Vi trenger deg som mannskap lørdag 25. mars

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 21. Nov 2016

Skisesongen nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å arrangere kretsmesterskap i langdistanse (fristil) på Linderudkollen arena. Nå inviterer vi deg til å melde deg på som mannskap!

Kretsens første langdistanse i fristil

Lørdag 25. mars er BSK heldige å få arrangere kretsmesterskap i langdistanse i fristil. Etter det vi vet har dette aldri vært arrangert før. Det blir vanlig renn i fristil for alle til og med 12 år og langdistanse fra 13 år og oppover. Dette er også siste renn i Buypass-Cup for 13-14-åringene.

Rennet gir oss mulighet til å skape uforglemmelige skiopplevelser for barn og voksne (fra 8 år og oppover), vise oss frem som arrangørklubb og ikke minst tjene gode penger som vi kan bruke til beste for utøverne våre.

Vi trenger DEG som mannskap!

KM i langdistanse arrangeres lørdag 25. mars i den nye langrennsarenaen på Linderudkollen. Vi forventer opp mot 1200 ivrige løpere og er avhengig av at alle foreldre, hjelpetrenere og andre støttespillere stiller opp som mannskap. Det er mange ulike aktiviteter du kan bidra på, for eksempel: Arenaen skal rigges, utøverne skal sendes ut ved start, geleides gjennom løypene og tas imot i mål, familier skal ønskes velkommen og få tildelt parkeringsplass, resultatlister skal lages, medaljer skal deles ut og i kiosken trenger vi kaker og boller og selvsagt hjelp til å selge dem.

Du kan melde deg på den aktiviteten du ønsker, men vi kan ikke garantere at du får ønsket ditt oppfylt. Er du derimot raskt ute, er det størst sjanse for å få ønsket ditt oppfylt.

Her kommer det til å være mannskap med lang erfaring sammen med mange som aldri har vært med på dette før. Det er en fin mulighet til å bli bedre kjent med andre foreldre og bidra til å skape flotte skiopplevelser.

MELD DEG PÅ HER!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline