Dramaet på BSK-benken

Postet av Torbjørn Andersen den 2. Mar 2015

En time før avkast i kampen mellom BSK Håndball Elite og Levanger fikk laget en gedigen utfordring: hovedtrener Jan-Ivar Lorentzen rakk ikke flyet til Oslo pga. flystreik.

- Han ringte meg en time før kamp og jeg måtte steppe inn. Selvfølgelig svarte jeg ja på en slik henvendelse, sier Ståle Petersen.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto) i Bækkelagshallen


Ingen drømmestart
Han fikk ingen drømmestart med BSK-jentene i kampen mot Levanger. Etter fem minutters spill stod det 0-4. BSK-jentene virket som de ikke var til stede i nuet i det hele tatt.

Etter hvert våknet jentene fra vinterdvalen. Tiril Marstein utliknet til 6-6 etter 18 minutters spill. Trine Knutsen sendte hjemmelaget i ledelsen med 9-7 etter 22 minutters spill. Da trodde hjemmepublikummet at det endelig skulle komme en seier i den veldig viktige nedrykkskampen.


Nytt håndballdrama
Levanger ga seg likevel ikke. Ved pause var stillingen 10-10. Utover i den andre omgangen fulgte lagene hverandre tett med BSK et eller to mål foran.

På slutten ble det et nytt håndballdrama. Ingeborg Ellingsund sendte BSK i ledelsen 20-18 sju minutter før slutt. Publikum trodde på nytt på seier.


Avgjørende utvisning
Gjestene fra Levanger ville det annerledes. De utliknet først til 20-19 med 55.38 på klokka. Så skjedde det som ikke skulle skje. Tiril Marstein fikk BSK sin første utvisning etter 58.41.

Levanger tok timeout og brukte cirka et halvt minutt til å utlikne til 20-20 med 59.14 på klokka. BSK fikk spille resten av kampen i angrep men klarte ikke å score. De hadde også en timeout med drøye 40 sekunder igjen å spille. Dermed endte kampen 20-20.

- Jentene kriger kjempebra og det er mye vilje i laget. Alle gir alt og innsatsen er kjempebra. Utvisningen på slutten av kampen blir avgjørende, sier Ståle Petersen.

NB! Noe av det mest positive i kampen var hvordan Lise Moe og Tiril Marstein i samarbeid med målvakt Frida Finstad løste det defensive ansvaret.


Kampfakta:
Bækkelagets SK - Levanger HK 20-20 (10-10)
1.divisjon håndball, damer.
Bækkelagshallen. 65 tilskuere

BSK: Henriette Lunde, Frida Strand Findstad - Caroline Smith 3 (1), Ingrid Loftheim, Helen Høien, Trine Knutsen 6, Madeleine Fivelsdal 3, Ingeborg Ellingsund 3, Linn Magnset, Rebekka Gjerstrøm, Lise Agnethe Prytz Moe 1, Mathilde Spieler Palmers 1, Tuva Marstein 2 og Tiril Marstein 1.
Målscorere Levanger: Julie Nygård 5, Christina Rostad 5, Janne Håvelsrud Eklo 4, Ewa Andreiewska 4 og Maja Nordseth 2.

Utvisninger:
BSK: 1x2 min. Levanger: 1x2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen (Sarpsborg IL) og Ismet Kvakic (Rygge HK).

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline