Gratulerer med dagen!

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 17. Mai 2016

HURRA: Fin start på nasjonaldagen for denne gjengen, som ønsker alle gratulerer med dagen. Foto: Bjarne Sanness

For tiende år på rad startet skigruppa nasjonaldagen med en grytidlig treningsøkt på Ekebergsletta.

Flere bilder fra 17. mai-treningen kan du se her.

Siden 2007 har skigruppas ungdommer stått tidlig opp på nasjonaldagen for å rekke en morsom, uformell treningsøkt før 17. mai-tog og andre aktiviteter. Og tro det eller ei - det blir bare mer og mer populært å være med, tross den grytidlige starten.

– Vi fikk en del skeptiske blikk da vi startet med dette for ti år siden, og det var få som hadde særlig tro på at det var noen som var interessert i å stå opp før klokken syv for å trene, innleder sportslig leder og hovedtrener, Eirik Lund Røer.

Skeptikerne tok grundig feil. Fra å ha startet i det små er det nå som regel minst 20 deltakere hver eneste 17. mai. Rekorden er på 35 deltakere, og i dag deltar både 13-åringer og juniorer på samme treningsøkten.

– Det er ganske formidabelt. Jeg tror at det å skille seg ut ved å gjøre noe svært få andre gjør på nasjonaldagen, er det som gjør det moro å være med på, fortsetter Lund Røer.

10 års jubileet av 17. mai-treningen ble nok en suksess. Lek og moro stod, som alltid, i fokus. Det er gleden av å gjøre noe sammen, og ikke treningsøkten i seg selv, som er viktig, påpeker Lund Røer.

– I tillegg premierer vi selvsagt alle deltakere, i rette 17. mai-ånd, avslutter han.

GRATULERER MED DAGEN!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline