Klubbmesterskapet 2018 - Søndag 18.mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 7. Mar 2018


Vi ønsker velkommen til årets Klubbmesterskap søndag 18.mars 2018. Rennet er planlagt på Brannfjell, med forbehold om at snøforholdene holder seg som de skal. 

Da mange er opptatt med Birken og cup-renn denne helgen starter vi opp klubbmesterskapet med første start kl 1530 så man rekker både i pose og sekk. 

Etter rennet blir det sosial samling med grilling og premieutdeling. Klubben står for grillmaten.


LØYPER OG KLASSER

Årets klubbmesterskap går i fristil, og det er klassetilbud fra de aller yngste og opp til foreldre. Vi oppfordrer spesielt alle foreldre til å melde seg på, da det blir eget foreldrerenn med barna som arrangører etter at barna er ferdige med å gå. Vi lover overkommelige distanser, og minner om at fristil ikke nødvendigvis betyr skøyting - det er fullt lov å gå klassisk. 

Løypekart finner du nederst på denne siden.


STARTLISTE OG PÅMELDING

Startlister ligger her.

Starttidspunkt for foreldreklassen er tentativt. Vi starter når vi er klare! 

Det er mulig å etteranmelde seg ved oppmøte! 


FUNKSJONÆRER

Vi trenger også at betydelig flere foreldre melder seg som funksjonærer for at vi skal få dette arrangementet bra for barna. Utagerende funksjonærjobbing er muligens den eneste gyldige grunn til ikke å stille i foreldreklassen i rennet - selv om det ikke er noen hindring for å gå. Meld dere som funksjonærer her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid...

Velkommen til klubbmesterskapet 2018! 

LØYPEKART


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline