G19: Semifinale reg.cup BSK - GIF 1-8

Postet av Morten Victor Sundell den 22. Jan 2018

Vi manglet Nicolay og Fredrik, men ellers full tropp. Veldig bra!

Planen var å gå opp i skudd og stå opp i duellene. Det funket ikke i første periode. GIF scorer på sine to første sjanser og det var 0-2 etter under 5 minutter. Deretter hadde GIF god kontroll, selv om kampen jevnet seg noe ut. GIF var best og satte to nye scoringer før perioden var over.

I andre skulle vi vise at vi kunne bedre og det startet bra, Vi spilte helt jevnt med GIF og hadde flere gode sjanser. Vi reduserer til 1-4 og nå føler vi at vi er på gang. Dessverre kommer 1-5 litt heldig etter 15 minutter og da ramlet vi litt sammen. Vi sover og GIF setter to baller til i nettet før perioden er over.

Vi gikk ut for å vinne tredje periode. Perioden er meget jevn og det er stillingskrig. 3 minutter før slutt topper vi for å vinne perioden - i stedet scorer GIF et heldig mål med 4 sekunder igjen på klokka og vi taper også siste periode.

Med unntak av første periode og slutten av andre periode spiller vi jevnt med GIF i dag. Det får vi ta med oss videre. God innsats av alle og morsomt at Robin får sin andre assist og at Herman setter den første for sesongen. Vi gir oss ikke og kommer sterkere tilbake!

Vi gratulerer GIF med velfortjent plass i finalen i regionscupen! Lykke til.

Perioderesultater: (0-4) (1-3) (0-1) Poengplukkere: Herman 1+0, Robin 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline