Er du klar for søndagsjoggen?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 9. Mai 2019

Førstkommende søndag 12. mai starter vi opp med søndagsjoggen igjen.

Skigruppa fortsetter selvsagt med søndagsjoggen for utøvere fra 11 år (f. 2009) og oppover. Søndagsjoggen er rett og slett noe du ikke kan gå glipp av!

Det er seks år siden vi lanserte søndagsjoggen for alle utøvere, søsken, foreldre, tanter, onkler og de som kan røre på seg fra 11 år og oppover! Det har vært en kjempesuksess, og vi satser selvfølgelig på å fortsette suksessen.

Første søndagsjogg i sesongen 2019/20 blir søndag 12. mai, og med unntak av skoleferier holder vi det gående helt frem til skiføret kommer.

Treningskonseptet fungerer som følger:
Vi møtes kl. 10:00 i Skulleruddumpa hver søndag i treningssesongen med joggesko, drikke og godt humør. Før treningsstart opplyses det om to-tre ulike lengder på løpeturen, f.eks. én tur på 1 time, én tur på 1,5 t og én tur på 2 t. Utøveren velger selv hvilken lengde han/hun ønsker å være med på, og av den grunn vil hver enkelt gruppe også kunne bli delt opp underveis pga. tempoforskjeller.

Søndagsjoggen skal være en rolig langtur med fokus på det sosiale og naturopplevelsen. Foreldre hjelper til med å holde gruppen samlet og vi går i alle bratte oppoverbakker.

Konseptet skal være foreldrestyrt, og vi er derfor avhengig av at foreldretrenere og andre voksenpersoner blir med og tar ansvar. Dette er en treningsøkt på lik linje med vanlige fellestreninger i midtuka, og en økt der både barn og voksne kan trene sammen. Hva er vel bedre enn å starte søndagen med en tur i Østmarka?
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline