- Mye må til for eliteseriespill

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Feb 2016

Erik Nilsen de Santana mener at mye må styrkes rundt laget dersom BSK skal spille eliteserie i innebandy allerede fra høsten 2016.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Vi er gode nok til å rykke opp men Haugerud gir neppe fra seg 1. plassen. Dersom Haugerud skulle gi fra seg 1. plassen og BSK ender med kvalifiseringsspill til eliteserien, kan det godt være at laget vinner, sier Erik Nilsen de Santana.


- Har godt av å modnes
Han mener likevel at det er mye som må forbedres dersom BSK-laget skal tenke eliteseriespill allerede fra høsten 2016.

- Etter min mening må Vebjørn Olaussen få hjelp på trenersiden, treningsdosene må økes, støtteapparatet må styrkes og spillerstallen må styrkes med spillere med eliteserieerfaring. Etter min mening har laget godt av å modnes et år til i 1. divisjon, sier Nilsen de Santana.


Startet med tre rekker
BSK-laget slo nylig Ajer med 9-7 etter en jevn og spennende kamp.

- Vi startet med tre rekker fra start av i kampen siden Ajer er et lag vi skulle slå. Vi startet greit og Henrik Haga scoret blant annet sitt første mål på A-laget i en seriekamp, sier Nilsen de Santana.

I den andre perioden gikk det ikke fullt så bra.

- Andre periode var en mellomperiode for oss. Det er fullt fortjent at vi tapte den. Mot slutten av perioden kom vi oss etter at vi gikk ned på to rekker, sier Nilsen De Santana.


Neste kamp mot Holmlia
I den tredje perioden ble det spenning helt til siste slutt i kampen selv om BSK gikk ned på to rekker. Helt på slutten stod det 8-7 til Bækkelagets Sportsklub. BSK lyktes å sette en ball i det åpne buret til motstanderlaget. Det endte dermed med en 9-7 seier.

NB! Neste kamp for BSK-laget spilles borte mot Holmlia. Kampen spilles lørdag 20. februar kl. 14.00 i Holmliahallen.


Kampfakta:
1. divisjon innebandy avdeling øst:

BSK - Ajer 9-7 (3-1, 1-3, 5-3)
Poengene: Vetle Hobbesland 3-0, Erik De Santana 2-1, Jens Moser 2-0, Alexander Simonsen 1-2, Henrik Haga 1-0 (Henriks første mål på A-laget i seriekamp), Oskar Sjåvåg 0-2, Erik Thingnes 0-1 og Petter Lambech 0-1.


Sjekk: Tabell og terminliste (NIF)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline