Tusen takk til OBOS!!

Postet av Bækkelagets SK den 28. Sep 2020

Bækkelagets Sportsklub ønsker å takke OBOS Jubel for en fantastisk støtte på 450 000 kroner. I en tid hvor hver krone betyr mye er vi svært takknemlig for støtten fra OBOS Jubel. 


Se den fine Jubelfimen her: https://www.facebook.com/watch/?v=372328910819922&extid=2Qc9Kf9M95a8qgdQ

Bilde tatt fra nye.obos.no

 


0 Kommentar

Rigmor Andresen: En kjempe i norsk idrett

Postet av Bækkelagets SK den 25. Sep 2020

Fra 40-tallet har det gått det en liten kjempe gjennom norsk idrett. Liten av vekst, men en kjempe av resultater. Bækkelagets Sportsklub (BSK) og Norway Cup mottok med stor sorg beskjeden om at Rigmor Andresen sovnet inn 8.september, 98 år gammel.

Rigmor var en klippe i BSK hele livet og hennes store prosjekt innen norsk idrett var jenters rett til lik deltakelse. Det som i dag er en selvfølge er kjempet frem av noen, og fremst blant disse stod Rigmor. BSK var den andre sportsklubben i Norge som åpnet for en damegruppe i 1930 og Rigmor ble bærebjelken for dette gjennom hele etterkrigstiden og langt inn i vår tid. Da BSK startet opp Norway Cup i 1972 satte Rigmor som krav at også jentene skulle være med. Dette var pionerarbeid den gang og er i dag en helt avgjørende del av norsk idretts historie.

Rigmor viet sitt liv til idretten og til BSK og er selvfølgelig æresmedlem i klubben. Gjennom flere år i Idrettsforbundets styre og NIFs Barne- og ungdomsutvalg satte Rigmor sitt preg på norsk idrett, hvilket hun fikk sin anerkjennelse for gjennom St.Hallvardsmedaljen i 2002 og årets ildsjel på Idrettsgallaen i 2008.

For oss i BSK var Rigmor en institusjon. Helt frem til det siste var hun å se på Ekebergsletta under Norway Cup. Selv overtok jeg som leder av BSK nesten 40 år etter at Rigmor var formann og kunne alltid regne med noen gode råd og hyggelige samtaler da jeg møtte henne. Og jeg var ikke alene om det. Under Norway Cup gikk Rigmor rundt fra utøver til trener til støtteapparat til frivillige til samarbeidspartnere og vitset og lo om gamle historier. Og alltid med et støttende ord om veien videre.

Nå er Rigmor ved veis ende. Vi er mange som kan takke henne for innsatsen for Bækkelagets Sportsklub, Norway Cup og norsk idrett, men først og fremst er det mange unge jenter som kan takke for hennes banebrytende arbeid for å sikre full likestilling i idretten. Det er vår oppgave å føre Rigmors arv videre. Vi lyser fred over Rigmor Andresens minne.


0 Kommentar

Flotte hopp resultater i helgen av BSKs unge utøvere

Postet av Bækkelagets SK den 23. Sep 2020

Oscar Westerheim i midten og Sondre Ringen til høyre i bildet. Foto: Norges Skiforbund


Sander Vossan Eriksen startet helgen med å hoppe inn til 2. plass i Wisla i Polen i Continental Cup, og fulgte opp med samme resultat lørdagen.

Vi gratulerer Sander, og ønsker ham lykke til videre i sesongen.

Det har også vært Norges Cup på Lillehammer i helgen hvor BSK hopperne har levert veldig gode resultater.

 

Lørdag vant Oscar Petersen Westerheim NC renn elite K 123, og Sondre Ringen hoppet inn til en 3 plass i samme renn.

Søndagen hoppet Oscar inn til 2. plass bare slått av Robert Johansson.

Flotte resultater av begge to. Vi gratulerer.

 

Vi må heller ikke glemme flott presentasjon av Richard Ween Haukedal som vant klasse NC A 123.

Gratulerer.

Vi gleder oss til å følge hoppgutta videre i vinter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline