Anton Brenner har tatt sitt valg!

Postet av Bækkelagets SK den 21. Mai 2019

- Fra venstre på bildet: Victor Olivares(utviklingssjef i BSK), Pål Trælvik(Generalsekretær i BSK), Anton Brenner, Tom Arild Vestby(styreleder i BSK innebandy), Andreas Thon Aasheim(styremedlem i BSK innebandy).


Bækkelagets Sportsklub - Innebandy kapret en av Norges mest attraktive trenere.


Anton Brenner forlater eliteserien til fordel for Bækkelagets Sportsklub i 1 div. Øst. Brenner vil lede klubbens herrelag og klubbens G17 lag. I tillegg vil Brenner få en sentral rolle i utviklingen av klubbens sportslige plan, dette området er noe som Anton Brenner har ett sterkt ønske om å bidra på. 


Bækkelagets Sportsklub sine visjoner var avgjørende for dette valget, sier Anton Brenner.

 "Klubben vil virkelig satse på innebandy, de har en plan og de har ett ekstremt sterkt fundament for å lykkes med planene sine.  BSK er kanskje den mest spennende innebandyklubben i Norge pr. dags dato slik jeg ser det. Som en av de mest ressurssterke idrettsklubbene i Norge med en velfungerende administrasjon med 12 fulltidsansatte som står 100 % bak innebandysatsningen så har man ett veldig godt fundament til å lykkes.


På toppen av det så bygger BSK Norges flotteste flerbruksarena(http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena) med hele 4 innebandyflater, 1400 KVM helsestudio, turnsal, 3vs3 cagefotball, dansesal, kampsportsenter og mye mer under samme tak. På toppen av det vil elitearenaen til BSK arena ha 1800 sitteplasser når den står klar om 3 år!


Bare kort tid etter at klubben vedtok at det skulle satses på innebandy, så setter de i gang med å få på plass en jente/ damesatsning også! Det gleder meg at de står for det de sier- med handling! http://www.bekkelagets.no/blog/post/144353/endelig---dameinnebandy-i-bsk?ispage=true "


I slutten av mai måned setter Anton Brenner i gang med jobben med å utvikle våre G17 spillere og vårt Herrer A-lag. Vi ønsker Anton lykke til og vi gir han vår fulle støtte!Sportslig hilsen


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Tom Arild Vestby

Leder

BSK innebandy
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline