Nye triumfer for innebandyherrene

Postet av Torbjørn Andersen den 26. Okt 2015BSKs innebandyherrer fortsetter poengfangsten i 1. divisjon avdeling øst. Det ble også ny seier i Regionscupen med Erik De Santana tilbake på banen.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)


- Vi tapte et poeng mot BVHIF. Det var mye skuffede spillere etter den kampen. Vi var litt for lite spillere og spilte på parkettdekke som vi ikke liker. Vi spilte også bare med tre backer i kampen, sier hovedtrener Vebjørn Olaussen.
Vant på straffeslag
BVHIF kunne også stukket av med seieren siden laget ledet 9-8 da det gjenstod 45 sekunder av kampen. BSK-herrene utliknet til 9-9 med ti sekunder igjen på klokka.

I straffekonkurransen viste BSK-keeper Mats Lambech seg fra sin beste side og reddet alle straffeslagene til BVHIF. Det endte dermed med to poeng til BSK-herrene.

Dagen etter var det Regionscup mot Frelsesarmeen, Det skulle bli en langt bedre kamp av BSK-laget. Hele 14-1 stod det i målprotokollen da kampen ble blåst av.

- John Hornslien fra G16-laget fikk sin debut i den kampen. Det er moro at de unge spillerne kommer inn og leverer. Baklengsmålet var ikke hans feil. Erik De Santana var også tilbake i aksjon, sier Olaussen.De Santana skal hjelpe til
Erik De Santana kan ikke love at han stiller på hver eneste kamp fremover.

- Jeg har et lite pauseår der jeg holder på med husbygging. I tillegg har jeg full jobb og to små unger, sier De Santana og fortsetter:

- Planen er å hjelpe til på noen kamper fremover også, men jeg rekker ikke å være med på alt av treninger osv. Det er tiden som ikke strekker til, sier De Santana.Møter Øreåsen neste kamp
Neste kamp for innebandyherrene er mot Øreåsen. Den kampen spilles i Bækkelagshallen lørdag 31. oktober klokka 16.00.

- Vi henter nå opp to spillere til fra G16-laget til resten av sesongen. Målet vårt er å heve de lokale ungguttene, sier Olaussen og fortsetter:

- Vi har noe å hevne i kampen mot Øreåsen, sier Vebjørn Olaussen.KAMPFAKTA:
1. divisjon avdeling øst:
Bærums Verk og Hauger (BVHIF) - BSK 9-9 (3-3, 4-3, 2-3) (0-1) etter straffer. Vetle Hobbesland 3-0, Alexander Simonsen 2-1, Petter Lambech 2-1, Alexander Nodland 1-2, Oskar Sjåvåg 1-0, Erik Thingnes 0-1 og Bjørn Fredsted 0-1 (Mats Lambech reddet alle straffene til BVHIF og BSK satte 2 av 3. Så BVHIF 1 poeng, BSK 2 poeng)

Regionscupen menn 3 runde:
Frelsesarmeen - BSK 1-14
. (0-6 ,0-2, 1-6). 3+3 Mats Lambech, 2+3 Erik Thingnes, 1+2 Vetle Hobbesland, 1+2 Alexander Nodland, 2+0 Jens Moser, 2+0 Bjørn Fredsted, 1+2 Erik De Santana, 0+2 Fredrik Sundell, 0+1 Ole Magnus Fløgstad. Dagens debutant, John Hornslien kom inn for Mats da det var gått cirka 30 minutter av kampen.

Hele terminlisten (innebandy.no)
Les mer: Tredje strake seier
Les mer: BSK knuste PorsKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline