50 plasser igjen på akademiet

Postet av Torbjørn Andersen den 24. Aug 2015
Det lønner seg å være rask dersom du skal ha en plass på BSK-akademiet. Det er cirka 50 plasser igjen pr. dags dato.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

Nå utvides Bækkelagets Sportsklub (BSK) sitt fotballakademi til et Allidrettsakademi. Nye idretter som kommer er håndball, friidrett, innebandy, ski og frilek.

Akademiet utvides med flere idretter og utvider også trenerstaben med sterke navn:
* Simen Strømberg, elitespiller i håndball
* Ulf Andersson, nyansatt dametrener for 2. divisjonslaget i håndball for kvinner
* Ole Magnus Fløystad, innebandy
* Teodor Olving, innebandy. Sistnevnte var også friidrettsinstruktør på akademiet i sommer.


Åpent mandag til fredag

BSK Fotball startet helårs fotballakademi høsten 2014. Akademiet har vært en stor suksess og har økt i deltakerantall hver eneste uke. Nå er det over 130 barn innom akademiet i løpet av en uke.

Fra høsten 2015 utvides akademiet til et AllIdrettsakademi hvor vi også tilbyr Håndball, Friidrett, Innebandy, Svømming, Ski og Frilek! Akademiet vil fortsatt være basert på et samarbeid med Telenor Xtra.

BSK Akademiet vil ha åpent mandag til fredag mellom klokka 13.00 og 17.00. Det vil også holde åpent ved skolenes planleggingsdager. Oppstart høsten 2015 vil være mandag 17. august (uke 34).


Får varmt måltid
Akademisjef Victor Olivares er helt sikker på at utvidelse med flere idretter vil gjøre interessen for akademiet enda større. Han tror ikke minst det vil gi barna et meget godt og bredt tilbud.

Selv om Allidrettsakademiet nå utvider den sportslige aktiviteten er det fortsatt fullt fokus på både kosthold, pedagogisk kyndig leksehjelp, fair play og trening av sosiale ferdigheter. Blant annet får barna et varmt måltid hver dag.Tilbyr henting

Tilbudet er for jenter og gutter som går i 1. klasse og helt opp til 7. klasse, men det åpnes også dørene for førskolebarn enkelte dager.

På allidrettsakademiet tilbys også henting fra din barnehage/skole og det tilbys varm mat hver eneste dag når barna kommer til akademiet.

På akademiet venter dedikerte trenere for å følge opp ditt barn. Dette er trenere som er knyttet til Bækkelagets Sportsklub. Ved at barna får lov til å prøve forskjellige idretter så vil vi greie å finne rett barn til rett idrett og allikevel ta vare på det sosiale.

De som jobber med allidrettsakademiet er veldig strenge med at mandager og tirsdager er det full fokus på lekser. Det setter av en hel skoletime til dette med dyktige pedagogiske ledere i tidsrommet fra klokka 13.30-16.30.

Les mer om akademiet her
Påmelding til akademiet gjøres herKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline