Ærespris til Sander fra BSKs Ældre

Postet av Bækkelagets SK den 29. Jun 2020

Albert Christiansens Ærespris 2020

BSK-skihopper Sander Vossan Eriksen får Albert Christiansens ærespris av BSKs Ældre for den største idrettsbragden i klubben i 2019. Her er juryens begrunnelse: 

«Albert Christiansens ærespris utdeles til den junior i BSK som gjennom kalenderåret har utført den største idrettsbragden eller på annen måte har gjort seg fortjent til utmerkelsen. Årets ærespris på, Kr 10.000, går til Sander Vossan Eriksen, en utøver som skal videreføre store tradisjoner i hoppglade Norge. Han er en av landslagstrener Alexander Stöckls fremtidige håpefulle. I 2019, det året han fylte 19 år, fikk han flere internasjonale topp-plasseringer både i junior-VM med sølv i laghopp samt plasseringer blant topp 10 i den internasjonale kontinentalcupen for senior, nivået direkte under World Cup. Vi vil i tillegg skyte inn, selv om årets innsats ikke har vært med i vurderingen av denne prisen, at Sander tok 3 medaljer; gull i stor bakke, sølv i normal bakke og bronse / lag med seg hjem fra junior NM.»

 


0 Kommentar

Gratistilbud for idrettsbarna!

Postet av Bækkelagets SK den 19. Jun 2020

تنظم Bækkelagets SK دورات رياضية مجانية لمدة أسبوع واحد لفئة الأطفال والشباب في بلدية أوسلو من الذين تتراوح أعمارهم بين 7 و 15 عامًا في Ekebergsletta في الأسابيع 28 و 29 و 30 و 31. 
تقدم جميع الاندية الرياضية برنامجًا تدريبيًا خلال هذه الأسابيع: 
كرة القدم، ألعاب القوى، كرة اليد، الكرة الأرضية، لعبة التوجيه و التزلج 
ترحب BSK بالجميع، بغض النظر عن المكان الذي تعيش فيه في أوسلو، وبغض النظر كذلك عن العضوية في النادي.
 سيحصل المشاركون على هذا العرض ابتداءاً من يوم الاثنين حتى يوم الجمعة بين الساعة 09:00 والساعة 15:00.  
بالإضافة إلى عروض الرياضة، نقدم الطعام والشراب للمشاركين طوال اليوم.  
اغتم الفرصة المجانية هذه، فَعدد المقاعد محدود، لذلك نحتاج إلى تقوم بالتسجيل بأسرع ما يمكن على الرابط التالي (يمكنك اختيار التسجيل باللغة المناسبة لك، ضمن الموقع يوجد العديد من اللغات لسهولة التسجيل)
إن عدد المقاعد محدود، اغتم الفرصة المجانية هذه، لذلك نحتاج إلى أن تقوم بالتسجيل بأسرع ما يمكن على الرابط التالي (يتوفر التسجيل بعدد من اللغات المختلفة):
يرجى مشاركة هذا الرابط:
* * *
Bækkelagets SK hosts free one-week sports schools for all children and youth living in the municipality of Oslo aged 7 - 15 years. The sports schools take place at Ekebergsletta in the weeks 28, 29, 30 and 31 (from Monday 6 July and ending on Friday 31 July). All of the club's sports offer schools during these weeks; football, athletics, handball, floorball, orienteering and skiing. BSK welcomes everyone, regardless of where in Oslo you live and whether you are a member of a sports club or not.
Those who get a place will be offered sports school in the relevant week from Monday to Friday between 09:00 and 15:00. In addition to the sports activities, we offer participants food and drink throughout the day. Limited number of places, so we need quick registration at the following link (registration available in a number of different languages).


Gledelig nyhet til alle barn i hele Oslo: 

Bækkelagets Sportsklub lager GRATIS idrettskole for alle barn i juli!

I en tid der det ikke er så mange aktivitetstilbud for barna, ønsker BSK å spre idrettsglede i hovedstaden. Vi arrangerer gratis én-ukers idrettsskoler for alle barn og unge i Oslo kommune i alderen 7 til 15 år. 

Dette gjør vi i ukene 28, 29, 30 og 31 - og starter da opp mandag 6. juli.

Sted: Ekebergsletta. 

Påmelding skjer via denne linken:

https://sites.google.com/view/idrettsgledeforalle?fbclid=IwAR196IKu7pcgjEftSerNjczmXpjSEenAXgoNswF_WxaCnOYR66PQnQ8It58 


Her kan man velge mellom fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering og ski. BSK ønsker alle velkommen, uavhengig av hvor i Oslo man bor og medlemskap i idrettsklubb.

Se også den kjempehyggelige hilsenen fra byråd for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal.

https://www.facebook.com/533560903/videos/10156770059825904/

De som får plass på idrettsskolene vil få tilbud den aktuelle uken mandag til fredag mellom kl 09:00 og 15:00. I tillegg til idrettstilbudet holder vi deltakerne med mat og drikke gjennom dagen. Begrenset antall plasser, så vi behøver rask registrering på lenken nedenfor (påmelding tilgjengelig på en rekke ulike språk).

Vi setter stor pris på alle BSK-medlemmer som hjelper oss med å spre det glade idrettsbudskapet!

https://sites.google.com/view/idrettsgledeforalle?fbclid=IwAR196IKu7pcgjEftSerNjczmXpjSEenAXgoNswF_WxaCnOYR66PQnQ8It58

https://sites.google.com/view/idrettsgledeforalle?fbclid=IwAR196IKu7pcgjEftSerNjczmXpjSEenAXgoNswF_WxaCnOYR66PQnQ8It58


0 Kommentar

Viktig info om klubbprodukter

Postet av Bækkelagets SK den 9. Jun 2020

Kjære alle medlemmer i Bækkelagets Sportsklub,

Som mange har fått med seg har Intersport Ryen blitt omprofilert til Sportshuset outlet og mesteparten av våre klubbrelaterte produkter er flyttet over til butikken på Lambertseter senter.

Etter at Gresvig gikk konkurs har vi ikke lenger noe formell avtale med kjeden, men de vil likevel tilby vår klubbkolleksjon, dog med begrenset utvalg.

For å sikre at alle får tak i det utstyret de vil ha har vi samtidig opprettet en nettside sammen med Hummel som alle medlemmer kan benytte https://www.assistco.no/bsk

Vedlagt finner du vår klubbfolder og det er ingen endringer på sortimentet for kommende sesong.

Dette er en midlertidig løsning da vi parallellt jobber med å finne en ny sportskjede til Norway Cup og Bækkelagets Sportsklub.

Hvis noe er uklart, ikke nøl med å ta kontakt.

En PDF av klubbfolderen får du her:

KLUBBFOLDER BSK 2020.pdf 


0 Kommentar

Spennende trenerteam på damesiden

Postet av Bækkelagets SK den 2. Jun 2020


Bækkelagets Håndballgruppe har gjennom tidene vært en storhet på damesiden. De siste årene har det vært litt dårligere stilt. Det ønsker klubben og spillerne å gjøre noe med. 

Det nyopprykkede laget i 2. divisjon har nå fått et helhetlig støtteapparat rundt seg, og har store sportslige ambisjoner. 

 

I tråd med BSK Håndball sin visjon for 2023 har BSK, sammen med eksisterende spillere og trenere satt sammen et støtteapparat bestående av:

 

Kai Frydenlund Holm - Hovedtrener

Gitte Kaarød-Madsen - Sportslig ansvarlig BSK Damer og  Hovedtrener J04

Magnus Kaarød-Madsen - Assistenttrener K2

 

Jan Løken - Fysisktrener

Erik Andersen - Keepertrener

Simen Westgaard Larsen - Hovedtrener Junior Jenter

 

Kai har vært med damelaget de siste sesongene og løftet laget opp en divisjon etter å ha gått ubeseiret gjennom seriespillet. Han og spillergruppen er motiverte og klare for å ta nye steg opp i året som kommer. 


«Vi er nå klare for 2. divisjon med en gjeng unge og litt eldre BSK jenter. Forrige sesong endte jo med en brå avslutning på sesongen, men med 18 kamper uten tap og en målforskjell på nesten 200 plussmål, kan man vel si at vi fortjente opprykket. Vi gleder oss til å prøve krefter mot nye og ukjente lag. Har du lyst til å være på reisen videre, bare ta kontakt vi trenger flere på laget.»

 

Sammen med Kai har vi sett at det er behov for å bygge kontinuitet blant de yngre spillerne. Derfor skal Gitte Madsen-Kaarød inn som administrator rundt laget og hele jentesatsningen. Denne rollen har vi også på herresiden og er til for å knytte trening, spill og opplegg tettere mellom damelaget og yngre årganger.

 

Gitte er utdannet til trener 3, og trener LM J04. Med erfaringen hennes er vi veldig glade for at hun er med og har troen på prosjektet BSK ønsker å bygge på jentesiden. 

 

«BSK er en klubb med lange tradisjoner på både herre- og damesiden. Utallige trenere og ledere har bidratt med frivillig hverdagstrening. Jeg takker for tilliten fra klubben og gleder meg, sammen med teamet, til å jobbe videre med utvikling av både unge og rutinerte spillere. En klubb har mange ansikter og møtet med klubben startet for min del som dansk landslagsspiller, da jeg flyttet til et av Europas beste lag på den tiden, nemlig BSK. Et nytt møte ble da våre egne barn startet opp med håndball. Andre roller i BSK ble foreldretrener, fysioterapeut og utdannet trener. Trenerutdannelse har åpnet for andre møter mot region og som en del av Norges store landslagsteam samt sportssjef på Håndball Wang Romerike. Håndball er en folkeidrett, hvor mange får store muligheter til å utvikle seg på mange plan. Alt starter i hverdagstreningen.»

 

Den store nyheten i NHFs spilltilbud kommende sesong, er den ny Juniorserien, som betyr at vi kan ha et solid spilltilbud til jenter og gutter til og med 20 år, før man må spille i divisjonsseriene. Vi er veldig glade for at Simen Westegaard Larsen fortsatt er med og ønsker å bygge klubbens juniorsatsing på jentesiden. Dette er med på å beholde den kontinuiteten vi ønsker for spillerne som har vært i klubben over lengre tid. Simen er utdannet trener 3, og fullfører for tiden sin bachelor i trening, coaching og idrettspsykologi på Idrettshøyskolen. Simen skal sammen med Espen Sørge for å skape damespillere for fremtiden.

«Vi har massevis av spennende spillere og mange spennende spillertyper i våre yngre rekker. Med målrettet og tålmodig arbeid er jeg helt sikker på at vi vil gjenreise damelaget i de høyere divisjoner, og at vi vil gjøre det med spillere vi selv har utviklet. I år er målet å kvalifisere og spille Lerøyserien for første gang på damesiden på mange år.»

 

Gitte og Magnus er også trenere for Bækkelagets J04 og G06, som gjør at veien fra yngre til eldre blir kortere. 

 

Ved siden av presenterte støtteapparat rundt damelag, junior jenter og J16. Er vi veldig fornøyde med at Håndballgruppens sportslige koordinator Erik Andersen også har sagt seg villig til å være med på damesatsningen. Erik har som kjent vært i trenerteamet til BSK Herrer Elite, og er en stor ressurs å ha med seg for keeperne og forsvaret. 


Håndballfamilien i BSK består nå av ca 800 aktive utøvere fra de laveste årsklassene og helt opp i øverste Eliteserie på herresiden og et nyopprykket 2. div på damesiden! For første gang på flere år, så vil vi i 2020/21 sesongen stille med lag på jente- og guttesiden i alle årsklasser + Bring, Lerøy, den nye Jr. serien, 6., 5., 4., 3. og 2. div. og Eliteserien. BSK Håndball har dermed et av landets mest komplette spilltilbud for barn og unge, som vi selvfølgelig er meget stolte av. 

 

«Håndballens «Visjon 2023» dreier seg om å kunne tilby landets beste håndballtilbud for barn og unge i alle aldre og ha både et herrelag og et damelag på toppen av norsk håndball. Vi erkjenner at knapt noen klubber har klart dette tidligere. Men med ny BSK Arena og det grunnlaget som nå legges på dame- og herresiden, så tror vi dette er mulig og at vi kan nå våre ambisjoner. Forutsetningen for å kunne lykkes, er at vi har solide årganger nedover, slik at både jentene og guttene kan strekke seg etter toppspill i norsk håndball.» Sier styreleder i BSK Håndball, Thomas Rustad


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline