Bækkelagets SK Fotball søker fotballtrenere!

Postet av Bækkelagets SK den 20. Okt 2020

Bækkelagets SK Fotball holder til på Ekebergsletta og fotballgruppen vår er i rivende utvikling, med ca. 800 medlemmer. Vi har spillere i alle årganger fra 5 år og opp til oldgirls/oldboys.


De siste årene har fotballen i BSK tatt store steg, både i antall aktive, samt på trenersiden og vi har bygget opp en god kompetanse hos våre trenere. Nå ser vi etter ytterligere trenere for å styrke vår satsing på fotballen og lage et enda bedre opplegg for våre spillere.


BSK ble NFF Kvalitetsklubb i 2018 og vi har siden den gang jobbet med å utvikle og implementere sportsplanen vår i all aktivitet i klubben. Vi har et velfungerende og operativt styre som hjelper oss med å gjennomføre dette.Hva kan vi tilby en trener?


I BSK får du være en del av et utviklende trenermiljø med både trenere med erfaring som toppspillere, samt unge trenere med et stort ønske om å utvikle seg selv og klubben. Vi har flere trenere med både UEFA A og B-lisens og har et spennende faglig miljø. Vi har et samarbeid med FPN (Fotballprogresjon Norge) som sørger for god kvalitet i barnefotballen, samt et sterkt team i ungdomsfotballen som sammen jobber inn mot årgangene og bidrar på tvers av årganger for å lage et best mulig opplegg totalt sett. I BSK kan du komme inn og sette preg på årganger, samt utvikle klubben som helhet gjennom gode diskusjoner med dyktige og erfarne trenere.


Vi har også et akademi for våre spillere i alderen 7-12 år hvor vi jobber etter klubbens filosofi. Her er det også jobbmuligheter.


Ønsker man å ta trenerkurs, legger vi til rette for og dekker dette etter avtale. Vi har også tradisjon for å dra med flere trenere på det årlige Cupfinaleseminaret for å hente inspirasjon og få læring.


Hva ser vi etter?


Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som trener og som ønsker å være en del av et fremoverrettet og inspirerende miljø. Du som ønsker å utvikle klubben videre i riktig retning og dra lasset sammen med dine trenerkolleger. Du som elsker fotball og som ønsker å oppleve hvordan ditt bidrag utvikler enkeltspillere og lag, og samtidig gir deg utvikling som trener og leder.


Lønn etter avtale.


 Er dette deg? Ta kontakt med sportslig leder Anders Grohs på anders@bsknc.no, eller på telefon 40548616. 


0 Kommentar

Informasjon fra generalsekretæren

Postet av Bækkelagets SK den 18. Okt 2020

Vi har fått en erstatning fra myndighetene for avlysningen av Norway Cup 2020. Denne gir oss mulighet til å overføre støtte til de ulike gruppene i klubben! 

Videre gir erstatningen et bidrag til finansieringen til planleggingen av Norway Cup 2021.

 

Norway Cup planleggingen er i gang. Det blir, på grunn av Covid-19, det mest kompliserte arrangementet vi har planlagt. 

Smitte og smittevern er komplisert. Vi har gode beredskapsplaner og disse blir utvidet. Smittevern vil innvirke på mye. 

Blant annet på bespisning, transport, overnatting, arenaplaner, arrangementer, bestillingsrutiner og smittesporing. 

Vi har en erfaren turneringsledelse og mye kunnskap i klubben. Vi vil utvide turneringsledelsen med en person med erfaring fra smittevern. 

Det er viktig for oss at deltakere, foreldre og lagledere vet at de kan sende lag og klubber til oss med forvisning om at vi har gode planer for en 

trygg gjennomføring av Norway Cup 2021. 

Om arrangementet blir nasjonalt eller med internasjonal deltakelse er umulig å si noe om i dag. Vi skal være forberedt uansett. 

 

Vi har siden forrige oppdatering kunnet glede oss over en Norgesmester i spyd, Kasper Sagen, og det er gitt heder og ære til tre frivillige. 

Fra friidrettens verden har Jostein Haraldseid og John Olav Viste fått Oslo idrettskrets hederspris og Erik Borglin er tildelt for håndballen.

Vi er stolte av dette – det er slike ildsjeler som er med å skape et bedre samfunn!

 

BSK Arena er forsinket. Grunnen er først og fremst at kommunen fikk en klage på reguleringsprosessen. 

Vi har brukt tiden konstruktivt. Skolens ansatte, ledere, elever og tillitsvalgte har brukt tiden til å få prosjektert en fantastisk skole. 

Vi skal huse 700 elever på Ekeberg i 40 år, så dette arbeidet er viktig. 

Hallen blir fantastisk, og alle medlemmer av klubben kommer til å få kanskje Norges flotteste idrettsbygg. 

Planen er å ha alt ferdig til skolestart 2023. Rivning av eksisterende bygningsmasse vil skje i januar/februar neste år.

Vi har som ambisjon at BSK Arena skal stå ferdig til Norway Cups 50ende arrangement i 2023! Det er bare å glede seg.

 

Med ønske om en idrettsglad høst!

 

Pål 😊0 Kommentar

Administrativ heder til Jon Olav og Jostein i friidretten

Postet av Bækkelagets SK den 16. Okt 2020

Foto: Kathe Langvik, Oslo idrettskrets


De tre fra Oslo friidretten som nylig mottok Oslo idrettskrets hederspris for særlig fortjenestefull administrativ virksomhet til beste for idretten i Oslo. Unni Helland, BUL, Jon Olav og Jostein fra BSK.


0 Kommentar

BSKs æresmedlem Erik Borglin tildelt NIFs hederspris

Postet av Bækkelagets SK den 8. Okt 2020


Onsdag 07.10 ble BSKs æresmedlem Erik Borglin tildelt NIFs hederspris. Takk for all innsats Erik som du legger ned for klubben og region øst i håndball. 


Dette er begrunnelsen BSK sendte ved utnevnelsen:

 

Aktivt:

Spilte i yngre klasser og deltok på BSK laget som vant junior NM i 1970. Spilte på B og C lag som senior

Han har vært dommer/ forbundsdommer i mange år og er fortsatt dommerobservatør for BSK.

Dommerobservatør NHF

Dommercoach for NHF 2007/08 – 08/09


Heder:

Erik ble tildelt BSK`s bronsemedaljen i 1982, sølv i 1986 og utnevnt til Æresmedlem i 2009. 

Han ble tildelt Norman-trofeet av BSK håndballstyret i 1993 for god administrativ innsats for gruppa gjennom mange år.

(Norman-troffet: Norman Jarnøy var en ildsjel for BSK håndballen og da spesielt damehåndball, han døde rett før klubbens første Oslo cup i 1965.

Etter han ble det opprettet dette trofe'et som da skulle være en utmerkelse kun til administrative personer i håndballgruppa.

Dette skjedde allerede i 1965, og første mann som fikk denne overrekt var Bjørn Tore Lie.)


BSK håndball og Norway Cup:

Erik har gjort en utrolig innsats for Norway Cup (verdens største fotballturnering som arrangeres av Bækkelagets Sportsklub) og BSK håndball. Som leder for teknisk avdeling i Norway Cup innførte han i 1983 dataprogrammet for kampoppsettet som ga arbeidet i avdeling et radikalt løft. Han har også sittet i AK (arrangementskomiteen). Etter han ga seg som leder for teknisk, har han vært AK i bespisningen, salgsavdelingen og i rydde- og sykkeltjenesten.

I perioden 2002 til 2007 satt han i turneringsstyret, som medlem og nestleder. Han har hatt verv i turneringen fra starten i 1972 til 2019.


Erik har vært leder for BSK håndballgruppa i tre omganger, men begynte som sekretær i gruppa i 1969. Han har i tillegg sittet i håndballens arrangements komite og hatt lederverv i Foreldreutvalget. Har hatt verv på alle nivåer innen BSK`s Kvinner Elite. Vært trener for yngre lag i en årrekke og avsluttet siste trenerverv med G2005 i 2018. 

Han har vært dommer i en årrekke, BKL leder og er fortsatt dommerobservatør for BSK. 


Tillitsverv utenfor klubben:

Han har vært kretsleder og leder for Dommerkomiteen i Oslo Håndballkrets. I tillegg har han hatt flere komiteverv og treneroppgaver for kretsen. Han ble tildelt Oslo Håndballkrets sin høyeste utmerkelse, "Gullmerket" i 2000.


AL Bækkelagshallen:

Erik har sittet i styret i AL Bækkelagshallen i mange år.


Ekeberg Håndball klubb:

Han var med å starte Ekeberg Håndball Klubb og hadde også formanns verv i klubben.

(Håndball for BSK`s avdankede dame- og herrespillere.)Oslo håndballkrets:

Han har sittet som styremedlem (leder for  Dommerkomiteen)  i 1983 og 1984.  

Kretsleder i 1985.  

Varamedlem i 1990.

I tillegg til dommerutvikler har han hatt flere komite - verv og treneroppgaver for Oslo Håndballkrets.

Han ble tildelt kretsens høyeste utmerkelse, Gullmerket,  i år 2000.

Han har vært trener for kretslag flere ganger, og ble Norgesmester med jenter-16 laget0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline