172 blide deltakere på kveldens karusellrenn!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 16. Jan 2018


172 deltakere stilte til start når sesongens første karusellrenn gikk av stabelen på Skullerud i kveld. Denne gang gikk rennet i klassisk stil, og med snøfallet siste døgn som ga seg rett før start var rennet rammet inn av fantastisk vinterstemning. 

Deltakerantallet er forøvrig en solid oppgang fra fjoråret hvor vi hadde 147 deltakere på første renn! Største gruppe i kveld var 7-8 årsgruppa med hele 29 løpere på start, tett fulgt av 10-årsgruppa med 28 løpere. Det er helt suverent! 

Resultatlistene er lagt ut her.

Som vanlig følger vi barneidrettsbestemmelsene til NIF som sier man ikke skal publisere tider og rangerte lister for barn under 11 årsklassen på nett. Fikk du ikke med deg tiden til ditt barn på oppslagstavlen etter løpet, kan du få den av pingierd@gmail.com.

Vi benytter også anledningen til å takke alle foreldre som stilte opp og bistod i gjennomføringen. Uten deres hjelp hadde dette ikke blitt noe av. Tusen takk. 

Vi sees igjen til neste renn torsdag 8. februar. Da blir det fristil, og om snøforholdene holder seg så prøver vi kanskje å få det til på Ekeberg. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline