Nytt aktivitetstilbud i BSK!

Postet av Bækkelagets SK den 15. Aug 2016

Påmelding kan gjøres her: http://shop.bekkelagets.no/index.php

Turn-Parti:

Som en forlengelse av GymLek- tilbudet starter vi opp Turn-Part for barn i alderen 6-9 år også fra første uken i september. Treningene foregår i Ekeberghallen tirsdager fra 17:00-18:00. Dette er et tilbud som utfordrer barnets fysiske og motoriske utvikling gjennom turnøvelser og basistrening. Til å begynne med har vi 30 ledige plasser. Aktivitetsavgiften for dette tilbudet vil ligge på 1200,- og inngå i BSKs ordning om felles aktivitetsavgift - slik at barna kan drive aktivitet i flere av våre idretter til en og samme pris.

Allidrett:

På allidretts-tilbudet får barna anledning til å prøve seg i ulike idretter gjennom høsten. Instruktører legger til rette for spennende og utfordrende treninger rettet mot den spesifikke idretten. Vi starter opp onsdag første uken i september klokken 18:00-19:00. Oppmøtested er Bekkelaget Skole. Å delta på allidretten koster 600,- pr. halvår. Allidretten passer for barn i alderen 5-10 år.

GymLek:

Mandag og torsdag fra første uken i september mellom 17:00-18:00 starter vi opp med et nytt tilbud til de minste barna i BSK. GymLek er et turninspirert tilbud som ønsker å stimulere motorisk og fysisk utvikling gjennom bevegelsesglede. Barnet får allsidig påvirkning gjennom morsomme treninger. Tilbudet er for 4-5 åringer og koster 900,-. Meld dere på! Oppmøte på mandager er på Bekkelagets skole og torsdager i Ekeberghallen. Tilbudet har i begynnelsen 25 ledige plasser hver av dagene. Vi sees.


Foto: Slaeger Kommunikasjon
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline