Hjelp til snøproduksjon

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 20. Des 2019


Skigruppa ønsker å tilrettelegge for skitrening og skileik i nærområdet vårt på Ekeberg. De siste årene har vi fått til det takket være en gjeng ildsjeler som har operert våre to snøkanoner og vårt flotte beltedyr som prepper løyper.

Vi trenger nå sårt hjelp av flere foreldre (og gjerne eldre utøvere) som kan ta i et tak og hjelpe til med snøproduksjonen når det brått blir kaldt i januar. Da haster det med å skrape sammen noen som kan hjelpe til med å sette opp og overvåke snøkanonene slik at vi er trygge på at det er snø og ikke vann som produseres. Målet er å ha en gruppe på 15-20 aktuelle navn som vi kan henvende oss til når kulda setter inn, slik at forhåpentligvis 2-3 stk kan stille opp en kveld. Det er en enkel men viktig oppgave, og det er ikke forpliktende å melde seg. Vi vet ikke hvilke datoer det blir kaldt, og vi har selvsagt full respekt for at det ikke vil passe for mange en gitt dag. Derfor ønsker vi også å være en stor gjeng aktuelle personer.  

Opplæring vil bli gitt, ingen forhåndskunnskaper nødvendig. 

Vi håper at nettopp DU føler et visst ansvar for å hjelpe til med å tilrettelegge skiforhold lokalt for barna våre, og melder deg som aktuell. Om vi ikke klarer å stille folk får vi ikke til å lage snø til vinteren. 

Påmelding: http://palisoft.no/bsk/?arrid=28

Mer info kan gis av Tore Bye (tore.bye@glasopor.no, 941 57 704)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline