Bli med i turlangrennsgruppa!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Aug 2018

Ønsker du å komme i form eller ønsker du noen å trene sammen med?


Da er BSK Turlangrennsgruppen noe for deg!


Vi trener tirsdager kl 18:00, torsdager kl 18:00 og lørdager kl. 09:00. Nå på høsten har vi som oftest løpetrening tirsdager, rulleskitrening torsdager og vi løper en rolig langtur på lørdager. Oppmøte er fast i Skullerud dumpa. Løpetreningen betyr gjerne en 10 – 15 km rundtur i Østmarka eller intervall trening mens rulleskiturene går mot Enebakk og Sigerud. Så snart snøen kommer blir det selvfølgelig skitrening.


BSK turlagrennsgruppa er for alle i alderen 15 - 99 år som liker å trene og ønsker å være del av et hyggelig treningsfelleskap. Målet er å få med så mange som mulig på treningen og det vi prøver derfor så langt det er mulig å tilpasse opplegget slik at flest mulig kan delta. I tillegg til fellestreninger arrangerer turlangrennsgruppa også turer og har felles opplegg i forbindelse med turrenn.


Tirsdag 28. august arrangerer vi en «bli kjent trening» hvor alle er velkommen. Møt opp på P-plassen i Skullerud dumpa kl. 18:00 med treningstøy og joggesko. Bli med denne kveld og bli kjent med turlangrennsgruppa i BSK Ski gjennom en 1,5 timers joggetur i rolig tempo i Østmarka. Oppfordr gjerne venner og kjente til å være med deg denne kvelden.


Mer informasjon om turlangrennsgruppa finner du her:http://ski.bekkelagets.no/p/6381/turlangrenn


Turlangrennsgruppas facebookside:https://www.facebook.com/groups/930434897090546/


Er noe du lurer på så ta gjerne kontakt med Harald Bø på epost:harald.bo@outlook.com


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline