Ber om publikums hjelp

Postet av Torbjørn Andersen den 12. Feb 2015
Innebandyherrene spiller sin neste kamp lørdag 14. februar klokka 15.30. De håper folk tar turen innom Bækkelagshallen for å se eliteseriekampen mot Greåker.

- Vi oppfordrer folk til å komme for å se på oss klokka 15.30 og vil bruke noen timer på en kamp med oss. Vi håper folk vil støtte et lag som trenger supportere i ryggen. Spillerne hadde også satt stor pris på om det kom mange tilskuere og var god stemning i hallen, sier Vebjørn Olaussen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og BSK Innebandy (foto)


Møter godt lag
BSK møter et veldig godt lag i Greåker, som før kampen ligger på andreplass i eliteserien. Greåker vant også 7-6 mot Tunet i sin siste kamp. I den kampen vant BSK sin motstander første periode med hele 5-1.

- Vi møter et godt lag som har fått skikkelig sving på sakene sine denne sesongen. Det blir en tøff kamp men vi har som mål å vinne alle kampene vi går til. Vi kan ikke garantere seier, men det er ikke umulig, sier Olaussen.


God stemning i laget
Han har kommet seg etter skuffelsen mot Sveiva og 6-7 tapet.

- Jeg var skikkelig skuffet etter den kampen. Det var noen dårlige dommeravgjørelser og vi hadde fortjent å ta alle poengene, sier Olaussen.

Til tross for at laget liigger nederst på tabellen forteller han om god stemning og en skadefri tropp.

- Det er godt humør innad i laget og vi har hatt flere gode treninger i det siste, sier Vebjørn Olaussen.


Les mer: Seriemester og nedrykk i samme sesong?
Les mer: Tapte bunnkampen
Les mer: Etablerer spillerråd
Les mer: Akerselva ble for sterke

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline