Bækkelagets SK - Innebandy

Bækkelagets SK - Innebandy

PRØV INNEBANDY I BSK!

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 12. Okt 2015Til alle barn født i 2007 og 2008. Du inviteres til gøy med innebandy

Onsdager fra kl 19.00 til kl 20.00 i Bekkelaget Skoles gymsal

Til første trening må alle ha på treningstøy og "hallsko". Vi sørger for å ha køller og baller til deltagerne så det behøver dere ikke tenke på.

Ta kontakt med Tore Valderhaug (tlf: 99 56 09 25; e-post: tore.valderhaug@proventi.no) dersom dere har spørsmål.


0 Kommentar

Bækkelaget Innebandy søker ny hovedtrener til herrelaget

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 2. Jun 2015

Bækkelaget søker hovedtrener til vårt herrelag som i kommende sesong skal spille i 1. divisjon Østland. På sikt ønsker vi å komme tilbake i eliteserien, men først og fremst vil vi være opptatt av å bygge et solid fundament og vil bruke den tiden som er nødvendig.

Vi forventer selvsagt at du har erfaring og kunnskap om innebandy, men ser gjerne at du vil videreutvikle deg selv. Om ønskelig vi vil kunne gi støtte til kurs for våre trenere.

Vi er ute etter en trener som i tillegg til førstelaget, vil være med utvikle klubben som helhet. Har du anledning, er det muligheter til også å involvere seg i våre aldersbestemte lag. I så måte har vi behov for dyktige instruktører både på dagtid og kveldstid.

Er du interessert, ber vi deg kontakte Tom Vestby på tlf 48084992 eller e-post tom.vestby@gmail.com.
0 Kommentar

Idrettsskolen har det gøy med innebandy

Postet av Bækkelagets SK - Innebandy den 12. Jan 2015
Onsdag 7. januar var Idrettsskolen i gang igjen etter juleferien. 15 ivrige og glade barn var på plass i gymsalen på Bekkelaget skole. Det ble en hektisk time med mye moro og full fart. Her ser vi den fornøyde gjengen etter endt økt. Vi ses igjen neste onsdag.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline