Presentasjon hopp/kombinert

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 29. Okt 2014

Hopp/kombinert 7-12 år

For alle hoppere er det følelsen av å fly som er drivkraften. Vi får det til!

Om høsten har vi trening på Bekkelaget Skole mandager klokken 19-20. Første gang er mandag etter skolens høstferie, dvs. ca. 10. oktober.Har du lyst til å bli med oss så møt opp her. Vi hopper bla. på trampoline og gjør andre øvelser for å trene spenst og balanse.

Om vinteren hopperen vi mye i Linderudkollen, som har bakker i alle størrelser, fra 10-metersbakke og oppover. For alle hoppere er det følelsen av å fly som er drivkraften. Målet er å fly lengst mulig, så presset på foreldre og trener for å hoppe i større bakker blir stadig sterkere. Med moderne utstyr og V-stil går gutta raskt over i bakker der de kan hoppe 40 eller kanskje 70 meter.

Hoppgruppa består av ca. 20 tøffe gutter mellom 7 og 16 år. I desember tar vi med oss familien og drar på tur og treningssamling til Raufoss. Her hygger vi oss i fine hoppbakker og badeland. På bildet t.h. er alle de yngste gutta samlet i bakken på turen til Raufoss.

Evigunge Erling Johanssen er trener for de yngste, samtidig som han preparer nye og gamle hoppski og skrur bindinger. BSK har masse utstyr som lånes ut til nye tøffinger, så du slipper å kjøpe alt hvis du vil prøve deg.

Trener 7-12 år, styremedlem og primus motor:
Erling Johanssen, tlf. 22 29 44 70 (p), erjohan2@online.no

Oppmann 7-12 år:
Leif Lippestad, tlf. 22 74 65 45 (p), Leif.Lippestad@KonicaMinolta.no

(artikkelen fortsetter under bildet)
Hopp/kombinert 13 år og eldre

I BSK har vi fortsatt 5-10 hoppere som er 13 år og eldre. Fra 13 år trener man i Kollenhopp, som er et treningsfellesskap for alle hoppere og kombinertløpere i Oslo og Akershus.

Vi er stolte av hoppere vi utvikler i BSK og Kollenhopp. Mange har hatt flotte plasseringer i NM og andre landsdekkende renn for senior. Kent Johanssen har vært den mest kjente, med sølv i VM i 1991 som høydepunkt i sin karriere. Kanskje har vi en ny ener som ham i våre rekker i dag? Mange har i hvert fall flotte resultater de siste sesongene. Og de som ikke kommer langt hopper langt likevel - Anders Vien er ukjent utenfor klubbens rekker, men han fløy hele 185 meter i Vikershund, med en følelse alle kan misunne ham...

Kontaktpersoner:

Oppmann junior/senior: Jarle Sjøen, tlf. 90 77 00 57 (m)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline