Meld deg på høstens BAKS

Postet av Torbjørn Andersen den 2. Jun 2016

Det er mulig å melde seg på BAKS (Bækkelagets Aktivitetsskole) fra høsten av allerede nå.

Av Torbjørn Andersen og Slaeger Kommunikasjon (foto)

Du melder på ditt barn ved å klikke på lenken her
Det er smart å melde seg på allerede nå.


Tilbyr henting og varm mat

Bækkelagets Sportsklub startet fra høsten 2015 et nytt og allsidig tilbud. Daværende akademi ble utvidet fra å kun tilby fotball, til å være en idrett og fritidsordning hvor vi tilbyr allidrett, ski, innebandy, fotball, håndball og friidrett. Tilbudet er for jenter og gutter fra 1. til 6. klasse, med enkelte dager også for førskolebarn.

BSK aktivitetsskole tilbyr også henting fra din barnehage/skole og varm mat hver eneste dag. Dedikerte trenere er på plass for å følge opp ditt barn. Dette er trenere som er knyttet til Bækkelagets Sportsklub.

Ulike idretter
På aktivitetsskolen får barna lov til å prøve forskjellige idretter, dette gir oss muligheten til å finne rett barn til rett idrett og samtidig ta godt vare på det sosiale. I tillegg har vi på mandager og tirsdager fullt fokus på lekser og vi setter av en hel skoletime til dette med dyktige pedagogiske ledere.

Hos oss får barna muligheten til å få venner utenfor akkurat sin skole. Hos oss får alle en venn. Sammen får de spille spill og leke når de har gjort lekser og ikke har aktivitet.

5 T`er
Bækkelaget Sportsklub har satt sammen 5 T`er som bærebjelker i vårt verdigrunnlag. Trivsel, Toleranse, Trygghet, Tillit og Troverdighet. Disse verdiene sier noe om hvordan vi ønsker at klubben skal drives og oppleves.

Gjennom de 5 T`er viser vi respekt for hverandre, skaper kameratskap, samhold, ærlighet og lojalitet, både til klubben og til hverandre. Barnets trivsel og utvikling er det viktigste for oss.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline