Etablerer spillerråd

Postet av Torbjørn Andersen den 27. Jan 2015
BSK Innebandy har etablert et spillerråd som skal hjelpe trener Vebjørn Olaussen ut sesongen.

Spillerrådet består av tre nøkkelspillere i laget: keeperen Andreas Aasheim, kapteinen Ørjan Antonsen (bildet) og nøkkelspiller Erik Nielsen de Santana.

- De skal hjelpe meg som trener og jeg kan trekke veksler på dem. Så håper vi at styret jobber med en langsiktig løsning på trenersiden, sier Vebjørn Olaussen.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)


Savner en goalgetter
Det ble et nytt tap for laget i siste seriekamp mot Akerselva.

- Vi spilte en god kamp, vant skuddstatistikken og produserte mange sjanser men vi fikk ikke ballen mellom stengene. Spillerne, spillerrådet og jeg var veldig skuffet etter kampen. Vi hadde fortjent litt bedre men savner en goalgetter. Tre av våre beste goalgettere fra i fjor spiller ikke for oss mer, sier Olaussen.

Verken treneren eller spillerne har gitt opp kampen om å overleve i eliteserien.

- Vi føler at vi har spilt og kan spille jevnt med de fleste lagene i divisjonen. Den eneste kampen der vi var virkelig dårlige var i første kamp mot Sveiva da vi tapte 3-14, sier Olaussen.


Nøkkelkamp mot Sveiva
Nettopp Sveiva er neste motstander søndag den 1. februar klokka 18.00 i Rommenhallen.

- Vi fikk så hatten passet i den første kampen mot dem og har noe å revansjere. Vi har rett og slett en liten høne å plukke med dem i kampen. Vi slo dem i to seriekamper og i Oslo Cup i sesongen 2013/2014, sier Olaussen.

BSK må vinne mot Sveiva for å beholde plassen i eliteserien ellers er det kun teori som gjør at laget kan berge plassen. Før kampstart er det fire poeng som skiller mellom Bækkelaget på direkte nedrykksplass og Sveiva på kvalifiseringsplass på eliteserietabellen.

Sveiva har en kamp mindre spilt enn Bækkelaget. De møter Tunet på bortebane den 28. januar.


Les mer: Akerselva ble for sterke
Les mer: - Håper på stappfull hall
Les mer: Ble trøstet av Leah


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline