Bygger nytt lag

Postet av Torbjørn Andersen den 1. Sep 2015
Bækkelagets innebandylag for herrer må bygge et nytt lag foran den kommende sesongen i 1. divisjon. Laget mangler fortsatt en ny hovedtrener.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og BSK Innebandy (foto)

Laget rykket i vinter ned fra eliteserien og skal i høst spille 1. divisjon Østlandet. Siden nedrykket har 13 spillere valgt å forlate klubben.

- Frem til vi får en ny hovedtrener på plass har jeg sagt meg villig til å dra lasset og ta laget en periode, sier Vebjørn Olaussen, som var assistenttrener også den forrige sesongen.

Med den spillerflukten klubben har opplevd er det ingen ambisjoner om å rykke direkte opp.

- Målet vårt er å bygge fra bunnen av. Vi vet erfaringsmessig at det er tre-fire gode lag i Østlandsserien, men det burde ikke være noe problem å beholde plassen, sier Olaussen, som gleder seg over at veteranen Erik Nielsen de Santana trolig blir med videre.

- Vi håper at vi kan benytte oss av rutinen hans, sier Olaussen.

Han vil bygge opp et nytt lag fra grunnen av.

- Vi må prøve og bygge opp den yngre garden i klubben. Vi har allerede hentet opp seks-sju spillere fra G16-laget vårt. De kan bli veldig bra, men de er fortsatt ganske unge. Inkludert dem har vi signert 15 spillere på kontrakt. Vi henter kanskje noen flere spillere opp også før seriestarten, sier Vebjørn Olaussen.

Innebandyherrene starter med første kamp den 26. september mot Vålerenga på hjemmebane i Bækkelagshallen.

Sjekk: Hele terminlista (innebandy.no)
Les mer: BSK søker ny hovedtrener
Les mer: Må spille 1. divisjon
Les mer: - Rekrutteringen er god

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline