Har du husket å melde deg på Norway Cup?

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 1. Mai 2015Mange utøvere og foreldre fra skigruppa har meldt seg til Norway Cup-jobbing, men vi har fortsatt behov for flere. Har du husket å melde deg på? Vi trenger hjelp fra alle utøvere og foreldre.


Vi oppfordrer alle våre medlemmer og foreldre til å melde seg som funksjonærer. Norway Cup er ikke bare verdens største fotballturnering, det er også en unik anledning til å bli mer kjent med Bækkelagets Sportsklub og menneskene i nærmiljøet - samtidig som du gir et godt arbeidsbidrag til skigruppa.

Det er mange funksjonærstillinger og alle kan ta del i eventyret Norway Cup og oppleve på nært hold hvor viktig idrettsglede er for barn og unge fra hele verden.

Hvorfor skal så du egentlig jobbe som frivillig? Vel, egentlig burde det ikke være noe spørsmål en gang, men vi gir deg noen grunner til hvorfor DU skal jobbe dugnad i Norway Cup.

  • Først og fremst er Norway Cup den viktigste inntektskilden til Skigruppa.
  • Norway Cup er også svært miljøskapende. Du møter nye utøvere og familier og får nye venner.
  • Samholdet på sletta er fantastisk.
  • Norway Cup er sosialt og gøy både for utøvere og foreldre.
  • Utøverne får gavekort til egen lomme.
  • Har du over 5 skift får du redusert pris på snøsamlingen og andre økonomiske støtteordninger på nasjonale konkurranser og samlinger.

Norway Cup er gøy og det er et minne for livet – enten man er spiller, funksjonær eller begge deler! Vi trenger hjelp fra alt fra de yngste barna til foreldre, tanter, onkler og besteforeldre. Her kan alle bidra!

Her finner du mye nyttig informasjon og tips til hvordan du melder deg på til jobbing:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline