232 deltakere på kveldens karusellrenn på Ekeberg!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 8. Feb 2018


Hele 232 deltakere stilte til start når årets andre karusellrenn gikk av stabelen på Ekeberg Camping - det er en økning på 60 barn fra renn 1!  Vanvittig morsomt!

Gøy var det også å bringe karusellrennet tilbake til lokalområdet vårt. Litt uvant arena å arrangere på, og løyper tegnet og preppet for anledningen, gjorde sitt til at noen gikk for langt og andre gikk for kort, men de aller fleste gikk akkurat riktig. Vi beklager til de som endte opp med litt feil løype. Om du vet du gikk feil (11 år og eldre), så send gjerne en epost til adressen under så skal vi oppdatere resultater med kommentar om det. 

Resultater er lagt ut på resultatsiden til karusellrennene

Som vanlig publiserer vi ikke tider og rangering på nett for barn under 11-årsklassen. Dersom du ønsker å se tidene kan du ta kontakt med pingierd@gmail.com. 

Ser du noe umiddelbart feil i resultatene, meld fra til samme adresse som nevnt over så skal jeg gå over manuelle målskjemaer på nytt.

Neste renn er tirsdag 6. mars, og da blir det klassisk stil igjen. Snøforholdene avgjør om det blir lokalt på Ekeberg/Brannfjell eller på Skullerud, så følg med! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline