Takk for et flott KM!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 27. Jan 2020

KM 2020 på Skullerud er historie. Og for et KM det ble, til tross for en håpløst dårlig snøvinter så langt. TUSEN TAKK til alle som bidro i forkant, under og etter helgen for at dette skulle bli den suksessen det ble. Det er ikke få timer dugnadsinnsats som er lagt ned. 

Vi hadde tilsammen rundt 1800 løpere til start fordelt på de to dagene. Det er ca 1 løper per meter løype om vi hadde kjørt fellestart, noe det heldigvis ikke var denne gang. Tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere og publikum er utelukkende positive, stemningen var bra og når man titter ut vinduet i dag mandag så tror jeg vi også kan slå fast at vi tross alt hadde værgudene med oss. 

En spesielt stor takk til Morten Skjørtvedt som nok en gang tok på seg rennlederansvaret og Cecilie Clement som er arrangementsansvarlig i skigruppa. Dere er helt suverene! 

Synes punktum ble satt på en verdig måte da vår rennleder Morten attpåtil dukket opp i full mundur på TV2-nyhetene på søndagskvelden. 

PS: For de som er opptatt av resultatlister så ligger de på KM-sidene våre. I tråd med barneidrettsbestemmelsene er ikke løpstider for klasser under 11 år publisert på nett. 

Stolt BSK-hilsen fra

Pål Christian,
leder skigruppa


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline