Skigruppa trenger flere frivillige til Norway Cup!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 15. Mai 2018


Kjære skifolk! 

Per 15. mai har vi ca halvparten så mange påmeldte fra skigruppa til Norway Cup jobbing som vi hadde i 2017. Vi trenger nå å mobilisere alle dere som foreløpig ikke har meldt dere på. Husk at hvert eneste skift som jobbes gir inntekter til skigruppa - dette er vår viktigste inntektskilde, og våre budsjetter baserer seg på at vi leverer like mange skift til Norway Cup som tidligere år. 

PS: Husk å oppgi at dere jobber for skigruppa når dere melder dere på! 


Nå nærmer Norway cup seg med stormskritt (starter lørdag 28. juli) og vi må mobilisere for å tjene de viktige pengene til skigruppa i år igjen. Linker er allerede blitt sendt ut til tidligere deltakere, og nå er det førstemann til mølla for de attraktive skiftene.

I fjor jobbet de aktive i skigruppa veldig bra (snitt på over 5 skift per utøver samt en høy andel av utøvere som bidrar). Foreldreinnsatsen må imidlertid opp for å opprettholde inntektene til gruppen vår. Det er forventet at foreldre klarer å jobbe minst 3 skift hver!   

Å jobbe i Norway Cup er veldig hyggelig og ekstremt sosialt, samtidig som man blir kjent med flere i nærmiljøet og i klubben. Ingenting er som å «flippe» 1000 hamburgere med mammaen eller pappaen til…

Husk at du kan delta første helg, tidlig i uken, sent i uken, på formiddagen eller på kvelden – eller kjøre dobbeltvakter for å bli raskere ferdig. Det er til og med behov for rigghjelp i dagene før cupen starter dersom du er opptatt eller bortreist selve Norway Cup uka. Det viktigste er å delta og å bidra til klubbens beste :)

Praktisk informasjon

  • Aktive som ønsker halv pris på snøsamlingen på Beitostølen, må jobbe minimum 5 skift (paraden teller ikke som skift i år). For eldre årskull er det enda viktigere for å få lavere pris på HL etc.
  • Alle som jobber minst 3 skift får man mannskapsgave (og voksne som jobber 3 skift blir også invitert på mannskapsfest).
  • Aktive tjener 100 kr per skift, hvis man jobber 4 skift eller mer (i tillegg til den viktige betalingen som skigruppa får). For foreldres deltakelse får skigruppa 100 kroner per dugnadstime.  
  • Hvert eneste skift teller! 
  • Den aktive med aller flest skift får en hyggelig overraskelse på klubbkvelden i slutten av 2019-sesongen :)

Påmelding

De som var med i fjor: Benytt linken som er automatisk blir generert til din epost, for da kommer dine personalia opp.

De som ikke har vært med tidligere: Les mer info om dugnaden på nettsidene (NC Frivilighetsportalen) og registrer dere på denne linken:  http://www.bekkelagets.no/p/10...

Har du problemer med å få meldt deg på i portalen, ta kontakt med styremedlem i skigruppa Elin som er vår NorwayCup kontakt (elinmyrmeljohansen@gmail.com).  

HUSK at SALGSBOD nr 21 og 28 er skibodene. Jobber du der, treffer du mange kjente! I tillegg er det mange skifolk som jobber i Kulturavdelingen. Det er også store behov i bespisningen. Det er en sosial aktivitet der du også møter mange deltakere fra de mange klubbene og landene som deltar. Nytt av året er at «brettvasken» ikke skal fylles opp med frivillige på samme måte som tidligere. Sørg derfor for å registrere dere på frivillighetsportalen for andre oppgaver.

EKSTREMT VIKTIG at man registrerer SKI under «tilknyttede organisasjoner/foreninger», for da kommer inntekten til skigruppa! Gjør du ikke det går vi glipp av viktige inntekter.

Vi håper vi ser deg på sletta i uke 31! 

Hilsen styret i skigruppa


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline