Greåker - BSK

Postet av Bækkelagets SK den 1. Des 2014
Greåker - BSK 13 - 2 (2-0, 5-2, 6-0)

Det var forholdsvis stille i bilen hjem fra Østfold i kveld. Vi ser jo at vi har mange utfordringer foran oss.
Fra dagens kamp tar vi med oss de periodene hvor vi klarer å styre opp vårt defensive spill - noe som fører til at vi også klarer å produsere fremover. Vi tar med det som er bra, og med det som utgangspunkt arbeider vi videre.

Erik Wangsness fortsetter sitt gode backspill fra sist, Mats Lambech er blant våre beste på tross av mange baklengs, og dagens BSK BB, Aleksander Nodland, kommer inn som et friskt pust og gjør et nydelig mål - det er alltid ledig i krysset!

Poengene: Aleksander Nodland 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Daniel Palmer 0+1, Oskar Spetsare 0+1.

På lørdag venter Grei hjemme - da...

La dem komme!
Lennart

0 Kommentar

Treningskamp mot Lillestrøm

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

Treningskamp:
BSK - Lillestrøm 6 - 2 (1-0, 3-0, 2-2)

På plussiden: En god del bra spill, Mats hoder nullen (Aasheim sto siste periode - ingen skygge over hans spill heller), Erik Wangsness god i sin debut som back, Oskar og Vetle to mål hver.
På minussiden: lite effektive foran mål.
Poengene: Oskar 2+0, Vetle 2+0, Eivind 1+1, Daniel B 1+0, Jens 0+1, Petter 0+1, Mats S 0+1, Erik T 0+1.

På søndag reiser vi til Østfold med et mål for øye: sesongens første 3-poenger - mot et Greåker som har sett sterke ut så langt.

Vi gleder oss - se opp!
Lennart

0 Kommentar

BSK - Grei

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

BSK - Grei 5 - 5 (0-2, 3-1, 2-2)

Det kjentes litt som at vi tapte 2 poeng - men samtidig tar vi sesongens første poeng mot et lag som har tatt flere gode skalper så langt i serien.

I første pause var vi enige om noen justeringer i det defensive arbeidet som vi mente ville føre til bedre trykk offensivt - og det viste seg å være riktig. Andre periode var noe av det bedre så langt denne sesongen! I tredje var vi så nære å holde unna, men en litt unødvndig utvisning mot slutten ble for tøff for oss.

Alt i alt - i dag står vi sammen som et lag og jobber skiten av oss i 3X20 - det er sånn det skal være!

BSK BB - fortjent! - Mats Lambech
Poengene: Daniel Baronowsky 2+0, Ørjan Antonsen 0+2, Oskar Spetsare 0+2, Erlend Vestby 1+0, Andreas Lund 1+0, Aleksander Nodland 1+0, Erik de Santana 0+1.

Neste lørdag Gjelleråsen borte - oj oj oj...

Lennart

0 Kommentar

Et hederlig tap...

Postet av Bækkelagets SK den 30. Nov 2014

GIF - BSK 12 - 3 (3-1, 4-1, 5-1)Hederlige tap er ikke morsomme. Men, etter et hederlig tap kan man ofte gå hjem med en brukbar følelse av at man har gjort sitt beste og kanskje neste gang... Men tap det slaget vi har hatt litt for mange av denne sesongen - at vi rett og slett har klappet sammen i perioder av kampene - kan få selv den mest optimistiske til å miste motet.

Gjør vi det? Over hodet ikke! Vi tar takknemlig i mot VM-pausen og bestemmer oss for å bruke den på beste måte for å komme tilbake i slutten av desember som et bedre lag - og det vet vi at vi har resurser og potensíale til å lykkes med.
Kampen i kveld er altså ikke mye å skrive hjem om. Hyggelig å se at Mats Steinseth fikk vise at han hører hjemme i eliteserien, og at våre juniorer Vetle og Bjørn Aasmund spilte godt når de fikk sjansen.

BSK BB: Ørjan Antonsen
Poengene: Daniel Baronowsky 1+1, Jens Moser 1+0, Eivind Solbakken 1+0, Mats Steinseth 0+1, Vetle Hobbesland 0+1.

Nå er det seriepause frem til 20. desember. Da får vi Sarpsborg på besøk og vi kommer til å være godt forberedt.

La dem komme!
Lennart

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline