Julekalendere 2018

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 14. Nov 2018

Det nærmer seg desember og dermed tid for årets julekalendersalg i skigruppa. Dette er en tradisjon vi har hatt i alle år for å sikre skigruppa inntekter til drift. 

Det fungerer slik at alle aktive medlemmer opp til og med de som er i 16-årsgruppa kjøper 10 stk julekalendere av klubben for til sammen 500 kroner, som medlemmene igjen selger i sitt nabolag, familie eller til andre bekjente for 50 kr/stk. Pengene fra salget beholder dere selv. 

Under hver luke i kalenderen skjuler det seg et nummer, og har man rett nummer vinner man en premie fra våre sponsorer og snille givere. 

Julekalendere deles ut på treninger i uke 47 og 48 til de som har betalt. Faktura for betaling sendes på epost fra MinIdrett 14. november med kort betalingsfrist. Beklager at vi er litt sent ute. Om du ikke mottar epost med faktura er det enten fordi du ikke er oppført som medlem, eller fordi epostadressen som er registrert er feil. Ta da i så fall kontakt med oppmann for din gruppe. 

Skigruppa oppfordrer til deltakelse i dette for å sikre vår aktivitet. Vi kan imidlertid ikke pålegge deltakelse i dugnadsarbeid, så om du ikke ønsker å bidra så ta kontakt med din oppmann så vil utsendt faktura bli kreditert.  
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline