Bækkelagets SK - Innebandy

Bækkelagets SK - Innebandy

BÆKKELAGETS SK SØKER FLERE INNEBANDYTRENERE

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 24. Jun 2016

Vi har ambisjoner og trenger flere motiverte trenere og instruktører til våre aldersbestemte lag. I første rekke gjelder det Gutter 19 og Gutter 16, men vi ønsker også å høre fra deg om du helst vil trene yngre utøvere, jenter eller gutter.


Det er ønskelig at du har både trenerutdannelse og -erfaring, men det er ingen absolutt betingelse. Vi ønsker at alle våre trenere videreutdanner seg og dekker kurs etter avtale.

Er du interessert, ber vi deg ta kontakt med Tom A. Vestby, tlf 48084992, tom.vestby@gmail.com eller Morten Sundell, tlf.95928155, morten.sundell@rentpack.no.

Vi ser frem til å høre fra deg og behandler alle henvendelser konfidensielt.

0 Kommentar

Stilling ledig - HOVEDTRENER INNEBANDY i Bækkelagets SK

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 13. Apr 2016


Som et ledd i satsingen på innebandy og ytterligere profesjonalisering av klubben, søker Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole (BAKS) og Innebandygruppa en hovedtrener innebandy for ansettelse i engasjement. Som hovedtrener, vil du ha helhetsansvaret for sportslig utvikling i alle våre spillergrupper fra aldersbestemt nivå til og med senior hvor du også vil ha hovedtreneransvaret. Stillingen vil deles i to separate engasjementer mellom BAKS og Innebandygruppa.

Innebandygruppa består i dag av ca. 115 aktive spillere. Det legges i disse dager ambisiøse mål om vekst i antall aktive og utvikling av sportslig nivå for å bygge en sterk innebandygruppe i klubben. Som hovedtrener, vil du arbeide i tett samarbeid med styret for å iverksette og videreutvikle sportslig plan, rekrutteringsopplegg og utviklingsmal for innebandyspillere i klubben.

De viktigste ansvarsområdene:

  • Ansvar for innebandyaktiviteten i BSKs Aktivitetsskole - engasjement på 50 %
  • Hovedtreneransvar for vårt A-lag som i dag spiller i Østlandsserien
  • Talentutvikling fra junior til senior
  • Oppfølging og videreutvikling av trenere på aldersbestemte lag
  • Bygge en kultur preget av idrettsglede og god treningskultur


Kompetanse og erfaring:

  • Idrettsfaglig utdannelse fortrinnsvis på høyskolenivå
  • Trenererfaring med dokumenterte resultater
  • God kommunikasjonsevne – evne å engasjere og få alle til å trekke i samme retning
  • Gode kunnskaper og erfaring med kontorstøtte- og publiseringsverktøy

Er du en kandidat, vil vi gjerne høre fra deg, også om du eventuelt først og fremst er interessert i deler av en slik jobb. Send din søknad til Victor Olivares på victor@bsknc.no innen 29. april.

Har du spørsmål, vennligst kontakt Tom A. Vestby (leder innebandy) på 480 84 992 eller Victor Olivares (BAKS) på 968 48 800.

NB! Vi behandler alle henvendelser konfidensielt, både søknader og spørsmål.


0 Kommentar

PRØV INNEBANDY I BSK!

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 12. Okt 2015Til alle barn født i 2007 og 2008. Du inviteres til gøy med innebandy

Onsdager fra kl 19.00 til kl 20.00 i Bekkelaget Skoles gymsal

Til første trening må alle ha på treningstøy og "hallsko". Vi sørger for å ha køller og baller til deltagerne så det behøver dere ikke tenke på.

Ta kontakt med Tore Valderhaug (tlf: 99 56 09 25; e-post: tore.valderhaug@proventi.no) dersom dere har spørsmål.


0 Kommentar

Bækkelaget Innebandy søker ny hovedtrener til herrelaget

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 2. Jun 2015

Bækkelaget søker hovedtrener til vårt herrelag som i kommende sesong skal spille i 1. divisjon Østland. På sikt ønsker vi å komme tilbake i eliteserien, men først og fremst vil vi være opptatt av å bygge et solid fundament og vil bruke den tiden som er nødvendig.

Vi forventer selvsagt at du har erfaring og kunnskap om innebandy, men ser gjerne at du vil videreutvikle deg selv. Om ønskelig vi vil kunne gi støtte til kurs for våre trenere.

Vi er ute etter en trener som i tillegg til førstelaget, vil være med utvikle klubben som helhet. Har du anledning, er det muligheter til også å involvere seg i våre aldersbestemte lag. I så måte har vi behov for dyktige instruktører både på dagtid og kveldstid.

Er du interessert, ber vi deg kontakte Tom Vestby på tlf 48084992 eller e-post tom.vestby@gmail.com.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline