Fin opptur på Gålå

Postet av Bækkelagets SK - Ski den 28. Nov 2016

Seniorene fortsatte sesongen med Norges Cup på Gålå, og viste fin formstigning. Også juniorene er i gang med årets sesong.

Etter en litt tøff sesongstart på Beitostølen forrige uke pekte formpila rett vei på Gålå denne helgen for BSK-løperne. Med fem seniorer og seks juniorer var Bækkelaget godt representert i det som var sesongens første Norges Cup-renn for senior.

Og jammen ble det ikke Norges Cup-poeng på første forsøk. Anders Sørensen avanserte fra sprintprologen med en fin 27. plass, men fikk det tøft i kvartfinalen. Det var uansett en solid opptur og fin milepæl for klubben.

– Hvis vi ser bort ifra Andrew, som konkurrerer mest i verdenscupen, må det være ganske mange år siden vi har tatt Norges Cup-poeng på herresiden i seniorklassen. Det var et imponerende resultat av Anders, og fortsatt tror jeg at han har enda mer inne, sier Eirik Lund Røer, hovedtrener og sportslig leder i skigruppa i Bækkelaget.

Søndagens klassiske distanserenn ble også en fin opptur for de gulkledde. Anders åpnet forrykende, og selv om han får det litt tøft på slutten tar han en sterk 58. plass. Sigurd Lund Røer og Harald Ihlebæk leverer også gode løp, og har fin stigning fra Beitostølen.

Anders og Sigurd leverer renn godt under sitt nåværende FIS-poeng-nivå, og Harald rundt sitt toppnivå. Det er mange hakk opp fra forrige helg, og jeg er sikker på at de fortsatt ikke har tatt ut sitt beste, fortsetter Lund Røer.

For juniorene Jakob Velle, Mats Burud Skjølsvold, Nicolai Holter Henriksen, Vegard Lund Røer og Jenny Pedersen var rennene på Gålå sesongens første, og de fikk fine gjennomkjøringer mot god motstand.

Rennene på Gålå er ikke de viktigste resultatmessig for juniorene, men det er viktig å komme i gang med startnummer på brystet. Sesongstarten vitner om at de er bra i rute, og det blir spennende å se hva de kan få til utover i sesongen, avslutter Lund Røer.

Resultater kan du se her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline