Ja, til BSK Arena på Ekstraordinært årsmøte

Postet av Bækkelagets SK den 11. Des 2019

Tirsdag kveld samlet klubben seg til ekstraordinært årsmøte for å stemme om realisering av nye BSK Arena. Det var kø i døren, nærmere 200 tilstede og til slutt talte møtet 154 stemmeberettigede. Styreleder Øystein Sundelin, redegjorde for klubbens historikk, samt bakgrunn og prosess frem til dagens møte. Generalsekretær fra Oslo Idrettskrets, Magne Brekke fortalte om samarbeidet mellom BSK og OIK og samarbeidspartneren vi i fellesskap vil få i det nye anlegget, Lambertseter VGS. 

BSK`s Generalsekretær, Pål Trælvik ga et grundig innblikk i de økonomiske sidene av prosjektet og hvordan prosjektet skal realiseres. Som støtte på de byggtekniske og prosjektmessige sidene var vår innleide prosjektleder Simen Bakken tilstede. 

Alle de fremmøtte lyttet ivrig og det er åpenbart et enormt engasjement om å videreutvikle klubben for fremtiden med nytt anlegg. Ved opptelling var svaret klart: 154 stemmer for, 0 blankt og 0 mot. 

Bækkelagets Sportsklub går med dette inn for å realisere sine anleggsplaner og dersom alt går som planlagt vil klubben åpne sin nye storstue, muligens Norges største idrettsanlegg allerede høsten 2022. 


«Jeg er ydmyk og rørt over at mer enn 150 stemte for at BSK skal få en ny arena– en samlingsstue for alle oss på Bækkelaget!

Ingen stemte mot! 

Et fantastisk engasjement og iver etter å få vedtaket på plass fra mange. Saken har vært redegjort for og informert om de siste 4 årene, og da er det gøy å runde den første rundingsbøyen.

Mye arbeid gjenstår de neste årene. Målet er at vi skal få Arenaen på plass til sommeren 2022».

 

Pål Trælvik 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline