baklengs. Kjedelig avslutning på en OK periode.

Sett under ett blir det for lite folk og vi blir slitne. Synd, for dere kjemper bra og fortjener bedre, gutta. Vi får komme sterkere tilbake når alle er på plass. GOD innsats!

Perioderesultater: (2-0) (9-2) (5-3)

Poengplukkere: Oscar 3+1, Sondre 2+1, Fredrik 0+3BSK - Grei 1-10

Postet av Morten Victor Sundell den 20. Nov 2017

Vi kommer sterkere tilbake i neste kamp.


Perioderesultater: (0-4) (1-2) (0-4)

Poengplukkere: Fredrik 1+0, Oskars 0+1G19: Nor92 - BSK 6-6

Postet av Morten Victor Sundell den 10. Nov 2017

Veldig få spillere denne gangen også. Da blir det vanskelig og slitsomt for gutta. Må stille på kampene, gutta!

Første periode startet OK og vi følte at dette kunne gå veien. Men Nor92 scoret likevel etter 3 minutter. Vi spiller bra, men brenner sjanser og etter 8 minutter setter Nor92 en ball til. Men så kommer vi tilbake, spiller bra og får litt uttelling. Vi setter tre mål før pause og et par av de etter meget bra pasingsspill. 2-3 etter første periode. Bra!

Vi var enige om å fortsette i andre periode, men fikk noen downperioder. Spesielt første halvdel av perioden var daff og etter 9 minutter scorer hjemmelaget igjen. Vi svarer kjapt og setter 3-4. På slutten av perioden utligner Nor92. Ikke vår beste periode i år.

Alle følte at dette skulle vi klare og gutta var klare for å ta hjem seieren. Vi har gode sjanser i starten av tredje periode, men igjen er det Nor92 som scorer først. Og for fjerde gang er det en pasning fra bak mål opp i slottet som vi ikke klarer å stoppe. 5-4. Enkel scoring fra kort hold. Deretter står kampen og vipper. Vi får ikke ballen i mål på sjansene og vi begynner også å se litt slitne ut. Skuddene går utenfor eller rett på keeper. Vi slipper Nor92 til noen farligheter. Time out for å hvile litt med 4 minutter igjen på klokka. Vi begynner å planlegge å ta ut Robin fra buret. Men plutselig triller et langskudd inn og vi utligner med litt over 1 minutt igjen. God stemning i laget! Dette snur fort når vi mister ballen og blir kontret på med et halvt minutt igjen og Nor92 setter 6-5. Unødvendig og ikke et riktig bilde av kampen. Heldigvis scorer vi rett etterpå og utligner igjen. Med få sekunder igjen var vi ekstremt nære å sette seiersmålet. Men det ender 6-6 etter en spennende og morsom avslutning på kampen.

Fortjent at vi får med oss poeng fra kampen, spesielt med kun 7 utespillere. Sett i ettertid burde vi nok tatt med oss alle 3 poengene hvis vi hadde hatt litt bedre avslutninger. Men spillet var vesentlig bedre enn sist match. Og veldig gøy at alle utespillere fikk målpoeng. Veldig bra innsats, gutta. Neste kamp mot Grei skal vi være enda bedre! Spesielt hvis vi luker bort noen av de enkle feilene.

Litt krøll på livescoringen til Nor92, men poengene skal være riktig nedenfor.

Perioderesultater: (2-3) (2-1) (2-2)

Poengplukkere: Sondre 2+1, Fredrik 1+1, Nicolay 0+2, Oskar 1+0, Oskars 1+0, Oscar 1+0, Henrik 0+1G19: BSK - Sarpsborg 1-5

Postet av Morten Victor Sundell den 5. Nov 2017

Tynt med folk i dag og kun 8 utespillere. Vi visste derfor at dette kunne bli tøft. Vi startet i en defensiv formasjon og stod godt i første periode. Sarp styrte spillet, men klarte ikke å score på en god Robin i buret. I tillegg mye bra forsvarsspill. Dessverre var vi lite konstruktive fremover og klarte sjeldent å etablere noe særlig eget spill. 0-0 etter første periode. Andre periode startet på samme måte, men Sarp fikk hull på byllen etter 4 minutter. Der...etter samme kampbilde frem til Sarp økte etter 13 minutter. Vi la om til vår vanlige formasjon igjen uten at det hjalp nevneverdig. Robin var nødt til å hente en ball til ut av buret. Vi hadde noen brukbare sjanser, men Sarp var klart best i denne perioden. I tredje periode merket vi at flere var slitne og det er tungt å spille med så få. Likevel noe bedre spill i enkelte perioder, selv om det blir for mye føring en og en. Neste gang må vi få til et bedre pasningsspill. Halve perioden går før Sarp setter en ball til. 0-5 kommer etter 15 minutter. Vi gir oss ikke og vi setter inn en redusering med 3 minutter igjen på klokka.

I neste kamp håper jeg vi stiller med fullt mannskap - da skal vi bite enda bedre fra oss. God innsats, gutta!

Perioderesultater: (0-0) (0-3) (1-2)

Poengplukkere: Fredrik 1+0, Oskars 0+1G19: Sveiva - BSK 7-6

Postet av Morten Victor Sundell den 24. Sep 2017

Vi var enige om å stå høyt og presse Sveiva fra start. Det fungerte bra og vi setter 0-1 etter 2 minutter. Men deretter glemte nok gutta hvordan man stod høyt og vi inviterer Sveiva inn i matchen. Det ble litt passivt. Men vi burde nok likevel satt en kasse til eller to. I stedet er det Sveiva som utligner til 1-1 meget heldig tre minutter før pause.

I pausen var klare for å trykke til litt mer i andre periode og stå litt lavere. Det fungerte veldig dårlig og Sveiva setter 2-1 etter få sekunder. Vi spiller en mindre god periode og Sveiva kommer til alt for lett. To nye baklengs før perioden er halvspilt. Sveiva vil mer og vi roter bort ballen i stedet for å bruke den. Vi reduserer til 4-2 etter 11 minutter etter vakkert spill, men igjen gir vi bort et enkelt mål til 5-2 for periodeslutt. En skuffende periode der vi ikke gjør det vi skulle.

Etter at vi rir av en tominutter i starten av tredje periode fortsetter vi med slapp markering og for lite tøffhet. Sveiva setter to nye mål til 7-2 og det ser ikke bra ut. Rett etter deres mål får vi frislag og Oskar smeller den inn til 7-3. Med 8 minutter igjen på klokka snus kampen totalt og vi viser hva som bor i laget. Full spiker og målene kommer kjapt. Vi får straffe, som vi misser på, men i overtallet sitter den etter kort tid og 7-4. Vi kjører nå kampen helt og fullt og scorer vakkert til 7-5 etter klikk-klakk. Vi tar ut keeper og legger alt i potten. Det blir spennende og 2 minutter før full tid sitter en ny redusering 7-6. Dessverre får vi ikke satt utligningen og taper 7-6.

Neste gang venter vi ikke 50 minutter med å starte kampen, gutta!

Perioderesultater: (1-1) (4-1) (2-4)

Poengplukkere: Sondre 3+1, Fredrik 1+2, Oskar 2+0, Herman 0+1, Oskars 0+1

  G19: BSK - Tunet2 6-5

Postet av Morten Victor Sundell den 12. Mar 2017

Flott seier i dag, gutter! En fin revansje etter tapet mot samme lag før jul. Hvis vi vinner siste kamp mot Asker med 35 mål tar vi seieren i 1. divisjon .

Perioderesultater: (0-0) (3-3) (3-2)
Poengplukker: Fredrik 2+1, Sondre 2+0, Herman 1+1, Roald 0+2, Oskars 1+0, Oskar 0+1G19: BSK - Lillestrøm 7-6

Postet av Morten Victor Sundell den 29. Jan 2017

Dette ble en unødvendig spennende kamp.


Lillestrøm scoret først, men så tok vi over og styrte kampen. Lagene gikk til pause med en 2-1 ledelse til BSK.

I andre periode startet vi gått og satt raskt 3-1, før vi etter en feil fikk en baklengs. Men gutta tenkte lite på dette og kjørte videre. Vi satte både 4-2 og 5-2 kort tid før pause og det så greit ut.

Før tredje periode var vi opptatt av å vinne denne perioden også. Det startet ikke så bra og Lillestrøm reduserte to ganger i løpet av de første 6 minuttene, men 6-4 og 7-4 kom kort tid etter og roet nervene. Men de ti siste minuttene slakket vi av på intensiteten og lot Lillestrøm komme mer med. De satte en scoring med 10 minutter igjen og en ny ball fant veien inn i vårt nett med to minuttet igjen og det stod 7-6 på tavla. Lillestrøm tok timeout og tok ut keeper og satset alt på uavgjort, men vi holdt greit unna og var nærmere scoring enn Lillestrøm i sluttminuttene. Unødvendig spennende på slutten, men fullt fortjent seier til oss :-)

Bra, gutta!

Alltid morsomt med jevne kamper!

Perioderesultater: (2-1) (3-1) (2-4)
Poengplukkere: Oscar 4+0, Fredrik 1+2, oskars 1+1, Elias 0+1, Herman 0+1, Sondre 1+0, Roald 0+1, henrik 0+1


G19: BSK - Strømmen 7-3

Postet av Morten Victor Sundell den 23. Jan 2017

Vi hadde litt få spillere klare for kamp, men de som var til stede gjorde manns jobb.

Kampen var lenge jevn, men med 3 mål i de siste 3 minutter ble det til slutt en klar seier. Bra, gutta!

Viktig å kjempe helt til fløyta går for full tid :_).


Perioderesultater: (2-1) (2-1) (3-1)
Poengplukkere: Oscar 3+1, Sondre 1+2, Henrik 1+1, Daniel 1+0, Fredrik 1+0, Roald 0+1
G19: BMIL - BSK 5-14

Postet av Morten Victor Sundell den 15. Jan 2017

Gratulerer med seier, gutta! Spesielt imponerende når vi manglet en del av de som vanligvis er med og at Nicolay måtte stå i mål da John var syk.

Godt at litt av tempoet fra Gothiacup fremdeles sitter i føttene :_). Da satser vi på en spennende kamp når vi møter Strømmen førstkommende helg!


Perioderesultater: (0-1) (1-7) (4-6)
Poengplukkere: Herman 4+1, Roald 4+0, Oscar 3+0, Sondre 1+2, Daniel 0+3, Oskars 0+3, Henrik 1+1, Erlend 1+0, Petter 0+1G19: Gothiacup - en oppsummering

Postet av Morten Victor Sundell den 8. Jan 2017

Som ventet møtte vi relativt sterk motstand i Sverige. Vi spilte nokså jevnt med motstanderne, men de var veldig effektive. Vi hadde håper å ta noen poeng i gruppespillet, men det endte med fire kamper med tremålstap og sisteplass i gruppa. Dermed B-sluttspill og selvfølgelig møter vi da et annet norsk lag. GIF stilte med toppet lag – det samme laget som ligger godt an i eliteserien. Vi starter bra og har 2-2 et stykke ut i andre periode. Dessverre pådrar vi oss en utvisning og de scorer i overtall. Rett etter at vi er fulltallige putter de igjen og det ser litt tungt ut. Men vi reduserer til 3-4 og presser. Vi satser alt, men i stedet for utligning setter GIF 5-3 på en kontring rett før slutt og turneringen er over. Men alt i alt en fin sosial tur med gode opplevelser. Verdt å ta med seg at gutta spilte bedre og bedre utover i turneringen og virkelig kjempet. Lover godt for seriekampene.

BSK – Tungelsta  0-3

BSK – Moravia 0-3

BSK – Lomma  1-4

BSK – Sandered 2-5

BSK – GIF 3-5


Poengplukkere:

Oscar 2+0, Sondre 1+1, Nicolay 1+1, Daniel 1+0, Oskar 1+0, Elias 0+1Powered by: Bloc