- Håper på stappfull hall

Postet av Torbjørn Andersen den 21. Jan 2015

Ørjan Antonsen tror på seier mot Akerselva i eliteserien i innebandy. BSK vil bli ledet av Vebjørn Olaussen. Lennart Johansson trakk seg etter tapet forrige helg.

BSK ligger helt nederst i eliteserien med ett poeng på 12 kamper.Det er fire poeng opp til Sveiva på kvalifiseringsplassen. Opp til Nor92 og Akerselva er det hele 10 poeng.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Slo dem i fjor
- Vi har vært gjennom en tøff sesong med mye stang ut. Vi håper at lykken snur i kampen mot Akerselva, sier Ørjan Antonsen, som er BSK sin kaptein.

Han mener BSK-laget er godt nok til å slå Akerselva.

- Vi spilte jevnt med begge topplagene Slevik og Tunet og i kampen mot Nor92 holdt det ikke helt inn, sier Antonsen.

Han minner om at BSK-laget slo Akerselva i begge sine kamper i fjorårets sesong.

- Vi slo dem begge ganger, har møtt dem flere ganger og alltid spilt jevnt mot dem, sier Antonsen.

I denne sesongen ble det 3-7 i lagenes første møte. Perioderesultatene var 1-1,1-2 og 1-4.

- Vi hang med ganske lenge i den kampen og det var litt sånn stang ut som resten av sesongen har vært, sier fungerende hovedtrener Vebjørn Olaussen.


Johansson trakk seg
Kampen mot Akerselva blir første kamp uten Lennart Johansson på benken. Johansson har gitt seg som hovedtrener for Bækkelagets innebandylag i eliteserien.

Han trakk seg etter kampen lørdag 17. januar. I den kampen tapte Bækkelagets innebandyherrer 5-6 mot Nor92 etter å ha ledet 5-4 åtte minutter før full tid.

Grunnen til at Johansson gir seg som hovedtrener for laget er at han føler at han ikke fikk ut lagets potensial.

- Denne sesongen var egentlig en ekstrarunde etter forrige sesong. Vi klarte ikke å få tak i ny trener og vi ville veldig gjerne ha ham med en sesong til. I fjor var vi veldig i flytsonen og i år har vi ikke vært det. 1 poeng etter 12 kamper gjorde at Lennart trakk seg. Han følte ikke at han fikk ut lagets potensial, sier innebandystyrets leder Sverre Lund.


Vil hedre Lennarts innsats
Assistenttrener Vebjørn Olaussen overtar laget.

- Det blir en intern løsning med meg som hovedtrener ut sesongen. I tillegg kommer jeg til å ha med meg et spillerråd, sier Olaussen.

Han vil gjerne hedre Lennart Johanssons innsats med en seier mot Akerselva.

- Det kan hende at spillergruppen får et løft for å hedre Lennarts innsats for laget. Forhåpentligvis vil spillergruppen gi noe tilbake til ham og det kan gjerne være en seier, sier Olaussen.

Han håper at publikum kjenner sin besøkelsestid til kampen mot Akerselva. Den spilles lørdag 24. januar klokka 15.30 i Bækkelagshallen.

-Vi håper på stappfull hall. Det hadde vært veldig hyggelig om noen bruker noen timer en lørdag ettermiddag for å se på oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å levere en seier, sier Vebjørn Olaussen.


Les mer: Ble trøstet av Leah
Les mer: Ble bortdømt mot Nor92
Les mer: Vil til VM

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline