Sølv i Tigerscup!

Postet av Morten Victor Sundell den 13. Mar 2016

Tigerscup ble en bra opplevelse for gutta.

Fredag startet vi mot Tunets førstelag (selv om de var oppført som andrelaget i oppsettet. Nok om det). Vi startet bra og det stod 1-1 et stykke ut i første periode, men så raknet det og 1-5 til pause. Andre periode noe bedre, men 3-9 tap.

På lørdag måtte vi derfor skjerpe oss og det gjorde vi. Først 3-0 seier over Sarpsborg og deretter 4-2 seier over Ajer. Dermed andreplass i gruppa og klar for kvartfinale.

I kvarten møtte vi Slevik. Det ble en kontrollert 2-0 seier. I semifinalen møtte vi Greåker, et lag vi hadde slått i Plankecup i fjor høst. Vi startet dårlig, men John spilte meget bra. Etter hvert var det kun et lag på banen og vi cruiset inn en 4-0 seier.

I finalen møtte vi Tunet og det var tid for revansje. Vi ledet 4-2 etter første periode, men Tunet kom tilbake etter pause. Først 4-3 som lignet veldig på en høy kølle og deretter 4-4 med 10 minutter igjen. Vi ga alt, men klarte ikke å avgjøre. Det endte 4-4 og avgjørelse på straffer. Der ble Tunet for sterke og stakk av med seieren.

Uansett en meget sterk turnering av oss og spillemessig bedre og bedre utover i turneringen. Gutta er klare for NM-sluttspill! Stolt av innsatsen deres, gutta!


BSK - Tunet 3-9

BSK - Sarpsborg 3-0

BSK - Ajer 4-2

BSK - Slevik 2-0

BSK - Greåker 4-0

BSK - Tunet 4-4 (tap på straffer)


Poengplukkere:

Fredrik 7+4, Nicolay 3+2, Sondre 2+3, Oskar 1+3, Oscar 3+0, Daniel 1+2, , Roald 1+1, Herman 2+0, Henrik 0+1
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline