G19: Grei - BSK 8-3

Postet av Morten Victor Sundell den 4. Mar 2018

Først: Takk til dere som stiller på kamp, gutta! Veldig bra! Dessverre kun 6 utespillere til denne kampen. Det er for lite.

Kampen mot Grei ble merkelig. I perioder av kampen var tempoet meget lavt.

Første periode gikk i et veldig rolig tempo, noe som egentlig passet oss bra. 0-0.

I andre periode satte Grei et litt større tempo og i de periodene vi sov/ikke var helt på scoret de. To kjappe mål i starten av perioden, før vi reduserte. Mathias sitt første på G19 :_) Deretter ville dommerne gjerne være med også og ga et par tominuttere i en veldig snill kamp. Grei setter en ny ball i nettet når vi har fullt lag igjen. Og kort tid etter kommer en til. Vi er ikke helt på. Rett før perioden slutter scorer vi. I store deler av perioden er vi helt på høyden, men vi har perioder der vi ikke orker/sover. Synd.

I tredje periode er det vi som starter best og reduserer etter tre minutter og er to mål bak. Vi blir nok litt slitne på slutten og Grei setter tre enkle mål til.

Bortsett fra deler av kampen er vi med, men setter ikke nok av sjansene. Samtidig slipper vi til noen enkle mål. Alt i alt en mer enn godkjent kamp med kun 6 utespillere. Robin stod også meget bra i mål. Bra innsats, gutta!

Perioderesultater: (0-0) (5-2) (3-1) Poengplukkere: Sondre 2+0, Mathias 1+1, Oskars 0+1


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline