- Vi vil ta tre poeng

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Des 2015

Innebandyherrene ligger på tredjeplass i 1. divisjon avdeling øst etter halvspilt sesong. Søndag 20. desember er Vålerenga motstander i Teglverket Idrettshall.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Målet er å ta tre poeng i alle kampene vi spiller resten av sesongen så får vi summere opp til slutt, sier hovedtrener Vebjørn Olaussen.


Slo Korsvoll i cupkamp
Laget kommer fra to strake serietap i kampene mot Lillestrøm og Haugerud. BSK slo Korsvoll i cupkamp men tapte 1-14 mot Akerselva i treningskamp nylig.

- Akerselva er et av de beste lagene i Norge, men det var god læring, sier Olaussen.

I 1. divisjon avdeling øst ligger laget på en tredjeplass etter halvspilt sesong. Haugerud topper tabellen med ni strake seirer og 27 poeng. Lillestrøm er nummer to på tabellen med 24 poeng. BSK-laget har 20 poeng etter halvspilt serie.


- 80 prosent BSK-gutter
- Vi varierer litt i prestasjonene men det visste vi siden vi har et ungt lag. Det er 80 prosent BSK-gutter på laget og de har fremtiden foran seg, sier Olaussen og fortsetter:

- Vi er ved godt mot og nå skal vi møte alle lagene en gang til. Det er spesielt i noen kamper jeg håper at prestasjonene øker, sier Olaussen.


To nye spillere

BSK-laget er siden sist forsterket med to nye spillere. Atle Billing er kommet på lån fra Akerselva ut sesongen. Johan Solem er også kommet inn. Han kommer på lån fra Tunet ut sesongen.

- Begge ønsket mer spilletid og det kan de få hos oss. Det er to backer som vi håper vil forsterke laget vårt, sier Olaussen.

Kampstart for søndagens kamp i Teglverket Idrettshall er klokka 14.00.


Tabellen (ekstern lenke)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline