Ny deltakerrekord i Brannfjell Opp!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 26. Sep 2019

Med hele 237 deltakere på start ble det i kveld satt en solid ny deltakerrekord på skigruppa sitt tradisjonsrike Brannfjell Opp motbakkeløp. Supergledelig at vi klarte å samle så mange løpere også fra andre grupper i BSK enn skigruppa. Spesiell kudos til fotballgruppa som stilte mannsterke med godt over 60 personer til start, men vi hadde også deltakere fra håndball, friidrett, orientering og innebandy i år.

Aller raskest opp langløypa fra Middelalderparken til Brannfjelltoppen var skigruppas egen Vegard Lund Røer som gjorde unna den krevende løypa på tiden 16:17 som også er ny pers for Vegard. Langløypa er forøvrig aldri kontrollmålt i lengde, men utallige Strava-spor tilsier at løypa er ca 3,6 km og rundt 200 høydemeter. 

Men Brannfjell Opp! er ikke bare seriøs konkurranse for eliten, det er vel så mye en sosial og gøyal konkurranse på tvers av årsklasser og idretter. Yngste deltaker var 3 år! 

Gøy var det også med snaut 30 spreke foreldre som stilte opp i egen foreldreklasse! 

Bildet over viser starten for 2008-2009 kullene som startet fra sletta, rett nord for ankerpunktet til polarskipet Norge.  Under følger noen andre stemningsbilder. 

Resultatlister er lagt ut på våre resultatsider her: http://ski.bekkelagets.no/p/16669/resultater 

Klassevinnere i de rangerte klassene over 11 år kan få gratis startnummer til Oslos Bratteste førstkommende lørdag ved henvendelse til pingierd@gmail.com. Det er nok en viss sannsynlighet for at ikke alle klassevinnere orker å stille på nytt motbakkeløp allerede om to dager, så om du ikke vant men befinner deg i toppen av lista så ta kontakt så kanskje det er en billett til overs. 

Vi takker alle som bidro til å arrangere løpet, og håper å se alle igjen (og flere til) til neste år. Dette løpet går alltid av stabelen siste torsdag før høstferien. 

Noen flere bilder: 

Før start på toppen av Brannfjell

Vinner av langløypa - Vegard Lund Røer mot mål
Vinner av løypa fra Ekebergrestauranten - Nicolai Haug mot mål
Startfeltet 2010-2011På vei mot toppen!På vei mot toppen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline